Šta je novo?

LG G2

Radio mu telefon 3 dana, dobar mu je screen time. 8 sati bi izvukao za dan - dva.

Malo manje od pola baKterije :p

besyqyze.jpg

ybe2ygy5.jpg

^ Toliko ja izvlacim. Kada spustim brightness na 20-30, onda bude 7-8 sati.

Jel neko uspeo na stock romu da skloni glupavi volume i brightness slajder iz notification panela?
Na xda nisam nasao da je neko odradio pa sam probao sam da dekompilujem apk i da sredim to,ali ne mogu da kompilujem apk nazad,izbacuje mi neki error taj alat.

@Djilke
Znaci izvlacis 14-16h screen on posto covek na pola baterije ima 4,5 h ekrana :)

Poslednja izmena:
65% brightness, 2/3G automatic, wifi ne gasim takodje, kad dodjem kuci nakaci se. Dnevno sam van kuce u proseku po 12h.

Jel neko uspeo na stock romu da skloni glupavi volume i brightness slajder iz notification panela?
Na xda nisam nasao da je neko odradio pa sam probao sam da dekompilujem apk i da sredim to,ali ne mogu da kompilujem apk nazad,izbacuje mi neki error taj alat.

@Djilke
Znaci izvlacis 14-16h screen on posto covek na pola baterije ima 4,5 h ekrana :)
Kakav error dobijes? Verovatno nesto dobro ne radis. Ja sam dekompilovao/kompilovao par puta, normalno bez error-a.

Ne ne vidis sta je napisao dole
Na koji brightness izvlacis ovoliko baterije i koliko si na 3g od toga? Ja nisam ni blizu. Nikad preko 6h sa brightness 60% i 3g i wifi uvek ukljuceni sa sync fb, fb messenger, twitter, tapatalk, gmail i beyondpod 3 puta dnevno

Toliko i ja dobijem ;)

Brightness 60% , 25h58m on batt, 7h38m screen time on. Sve uključeno osim mobile data. Non-stop wifi. Potrošio sam paket megabajte :)

Poslednja izmena:
Meni je brightness na 65% i ne mrdam ga nikada, sync uvek, kuci ne gasim uvece nista, 8h lagano uz ovo osvetljenje, sve ispod mi nije bas prijatno, mozda uvece, ali svakako mi je lakse da uvek gledam u isto osvetljenje.

Probacu ovih dana koliko moze samo WiFi only, ovo odozgo je juce ujutru skinuto sa punjaca i bilo je nekih 7-8 na 2/3G.

Ma i ovoliko da drzi 100%, meni odlicno :)

@Djilke
Dobijem brdo nekih erora:)
Probacu s nekim drugim alatom pa cu javiti da li sam uspeo.

Možda dobijete još jednog G2 korisnika, možda ne uzmem devojci Nexus 5, još uvek nisam odlučio. Ovo ispada kao da kupujem sebi drugi telefon :) , jer ona takoreći živi samnom, pa će mi stalno biti dostupan za čačkanje :d . Kod Nexus 5 me najviše brine autonomija, ovde je drastično bolja. Pričam zbog toga jer mi često "ukrade" Note 3 i oljušti bateriju igrajući se, mogu da zamislim koliko bi često Nexus 5 morao da ide na punjač. Jedino što će da mi smeta jeste LG-ov UI, ne znam koliko bi ga istrpeo, tako da bih verovatno flešnuo CM11.

Šta me je navelo da razmotrim G2? Telenorov bezobrazluk da podigne cenu N5, sad je stvarno razlika toliko mala kada podelim iznos na onu foru 6 meseci kroz račun, da je smešno. Ne znam šta da radim, ona sad hoće G2 jer sam joj rekao da je baterija mnogo bolja, a meni Nexus i dalje deluje jako primamljivo zbog Stock-a :d

Pa ona ce valjda da ga koristi, to sto tebi stock android deluje primamljivo nema veze. Kladim se da njoj i nece bas.

G2 White ako mene pitas.

Pa ona ce valjda da ga koristi, to sto tebi stock android deluje primamljivo nema veze. Kladim se da njoj i nece bas.

G2 White ako mene pitas.
+1
I iznenadiće te neka LG UI rešenja, baš je dobro odrađeno, nema laga kao na samsungu. Iz mog iskustva devojci klot android je ružan, onaj na samungu ili LG je daleko bolji (često i devojci menjam fon). Baterija jeste bitna stavka, neće tek tako da je sljušti na G2.

@OWERKLOKER , sa app LG Camera:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/106905507/IMAGE00010.jpg
Ista slika slikana fabričkom kamerom LG G2, pa uporedite da li je bolje sa fabričkom ili LG Camera:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/106905507/CAM00048.jpg

Poslednja izmena:
Pa tačno je da će ona prvenstveno da ga koristi, ali jedan deo vremena hoću i ja :) . Znam ja dobro kakav je G2, imao sam ga na testu. Kad bolje razmislim, dok sam imao SGS3, jedno vreme sam držao ParanoidAndroid, i više joj se dopadao šareniji TouchWiz, tako da G2 ima smisla.

Poslednja izmena:
Iskreno meni nije bas najasnije zasto je toliko bitno da telefon ima 8h sot na 20h rada.. Pa zar se vi nekada ne zapitate da li je normalno da se gleda u ekran 8h na dan ? Razumem ljude koji zive od toga i da im je takvo koriscenje bitno za posao ali takvih ljudi ima malo ovde. Sada ce neko reci ,pa bolje je ovako punim bateriju svaki drugi dan , a ja se pitam koliko je tesko da se stavi mobilni na punjac uvece kada se ode na spavanje ? Mislim da je oko 4-5 h sot neko zahtevnije koriscenje moba na jedan dan.. I ja sam bio blizu g2 ali razmislio malo i pomislio u sta bi se pretvorio da zverem u ekran moba 7h na dan,bolest..

P.s. da me neko ne shvati pogresno baterija je itekako bitna na mobu,ali mislim da mi trcimo u neku cudnu buducnost

Poslednja izmena:
Napravio si gresku,ovde ljudi imaju 8h sot na 48h usage:)

A do juce kukao na sot sa raznoraznim prangijama od teleVona... Nismo mi krivi sto si uzeo losiji fon brate, booljimo svi, volimo lezeci :D

Meni je 8h na 50% osvetljenja.3g ne koristim jer ceo zivot furam pripejd.Zato wifi i drustvene mreze lesim.

Znaci izvlacis SOT 8h na 48h uptime? Sta imas od sinhronizacija u pozadini?

@OWERKLOKER,

Veče:

Gmail,fb,whatsapp,viber i 4 foruma na tapatalk-u.
Osvetljenje 40%,3g i wi fi uvek upaljeni.

***, jel moguće da je kamera ovoliko očajna :)

heheheh ovaj OWERKLOKOVANI i Vojkan se stvarno zevzeče ovde...šta pržite ljude?
Ajde pozajmićemo vam da se malo igrate sa očajnim LG brendom! Podsećate me na one pakosne klince u osnovnoj...''ako nije moje najbolje i kako JA kažem,nije nikako!''

hehehehhh

Auh bre, ne sećam se da je kamera bila takva kad sam testirao G2...

Nazad
Vrh Dno