Malo manje od pola baKterije
![]()
![]()
Kakav error dobijes? Verovatno nesto dobro ne radis. Ja sam dekompilovao/kompilovao par puta, normalno bez error-a.Jel neko uspeo na stock romu da skloni glupavi volume i brightness slajder iz notification panela?
Na xda nisam nasao da je neko odradio pa sam probao sam da dekompilujem apk i da sredim to,ali ne mogu da kompilujem apk nazad,izbacuje mi neki error taj alat.
@Djilke
Znaci izvlacis 14-16h screen on posto covek na pola baterije ima 4,5 h ekrana![]()
Na koji brightness izvlacis ovoliko baterije i koliko si na 3g od toga? Ja nisam ni blizu. Nikad preko 6h sa brightness 60% i 3g i wifi uvek ukljuceni sa sync fb, fb messenger, twitter, tapatalk, gmail i beyondpod 3 puta dnevno
Slike su katastrofalne. Jesu li kod svih ovakve?
+1Pa ona ce valjda da ga koristi, to sto tebi stock android deluje primamljivo nema veze. Kladim se da njoj i nece bas.
G2 White ako mene pitas.
Slike su katastrofalne. Jesu li kod svih ovakve?
Na nekom vecem osvetljenju sa ukljucenim sinhronizacijama+3G je ovo nemoguce.Napravio si gresku,ovde ljudi imaju 8h sot na 48h usage![]()
Opet mi je nekako lose, sta znam. Daj jos neke night slike.Slabo osvetljenje u sobi. Samo jedna led sijalica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari