Šta je novo?

Samsung ATIV S

Jeli neko voljan da napise tutorial za fiddler, nema sta nisam pokusao ali ne ide, ne mogu nigdje da nadjem nokia portal.

Konacno sam rijesio here drive +, posle par sati zavrzlame, prebacio sam region sa USA, na UK i odradio to sa proxy-jem bez fiddlera... P.S. Vec su poceli rogovi da mi rastu... :D

Jel moze nekako da se dodje do onog HTC Clock-a, koji ima na 8X... ???

Ako i uspes da ga instaliras nece ti se osvezavati na minut nego na pola sata kao ostale plocice, samo na HTC uredjajima radi kako treba.

c c c *****izam.. a u cemu je fora sa tim zasto nema da se bira na koliko hoces...

Gde mogu da nadjem kvalitetan back cover za Ativ S kod nas?
Kupljen je mob i za 10-15 dana je kod mene....Necu vas smarati glupim pitanjima jer sam i vise puta procitao ovu temu. :)
Nadam se da ce biti pouzdan i kvalitetan mob.

Ako imaš nekog da ti naruči sa ebay.co.uk, to ti je najbolja opcija, ima ih kolko oćeš, a stići će ti za max desetak dana. Do 5e veliki izbor kvalitetnih, a imaš i jeftinih folija za ekran... kod nas skoro ništa...

Nazalost,nemam nikog...A ta zastita mi je preko potrebna jer citam ovde i na svim forumima da je plastika kod Ativa slaba.

Sto sam ne bi otvorio neku karticu za online placanje, ako si punoletan..

Kako se ponaša telefon što se tiče ove sive boje, da li se izlizuje posle nekog vremena pozadi ili na nekim mestima? Da li se lako grebe? Uglavnom nosim telefone bez ikakve zaštite pa tako mora da ima makar još jedan ovde koji radi to isto :D U Francuskoj sam trenutno pa ga imam za dobre pare i zanimaju me utisci. Što se tiče softvera i svega ostalog sve znam, koristio sam već wp8 uređaje i sistem se znatno popravio i sad već može da dođe u obzir kao "daily driver" :D

Siva boja nije osetljiva ali ova "alu" lajsna jeste, medjutim nista preterano..

Mislis na ovo... :D Dobili smo.. :)

Prilozi

• wp_ss_20131224_0003.png
    wp_ss_20131224_0003.png
    172.9 KB · Pregleda: 140
Pozdrav ljudi,kad sam odradio oficijalni update na gdr3 ne mogu da pokrenem here drive na samsungu,izbacuje mi error mcc=220,kao da nije dobar region,da li znate sta moze biti?

Sve je standardno, nisam pravio dev acc... Vidi da ti nije stiglo pod spam... ?

@Romeo

Meni na gdr3 radi normalno..

Da li postoji mogucnost interop otkljucavanje nakon apdejta na GDR3? Hvala vam.

Da li je neko probao sa priksijem da instalira neku nokijinu aplikaciju.. Izgleda da to vise ne ide tako... :(

Jedva je krenulo preko fiddlera, dok nisam usao da procitam Licence terms nije mi prepoznao kao nokiju.. Imas uputstvo ovde http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/236596-download-market-other-manufacturer.html sa tim sto u podesavanjima ne pises if(oSession.uriContains("NOKIA"))
{
oSession.url = oSession.url.Replace("NOKIA","SAMSUNG"); nego pises: if(oSession.uriContains("SAMSUNG"))
{
oSession.url = oSession.url.Replace("SAMSUNG","NOKIA")

Ako moze mala pomoc oko podesavanja tona za alarm i pozive. Koristim android a rodjak me zamolio da mu pomognem sa ovim Samsungom, pa mi je windows phone nepoznanica. Naime, kako da neki svoj ton ili pesmu prebacenu preko bluetooth-a postavim kao ton poziva, ton alarma i sl. Odem u podesavanja i imam mogucnost da izaberem samo neki od fabrickih tonova, a s druge strane kad odem na neku pesmu koju sam prebacio nigde ne vidim opciju tipa "postavi kao podrazumevanu melodiju " ili nesto poput toga.

Nazad
Vrh Dno