Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skroz pogresan info.

Dakle, vracaju ?

Hocu da pravim novi acc sad se dvomim da li da opet pravim UK ili USA neko misljenje?

Naravno da vracaju.

Po cenama ja bih sada kupovao na US nalogu.

A reci mi posto sam zaboravio posle ako napravim uk acc jel mogu da ubacim onda tu podatke sa visa internet kartice i da mi se tu prikazu pare, ili ce kartica biti vezana za acc na kom je aktivirana?

Meni je ista viza i ns us i na uk nalogu

cool hvala drugari na brzom odgovoru hocu to da resim veceras preko sajta tako da sutra kad dobijem ps4 spreman sam za ludilo

Ne da mi da registrujem glupu karticu idem na creditcard information pokusao sam i sve zajedno i odvojeno i sa povlakama ali nece kaze da unesem ispravan broj. Jel moguce da kartica nije aktivirana jos stigla je u banku juce danas sam podigao

Ne da mi da registrujem glupu karticu idem na creditcard information pokusao sam i sve zajedno i odvojeno i sa povlakama ali nece kaze da unesem ispravan broj. Jel moguce da kartica nije aktivirana jos stigla je u banku juce danas sam podigao

pogledaj imas li neki broj na poledjini kartice, u vojvodjanskoj banci na primer nova kartica bude zakljucana, te moras da nazoves broj na poledjini i da im kazes da je otkljucaju

Ma jok ima broj call centra ali nisu mi nista rekli o tome,znas gde se javlja problem pokusavam da unesem broj kartice izdate u srbiji a adresa mi je iz usa i zip code i grad. Kako ste vi ostali aktivirali ovu karticu?

Ne mozes da koristis nasu karticu na USA accountu, najbolje ti je da sa paypal-a prebas pare na nalog i tako kupujes.

...ili da na Amazon.com kupis PSN Gift Card i tako dopunis svoj US PSN nalog.

Inace, kartice postaju aktivne valjda 24h nakon preuzimanja u banci.

Ljudi, kakav vam je fan noise na PS4? Prvenstveno mislim na KZ ili Battlefield 4?

Bolje HK, može da izabere engleski, a ponuda igara je ista, za azijsko tržište, a nešto jeftiniji su.

Ne mozes da koristis nasu karticu na USA accountu, najbolje ti je da sa paypal-a prebas pare na nalog i tako kupujes.

Potpuno si u krivu. Meni erste gift kartica prolazi na oba akaunta bez ikakvih problema. Problem može biti nedostatak sredstava ili neaktivirana kartica. I karticu je najbolje aktivirati na netu. Što se paypala tiče ja sam hteo da dopunim 10gbp na wallet uplatio preko pp-a i ništa se nije dogodilo. Pare se nestale, dok preko kartice transakcija je momentalna i nema greške. Problem može biti i sama kartica mada sumnjam. Meni je pre erste gifta radila i reiffaisen visa virtuon na oba akaunta isto bez problema. Erste gift mi je sad još bolji izbor pošto inače imam račun u erste banci pa gift imam u netbankingu pa ga mogu dopunjaviti kada god i kako god želim. Kartica je dostupna svakome bez obzira da li klijent erste banke. Nema depozita već se samo uplaćuje 1000 din. Mislim da je 200 za karticu ili 150 a ostalo ide na račun. Karticu dobijaš odmah i aktivna je odmah. Sa njom možeš i kupovati u prodavnicama u zemlji i inostranstvu. Jedino ne možeš dizati pare sa bankomata jer nema čip.

Poslednja izmena:
Sve najbolje zelim Istvanu u novoj godini, postar me je obradovao danas sa PS4 konzolom [a trebao sam dobiti u 2. turi].

ps4nlk3k.jpg

500e za ovaj full pack, nema boljeg deal-a od ovoga. 😀

Auuu blago tebi ,uživaj meni dok pošalje ima da skrenem(kaže posle 20-og Januara)🙂

Pa nek je sa srećom kupovina 😛arty😛itanje: kada je trebalo da stigne 2 tura? Dobio sam poruku od Ištvana da mi konzola stiže posle 23.12.

Poslednja izmena:
Evo i meni je stigla sve sam prikacio cak sam uspeo i da osposobim karticu, ja ga drzim uspravljenog ali dosta se greje na toj strani soni mislim da cu ga drzati normalno bar dok ne kupim stand

Šta jel i Killzone puca, doduše meni još nije pukao. A jel ima neka igra za PS4 da nema bug.

Ne, ne puca, ne otvara se jedan airlock. Ubio sam se trazeci sta treba da radim. Treba mu restart igre 😀

Inace bilo je neko vece napucavanje, i dobrano se oseti da su motori u ds4 dosta jaci od prethodnika.

Poslednja izmena:
Na Telekom 10/1 konekciji [realno 8/0.86] moze da se radi twitch streaming sa low i medium broadcast podesavanjima. Mada i taj medium nije za pohvalu [ne vidi se chat text od channel viewera koliko je blocky snimak], ali makar radi.

Isprobah i Android PSN app, jako fino radi. Najbolje je sto se preko second screen opcije moze upaliti virtuelna tastatura na telefonu, pa kad god se naidje na bilo koji text field na PS4 konzoli, text se moze otkucati na brzka na fonu. Text se updateuje na PS4 konzoli skoro trenutno. 🙂

Poslednja izmena:
Jel voice command ne moze bez kamere? negde da ne moze negde citam da moze uz pomoc oni sluskica sto su dosle sa sonijem?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno