Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema na cemu, kad budes povezivao sa konzolom, prenesi utiske vezano za app, ima li ikakve vajde. 😉

Sad moram i taj klip za YT da radim 🙂

Evo ga drugi deo
[YOUTUBE]FmBPZMj6G1c[/YOUTUBE]

Naravno uvek kad radiš demo za kameru voice kontrole zezaju 😀

Poslednja izmena:
Želim sve da vas upozorim da ne uzimate Fifa 14 zs PS4 a ni zs xbox one, bar ne još uvak. Fifa ima ozbiljan bug u career modu i na online multiplayer modu. Naime na kraju utakmice u ovim modovima kad pritisnete advance igra pukne izađe plavi ekran gde se pojavi error. EA je svesna problema. Prvo su optuživali Sony. Kada im je Sony odgovorio onda je korisnicima rekla da je u pitanju corrupted save fajl, međutim nije ni to. Ja sam čitao o ovome ali sam mislio da je to problem od korisnika do korisnika. Ispostavilo se da nije. Nisam mogao ranije da probam jer nisam imao konzolu ali sam danas bio svedok ovoga. Koliko znam Fifa 14 nije jedina jer kako sam saznao i Assassin Creed Black Flag ima isti problem. Voleo bih da ss pojavi neko kome se ovo ne dešava, bez obzira da li ima ps4 ili xbone.

Sad moram i taj klip za YT da radim 🙂

Evo ga drugi deo
[YOUTUBE]FmBPZMj6G1c[/YOUTUBE]

Naravno uvek kad radiš demo za kameru voice kontrole zezaju 😀

E a jel moze taj interfejs da se menja , tj jel imaju neke specijalne teme za njega kao recimo za X360 dashboard.
Iskreno ovako sa tom plavom pozadinom mi se cini malo socijalno.

Da li neko ima kontakt email od neke prodavnice u Segedinu koja ima PS4 ili uskoro stize nova tura, bar da pitam ako mogu da rezervisem neku konzolu, uzeo bih je sl. nedelje.
U Austriji nisam mogao da nadjem prodavnicu koja ima PS4, svima pise od januara.
Ako neko ima neki email, posaljite na PM.

Update na moj prethodni post:
Fifa će raditi normalno samo na accountu na kom prethodnk niste igrali nikad Fifu tj. Na accountu koji nije povezan sa Originom i ns kom nemate ps plus (ovo za ps plus nije sigurno 100%). A ja se iznerviro, zamalo da slomijem disk. Malo jeste oštećen ali i pored par ogrebotima radi. Ja se divim.ovima iz EA Sportsa. Još optužiše Sony.

Ako izgleda upola dobro kao na screenshotovima onda je čista perverzija. Kakva li će biti naredna izdanja. Ovo što sam mogao do sada videti na ps4, ovo je bolesno. Nije mi žao ni dinara, samo da me posluži dobro.

Da li neko ima kontakt email od neke prodavnice u Segedinu koja ima PS4 ili uskoro stize nova tura, bar da pitam ako mogu da rezervisem neku konzolu, uzeo bih je sl. nedelje.
U Austriji nisam mogao da nadjem prodavnicu koja ima PS4, svima pise od januara.
Ako neko ima neki email, posaljite na PM.

Citaj malo temu. Ne mozes da uzmes sledece nedelje posto su konzole preorderovane i prodate unapred. Sledeci kontingent stize u januaru.

Fifa ima ozbiljan bug u career modu i na online multiplayer modu

Wait... what?

Stize mi za koji dan PS4 i hteo sam odmah da uzmem i FIFU, pa te molim da malo ovo razjasnis...

Online multiplayer je sirok pojam, na koji mod se misli? Posto mene zanimaju UT, Sezone, 2vs2 sezone i 1vs1 friendly head to head.

Takodje, ovo oko origina mi apsolutno nije jasno. Ok, napravicu nov account, ali sta znaci na kome nema ps plus - posto je plus neophodan za multiplej, jelte. 😀

EA sports, kakav FAIL od kompanije!

Nema veze ps plus. Proverio. Fora je da Fifu instaliraš na akaunt na kome nisi igrao neku od prethodnih verzija (na PS3) ne uključujući tu Fifu 14. Primera radi ako si na nekom akauntu igrao Fifu 2013 na PS3 onda će ti ova ptaviti errore. To se ne odnosi na demoe jer oni nisu bitni.Jesi razumeo. Što se MP tiče ne znam koji googlaj. Ja sam se danas ubio od googlanja ali sam rešio problem. Razlog problema je taj što je EA sve akaunte prebacila na Origin i napravila negde *****. Nijedan apdejt to ne može da reši. Inače ovim problemom su pogođene sva EA igre ne samo EA sports. Battlefield najviše kao i AC a ne znam jesu li i one na Originu. Jer ako nisu problem je još dublji ali sve se da rešiti. To jeste veliki propust za EA a još veći je što njihov support ne zna da korisniku predloži novi akaunt već prosipaju priču o brisanju navodno korapred sejvova, koji em nisu korapted em to ne rešava ništa. Zato treba imati 2 akaunta. Ja od 2009 ima i US i UK i oba su mi na ps plusu jer sam u walletu danas na US našao 10 USD. US akaunt sam registrovao samo zbog MLB The Show-a mada bi radio i na Uk ali to tada nisam znao a otvorio sam ga i zbog toga što se demoi nekih igara pre pojavljuju na njihovom storu nego na UK ponekad i 15 dana ranije.

Poslednja izmena:
Igrao sam prethodne fife na PS3, ali 14 na PC-ju i vise nemam pojma koliko imam tih accountova... Napravicu nov, nije frka, samo sta da rade ovi koji hoce da prenesu Ultimate Team progres... Pfff, EA...

Zaiste ne znam. Ja sam samo želeo da potanko objasnim problem jer su negde na forumima pominjali da je soni menjao konzole ljudima sa tim problemom što je potpuni suludo u što čisto sumnjam. Ali takvi su ameri a i može im se. Kod nas bi te isterali iz radnje kad bi zbog toga tražio zamenu :-D

Poslednja izmena:
Nigde nisam čuo za taj problem a ortak igra lepo i fifu i bf4 na svom nalogu gde je već igrao fifu i bf4 na PC-u a i starije fife na konzoli.

Jel gasite sistem ili ga stavljate u stsndby pošto sam negde pročitao da je bolja varijanta standby.

Ja ga gasim, jer u standby non-stop rade ventilatori, skoro necujno, mora da se prisloni uvo na konzolu, ali rade. Ne cini mi se dobro da usisava vazduh i prasinu 24x7...

A samo u standby hoce da povuce patcheve i slicno, za razliku od PS3 koji se sam palio u odredjeno vreme da to uradi. Mislim da su ovo na PS4 losije zamislili.

moze li mi reci neko koliko kosta fifa na ps4 prodavnici.Razmisljam da uzmem na Amazonu ali ako ga uzem tamo prije ce stici konzola nego igrica.

Na UK store-u je uzasno skupa, 55 funti... Mnogo je povoljnije da se kupi na US, i jos ako imas sa nekim da podelis kupovinu. Ja se nadam da ce biti i neki novogodisnji popust. Npr, Battlefield 4 se prodavao za 24 funte na UK, u okviru akcije 12 deals to christmass, a moze se koristiti i na PS3 i na PS4.

Poceo gameS da prodaje PSN UK godisnje pretplate oko 7,000 din kosta 🙂 ...

Ahaha. Bilo je za 29$ za black friday, US 1year. Cekajte ove promocije za bozic, bice verovatno jeftinije sa jos 3 meseca gratis.

Nigde nisam čuo za taj problem a ortak igra lepo i fifu i bf4 na svom nalogu gde je već igrao fifu i bf4 na PC-u a i starije fife na konzoli.

Sad si čuo. Imaš barem 20 foruma od kojih su najpoznatiji EA i PS gde ljudi lude zbog problema. A moj ti je problem iz prve ruke. Zar bi imao razlog da bilo šta izmišljam. Samo da kažem da se igre na pc ne računaju jer je origin povezan sa tvojim nalogom na pa networku i tu je problem.

PSN UK ja sam platio oko 44e sa nekim popustom. Game-s dere i za igre i za sve ostalo.

Ja tamo odem malo da gledam čisto šta imaju, kad čekam da počne neki film u Areni. Kad je izašao The Last of Us dolazi klinac od 11-12 godina i stavlja 9000 din na pult, dete nekog lokalnog kriminalca 1000% jer ne vidim ko bi normalan tamo bilo šta kupovao. A ni oni naravno nisu gadljivi na novac, pogotovo što je igra zabranjena licima mlađim od 18 godina http://connecteddigitalworld.com/wp-content/uploads/2013/05/Last-of-us-cover-1024x1024.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno