Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo javljeno mi je konzola mi stize na vrata u sredu prepodne, bundle ps4,2xds4,KZ i kamera nema spavanja do srede

Ko ima PS4 i 3D TV obavezno neka proba Trine 2. 720p i 60fps u 3D modu. Igra izgleda spektakularno. Ja ovakav 3D efekat još nisam video, i to ne samo u igrama već uopšte. Još je sad na popustu za PS+ pretplatu.

Eno u Uscu Bigbang, PS4 demo kiosk i riknula konzola, belo svetlo smrti i mrtav HDMI. Morao sam da objasnjavam ljudima sta se desavalo na lansiranju konzole... Bas idem sutra do WinWin-a na autoputu da vidim da li je ziv Sony tamo 😉

^Da li je konzola spakovana u neku providnu kutiju kao na onim sajmovima ili stoji onako otkrivena i normalno cirkuliše vazduh?

Poslednja izmena:
Pa u kutiji onoj providnoj, ali nije hermeticki zatvorena. Svejedno losa reklama..

Sa debeljkom ps3 sam bio srecne ruke 7 godina bez ijednog problema a kupljen cim je izasao. Nadam se da ce sa ps4 biti isto tako ili bar upola toliko bicu srecan.

Razbijaju se od Knack-a, ko ce da stigne da postuje 🙂

Bice da je to :-devil-::d

Mene zanima kakav je po pitanju multimedije. Jel moze kroz neki server da pusta mkv i slicne fajlove?

Cek` prvo da vidimo dal` i igre rade kako treba (dok se pojave)...
Za mlatimudiju cemo lako:d

Nisam igrao sony vise od mesec dana evo kriziram, dodje mi da ne cekam kurira u utorak nego da odem sam po ps4 u ponedeljak to bi bilo 250km (u jednom pravcu) well spent

Sutra stizu utisci i od mene 😀

Sve je to isto, PS+ vezujes za nalog koji mozes da aktiviras i na PS4, i na PS3, i na Viti...

Dugo si ovde, trebao bi da razumes fazon :d

U svakom slucaju, vec rekoh da je kupovina PS4 (ili XBONE) sada cisto trosenje para jer nemas sta drugo da kupis 🙂 Treba minimum 6 meseci da prodje da se nakupi par igara vrednih igranja, sve ostalo ce biti skoro isto ko PS3, plus PS3 ce verovatno imati bolje igre narednih 6 meseci 🙂

Najdalje do ponedeljka mi stize konzola, obicna verzija, bez igre. Posto bi odmah da igram online, a nisam do sada imao PS3 i PSN, zanima me da li se mogu *****ati i kupiti npr pretplatu za PS3 ili je to sve isto?

Kupio bih ovdje na play-asia :

http://www.play-asia.com/playstation-plus-365-day-subscription-paOS-13-49-en-70-6yvn.html

Da sve je to isto za sve tri naprave,ali moraš da staviš UK kao zemlju kad praviš nalog ako želiš da koristiš ovaj kod koji si stvio u linku.

Dugo si ovde, trebao bi da razumes fazon :d

U svakom slucaju, vec rekoh da je kupovina PS4 (ili XBONE) sada cisto trosenje para jer nemas sta drugo da kupis 🙂 Treba minimum 6 meseci da prodje da se nakupi par igara vrednih igranja, sve ostalo ce biti skoro isto ko PS3, plus PS3 ce verovatno imati bolje igre narednih 6 meseci 🙂

Hehe, pitanje je bilo ironicno 😛

Konzolu treba uzet kad izadje slim verzija.. znaci za godinu, dve 🙂 ja sam PS3 uzeo tek krajem 2009 i nisam se pokajao zbog toga 🙂

PS3 slim je zapravo izasao posle 3 godine, a PS2 slim izasao posle 5 godina.

Baš me zanima koliko "Slim" može PS4 uopšte i biti. Čini mi se da su ovaj put sve odradili maksimalno. Puno je manji od XONE-a, ne zagreva se preterano, troši malo. Kod debeljka je u prvoj seriji potrošnja bila abnormalna, pa je prelaskom sa 90nm na 65nm drastično smanjena u trećoj fat generaciji, nakon toga su Slim i Superslim samo dodatno tweakovali dizajn, koji se meni lično uopšte ne sviđa. Slim mi je izgledao puno lošije, a super slim izgleda odvratno. Zato kad sam naleteo na "novog" refurbished debeljka pre tri godine odmah sam ga pazario (takođe bio je ravno 200€ sa dve godine garancije u Emmi-ju, dok je Slim koštao 45000din). I evo ga radi savršeno.

Ovo mi se jako dopada kad kucam nešto
[YOUTUBE]X5mH_4QwwCg[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pa, kad su mogli da od PS3 fat naprave PS3 slim koja je brat bratu upola manja i laksa od fat, sto nebi mogli i ovog puta, i mislim da ce to i uraditi.

uzeh ga i ja sa ebaya iz USA.Papreno sam ga platio ali sta da se radi...mora se🙂.Odradi je kako sam mu reko,da ga otvori i proba pa tek onda posalje.Sam jos da stigne.Inace oce li mi trebat kakav adapter ili je dovoljno onaj ulaz za Evropsku struju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno