Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
430 je ok 480 nije. Doduse svako ima pravo na svoje misljenje.

Pa ljudi su išli u Italiju i doneli konzole čak od tamo. Znaš kad bih ja otišao do Italije 😀 😉
Najviše mi se svidelo to što kad su me u prošli četvrtak ovi iz CL-a onako za*ebali, ovi likovi su mi u roku od 30 min. potvrdili da konzola stiže najkasnije do utorka.
Goxy, što se tebe tiče sačekaj još ovih dva-tri dana kad si do sada već izdržao. Za par dana kreće u Mađarskoj zvanična prodaja. Biće i kod ovih sa XBR-a po manjoj ceni 100% ako uspeju da ugrabe koju. Možda za ovu ili manju cifru nabave KZ bundle.

btw. ako neko slučajno želi da nadogradi interni HDD uradio sam i ovaj klip
[YOUTUBE]mbDpdeSfHtI[/YOUTUBE]

Garancija se ne gubi, lako se radi. A ovo što sam za SSD izjavio u klipu, možda sam loš izraz upotrebio, ali gledam likove koji su stavljali Corsair Neutron, Samsung 840 EVO ... SSD-ove, onako veseli, da bi kasnije pravili face kad ukapiraju da su pukli žešću lovu za par sekundi brže učitavanje. Ja se nadam da će neki budući update doneti optimizaciju za SSD-ove, ali trenutno mislim da ni TRIM nije podržan pa je ubacivanje istog, po meni barem, stvarno *ebilno. Bolje ga staviti u komp i uživati.

Bice u 576 u Arkadi ali samo za one koji su preorderovali.

+ totalnet reklama 😛

Daj sad vec video o samom koriscenju 🙂

Meni bi odgovarao bundle sa 2 kontrolera i eventualno kamerom. Igra manje više. To.je onaj mega bundle.

btw. ako neko slučajno želi da nadogradi interni HDD uradio sam i ovaj klip
[YOUTUBE]mbDpdeSfHtI[/YOUTUBE]

Garancija se ne gubi, lako se radi. A ovo što sam za SSD izjavio u klipu, možda sam loš izraz upotrebio, ali gledam likove koji su stavljali Corsair Neutron, Samsung 840 EVO ... SSD-ove, onako veseli, da bi kasnije pravili face kad ukapiraju da su pukli žešću lovu za par sekundi brže učitavanje. Ja se nadam da će neki budući update doneti optimizaciju za SSD-ove, ali trenutno mislim da ni TRIM nije podržan pa je ubacivanje istog, po meni barem, stvarno *ebilno. Bolje ga staviti u komp i uživati.

Vredi napomenuti da je jedino ogranicenje da HDD mora biti veci od 160GB.

Vredi napomenuti da je jedino ogranicenje da HDD mora biti veci od 160GB.

Jes, to sam zaboravio reći 😀

Ako ćemo realno, stavljati bilo šta manje od 500GB ne bi se ni moglo nazvati nadogradnjom 🙂
SSD će skinuti koju sekundu prilikom load-a ali meni i dalje nedovoljno za "upgrade" termin.

Ja planiram WD Black od 750 GB, na 7200, isto kao i na PS3, jeste malo manje mesta, ali primetio sam da ima razlike u radu izmedju 5400 i 7200 na PS3, i duža mi je garancija na black.

Ovaj od 500 iz PS4 onda upada u hakovani PS3, a ovaj iz PS3 od 320GB upada u USB Rack i služi kao eksterni, a ovaj od 80 GB, koji trenutno "izigrava" eksterni .... bem li ga, na prodaju ... 🙂 🙂 🙂

Ja planiram WD Black od 750 GB, na 7200, isto kao i na PS3, jeste malo manje mesta, ali primetio sam da ima razlike u radu izmedju 5400 i 7200 na PS3, i duža mi je garancija na black.

Ovaj od 500 iz PS4 onda upada u hakovani PS3, a ovaj iz PS3 od 320GB upada u USB Rack i služi kao eksterni, a ovaj od 80 GB, koji trenutno "izigrava" eksterni .... bem li ga, na prodaju ... 🙂 🙂 🙂

Meni ovaj PS4 500GB ide u PS3 debeljka, trenutno je 80GB što je baš baš malo a PS+ igre su mi sve dobre i ne želim samo par njih da imam na HDD-u.

Pa ljudi su išli u Italiju i doneli konzole čak od tamo. Znaš kad bih ja otišao do Italije 😀 😉
Najviše mi se svidelo to što kad su me u prošli četvrtak ovi iz CL-a onako za*ebali, ovi likovi su mi u roku od 30 min. potvrdili da konzola stiže najkasnije do utorka.
Goxy, što se tebe tiče sačekaj još ovih dva-tri dana kad si do sada već izdržao. Za par dana kreće u Mađarskoj zvanična prodaja. Biće i kod ovih sa XBR-a po manjoj ceni 100% ako uspeju da ugrabe koju. Možda za ovu ili manju cifru nabave KZ bundle.

Ja mogu samo da kažem da 480 nije dobra cena i da je još manje logično da cena u CLu bude ista kao cena u XBR...ali kao što rekoh svako ima pravo na svoje mišljenje. U svakom slučaju gratz na PS4 🙂...

u svakom slučaju previsoka je za klot varijantu imajući u vidu da je mega bundle sa 180e viška vrednsti (extra kontroler-60, kamera-60, KZ igra-60) tek nešto malo skuplji. Tako je to u predprodaji. Da NG nije blizi ja bih opušteno sačekao regularnu prodaju krajem januara, početkom februara, a ovako se već nećkam. Sad svako može da traži koliko hoće pa ko voli nek izvoli.

@vladimirdowla

Bas gledam ovaj tvoj klip i ne vezano za HDD, konzola se ladno klima, kao da ne stoji ravno 🙂

Info iz prve ruke. Sad sam pricao sa prodavnicom u Segedinu (576). U petak, subotu i nedelju u slobodnoj prodaji nece imati ps4, vec ce davati samo onima koji su preorderovali konzolu. Svako ko ne ode po preorder u ova tri dana, gubi preorder i prvenstveno pravo na kupovinu konzole, tako da će od ponedeljka prodavati konzole po koje nisu otisli.

Tako da ako je neko planirao da se vrne u Segedin, predlažem da u ponedeljak u ranojutarnjim satima bude ispred prodavnice. 🙂

Poslednja izmena:
Ako je stavi uspravno neće da se klima. Sony i treba da uspravno stoji dok xbox "old vcr" one mora u horizontali.

Ma može ali je gotovnije kad stoji uspravno. Ja sam samo sony keca držao horizontalno kao i prvi xbox dok sam sonyja 2 i 3 kao i x360 držao uspravno, a zauzima i manje prostora na prenatrpanom stolu

Poslednja izmena:
Ima male gumirane "jezičke" koji su na tom delu bili uvučeni, zato se klima. Video sam i ja, ali ja je držim uspravno. Puuuuuno lepše tako izgleda 😉

Ako konzola stoji uspravno, imace probleme da usisava vazduh [umesto preko cele povrsine, samo ce na 2 mala mesta napred i nazad moci da uvlaci vazduh. To ce uciniti konzolu malo glasnijom. Oficijelni stand za PS4 u sebi ima rupe za bolji intake vazduha [na desnoj ivici se uvlaci vazduh koji ide u glavni ventilator].

Info iz prve ruke. Sad sam pricao sa prodavnicom u Segedinu (576). U petak, subotu i nedelju u slobodnoj prodaji nece imati ps4, vec ce davati samo onima koji su preorderovali konzolu. Svako ko ne ode po preorder u ova tri dana, gubi preorder i prvenstveno pravo na kupovinu konzole, tako da će od ponedeljka prodavati konzole po koje nisu otisli.

Tako da ako je neko planirao da se vrne u Segedin, predlažem da u ponedeljak u ranojutarnjim satima bude ispred prodavnice. 🙂

Cista kradja.

Ne razumem. Zasto?

Evo palimo mlaznjak za Segedin! 😀
Dal je moguce da ne mozete da sacekate 2,3 meseca?!

Ionako nema nista dobro da se igra.

^
Ja cu saceko jedno 2-3 godine 😀 do tada bi trebalo da se pojavi par dobrih igara 😀.

Hahah. Tako je. Bice dzabaluka.

Ako konzola stoji uspravno, imace probleme da usisava vazduh [umesto preko cele povrsine, samo ce na 2 mala mesta napred i nazad moci da uvlaci vazduh. To ce uciniti konzolu malo glasnijom. Oficijelni stand za PS4 u sebi ima rupe za bolji intake vazduha [na desnoj ivici se uvlaci vazduh koji ide u glavni ventilator].

Cista kradja.

Ja ssm kupio officielni stand zs ps4 i samo čekamo konzolu

Ja ssm kupio officielni stand zs ps4 i samo čekamo konzolu

Da si video koliko je savršeno stabilna bez njega, ne bi ga uzimao. Koliko si puko love?

Btw.
Malo sam se izveštio u Resogun-u (za ovu igru će najbolje biti kada ubace update da snima u veoma visokom bitrate-u jer se čitav nivo raspada na stotine miliona sitnih kockica)
https://www.facebook.com/photo.php?v=605198019526900 (stavio sam klipove na public, nadam se da možete da ga pogledate)

Blacklight je veoma zabavan
https://www.facebook.com/photo.php?v=605611279485574

AC IV na konzoli izgleda savršeno a na klipovima kao current gen 😀
https://www.facebook.com/photo.php?v=605587102821325
https://www.facebook.com/photo.php?v=605130736200295

Inače sinoć je izašao 1.52 Update i čini mi se da je doneo podršku za pregledavanje snimljenog gameplay-a, mada nisam 100% siguran jer sa prethodnim nisam ni pokušavao (nisam znao gde je sačuvano to što se snima)
Snimaću još neke klipove vezano za interfejs, pokretanje igara, share funkciju itd itd. Juče mi je radio ceo dan ali nisam ništa igrao već sam ga ostavio da skida igre.

negde ok 22 GBP na shopto čini mi se. stigao mi je pre 10-tak dana.

Te rebnula naša divna carina?

nije, naša divna carina je napisala da ne podleže carini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno