vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
430 je ok 480 nije. Doduse svako ima pravo na svoje misljenje.
Pa ljudi su išli u Italiju i doneli konzole čak od tamo. Znaš kad bih ja otišao do Italije 😀 😉
Najviše mi se svidelo to što kad su me u prošli četvrtak ovi iz CL-a onako za*ebali, ovi likovi su mi u roku od 30 min. potvrdili da konzola stiže najkasnije do utorka.
Goxy, što se tebe tiče sačekaj još ovih dva-tri dana kad si do sada već izdržao. Za par dana kreće u Mađarskoj zvanična prodaja. Biće i kod ovih sa XBR-a po manjoj ceni 100% ako uspeju da ugrabe koju. Možda za ovu ili manju cifru nabave KZ bundle.
btw. ako neko slučajno želi da nadogradi interni HDD uradio sam i ovaj klip
[YOUTUBE]mbDpdeSfHtI[/YOUTUBE]
Garancija se ne gubi, lako se radi. A ovo što sam za SSD izjavio u klipu, možda sam loš izraz upotrebio, ali gledam likove koji su stavljali Corsair Neutron, Samsung 840 EVO ... SSD-ove, onako veseli, da bi kasnije pravili face kad ukapiraju da su pukli žešću lovu za par sekundi brže učitavanje. Ja se nadam da će neki budući update doneti optimizaciju za SSD-ove, ali trenutno mislim da ni TRIM nije podržan pa je ubacivanje istog, po meni barem, stvarno *ebilno. Bolje ga staviti u komp i uživati.