Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ou yeah
zaharyma.jpg

Unboxing :

ysyde6ap.jpg

ve3yje3u.jpg

syjytapu.jpg

Poslednja izmena:
Ajde sada neka mi meko kaže čemu sve služi kamera da znam da li meni to uopšte treba. Ona za ps3 mi apsolutno nije trebala.

Za sada npr voice command. Ne znam da li voice command radi sa sluskama.

A evo i prvih beta testera kod nas😀

Taj voice command je ala siri i galaxy varijanta

Beta testeri su bili amerikanci i to na globalnom nivou

Za sada npr voice command. Ne znam da li voice command radi sa sluskama.

Noup, glasovne komande ne zahtevaju kameru uopšte. Trenutno joj je jedina namena da te automatski uloguje i snima facu dok streamuješ igru preko UStream-a i Twich-a. Takođe služi i za AR igrice u Playroom-u. Ko ima malu decu moći će da je iskoristi.

Evo renderuje ga Vegas upravo. Ima oko 16 minuta. Uhvatio sam sve bitno. Još ću napraviti i jedan vezan isključivo za igre i BluRay playback. Moram da proverim da li radi Man of Steel 3D Blu. Inače HDMI kabl koji dolazi sa konzolom podržava 3D, probao sam Trine i igra izgleda bolesno dobro u 3D. Mislim da ću je kupiti sad dok je na PS+ popustu.

Noup, glasovne komande ne zahtevaju kameru uopšte. Trenutno joj je jedina namena da te automatski uloguje i snima facu dok streamuješ igru preko UStream-a i Twich-a. Takođe služi i za AR igrice u Playroom-u. Ko ima malu decu moći će da je iskoristi.

Pošto nisam fotogeničan onda i bolje da je nemam :-D

Evo renderuje ga Vegas upravo. Ima oko 16 minuta. Uhvatio sam sve bitno. Još ću napraviti i jedan vezan isključivo za igre i BluRay playback. Moram da proverim da li radi Man of Steel 3D Blu. Inače HDMI kabl koji dolazi sa konzolom podržava 3D, probao sam Trine i igra izgleda bolesno dobro u 3D. Mislim da ću je kupiti sad dok je na PS+ popustu.

3D bluray ti nece raditi, treba da izdaju sw update za to.

Prvi utisci mnoogo dobri. 🙂 odigrao killzone nekih dva sata, ostalo je resogun 😀 veoma je zarazno. Killzone prelepo izgleda ali nije nista vise od toga.

Kamera lepo radi, prepoznaje lice uvek, glasovne komande (ovih par sto ima) su prepoznate bez problema. Skinut je josh Contrast to cu testirati sutra. Inace je bez problema skidao i instalirao igre dok sam igrao Killzone. A u toku igranja po meni konzola bas i nije tiha..

Povezao telefon i tablet bez problema, cekaju se igre sa second screen podrskom.

Navigacija kroz meni mnoooogo brza od ps3, playstation store fercera odlicno.

Slusalice mi standardno ispadaju iz usiju kao i ostale.

Prodavnica: dobili su mnogo manju kolicinu od narucene. Neko iz Srbije je narucio 50 komada 😀 dobice 15.
Dodaci za ps4 su po 60 evra. Kameru jos nemaju na stanju imace u utorak kao i vertical stand. U januaru se ocekuje sledeca tura. Za sada njima niko nije vratio ps4 sa falinkom.

Cena max bundlea u prodavnici je 540 evra.

Poslednja izmena:
Da dodam da i meni sve radi. Probao sam Fifu. Malo je drugačija u dobrom pravcu. Ono gde imam problem je ps plus. Kada sam ušao u store i kliknuo 14 days trial ništa se ne dešava. Onda sam pokušao da kupim 1 month gde mi ponudi opcije extend i overview i kroz par sekundi me automatski.izbaci iz stora u glavni meni. Može li pomoć oko ovoga ?

Poslednja izmena:
Da dodam da i meni sve radi. Probao sam Fifu. Malo je drugačija u dobrom pravcu. Ono gde imam problem je ps plus. Kada sam ušao u store i kliknuo 14 days trial ništa se ne dešava. Onda sam pokušao da kupim 1 month gde mi ponudi opcije extend i overview i kroz par sekundi me automatski.izbaci iz stora u glavni meni. Može li pomoć oko ovoga ?

Ako neće tako idi na prodavnicu preko kompa.
https://store.sonyentertainmentnetwork.com

Moze li se taj 14-day trial dodati na postojecu pretplatu, ili je to samo za nove korisnike?

@njikolaj u kojoj prodavnici si kupio ps4 i ako te ne mrzi daj dimenzije kutije.

U prodavnici 576 je 160.000Ft.

Sada videh da je u prodavnici 515e, ali pošto meni stiže tek u januaru nemam razloga da se brinem zbog razlike u ceni.

Jel gasite sistem ili ga stavljate u stsndby pošto sam negde pročitao da je bolja varijanta standby.

Kako ovaj YT smara sa onim ograničenjem od 15 min. Nekad davno imao sam neku pesmu u jednom klipu u pozadini i to su mi zapamtili i ne daju da kačim klip duži od 15min.

Uspeo sam preko neta da kupim 1 month, taman dok mi ne stigne 365 day sa shopto-a

Dalji info: Killzone ima par bas dobrih misija, grad izgleda fantasticno a i razaranje koje se videlo u traileru. Koriscenje zvucnika kontrolera za slusanje audio log-a je sjajna ideja i daje na dozivljaju.

Kontroler svetli zeleno ako je sve ok, ako primite par hica zuto, pa crveno. Da nisam bas pogledao to ne bih ni primetio, tako da nije preko potrebna funkcija. Konzola danas nije bila toliko glasna kao juce kad sam igrao Killzone dok su se skidale igre i instalirale tako da sam ga mozda preopteretio 🙂

Evo ga

[YOUTUBE]TY27VSvjb1w[/YOUTUBE]

nastavak sa glasovnim komandama ide malo kasnije, jer sam morao da podelim klip na dva.

Poslednja izmena:
Jesi li probao playstation app za android/ios , i da li ima ikakve koristi od iste?

Nisam, na tablet ne mogu da instaliram piše da nije dostupna, a tel. imam Wave sa BadaOS-om 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno