Ma brljavi, nece pc da ga prepozna tako lako. Mogao bih ja da vratim kad bi hteo fon da otvori download mode, ali nece.
Upravo sam kupio jedan OTG kabl (čisto radi probe, 350din), imam dve USB3.0 fleske (16 i 64 GB), rade obe, naravno pod uslovom da je formatirana u FAT32 ili exFAT. Ovaj drugi format je poželjan (zbog fajlova većih od 4 GB), ukoliko nemate potrebu da flešku priključujete i na uređaj koji ne prepoznaje exFAT (kao recimo ja, ovu od 64GB koristim često za gledanje filmova na TV-u, koji prepoznaje sve osim exFAT). Lepo radi, nema nikakvog seckanja, ili sl.Zanima me da li je moguce staviti otg kabl i usb, i da li postoji neka varijanta punjaca za kola koja bi mogla istovremeno i da puni i da primi otg usb.
Odneo sam ga u servis sad neki u Kamenickoj, po opremljenosti mi deluju ok, krljnuce me jedno 50e ako bude morao jtag
To je upravo razlog što nikad nisam root-ovao ništa, a imam androide barem 5 godina...
Da li jos neko ima problem sa automatskim osvetljenjem ekrana? Nego moram rucno da podesavam nivo osvetljenosti
Prosto ne mogu da verujem da se taj propust desio. Citam na par foruma,isto par njih imaju problem taj
Ja mislim da si ga unistio kad si probao cwm da ubacis, jer si isao preko TWRP. Valjda nece morati Jtag, u svakom slucaju javi, da znamo.
Pa ovi kazu tako, ne znam u koji servis da odnesem u bg. Zvao sam redom, neki nemaju pojma sta je g2, drugi hoce da pokusaju, jedan lik mi je rekao da sam zakljucao security zonu i da moze da ga odradi pocetna cena 80e. Da li ima negde ovlasceni servis, zao mi 32gb verzija nova![]()
Pa ovi kazu tako, ne znam u koji servis da odnesem u bg. Zvao sam redom, neki nemaju pojma sta je g2, drugi hoce da pokusaju, jedan lik mi je rekao da sam zakljucao security zonu i da moze da ga odradi pocetna cena 80e. Da li ima negde ovlasceni servis, zao mi 32gb verzija nova![]()
i na kraju sta donosi taj OTA?
Pa zar ne vidiš?
Donosi hara kiri![]()
http://www.androidauthority.com/best-android-smartphones-2013-321012/
Best smartphone for photographers – LG G2
Baš se nešto i ne slažem sa tim![]()
Tako sam i ja mislio, ali kada sam uradio prvi root shvatio sam da sam pogresio. Sve je mnogo bolje i zanimljive sa root-om. A nisam imao pojma o tome, i aj reko da probam i odusevim se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari