Šta je novo?

LG G2

jos malo pa ce u specifikacijama za telefon bitna stavka biti i kuler :) mislim da je 90c kriticna temperatura za taj SoC.. ili sam promesao sa necim drugim

Tog bogdu nemojte da zovete na piće nikada, čovek vrti bench testove kao lud! :D dok ja i core graphics jedemo, ovaj opet po testovima udara :D

SpeedW950

Jel znaš changelog? Kamera? :d

Poslednja izmena:
Kako sam ja bio fin i nisam nista cackao:)

SpeedW950

Jel znaš changelog? Kamera? :d
Nisam ga ni odradio, mrzi me da se vracam na stock pa OTA, neko kaze stavi novi TWRP, posle vidim neki fabricki dolazili sa ovim FW na nekim mrezama, a nema nigde neki changelog, mozda za vikend se budem igrao ne mogu sad da se zezam treba mi funkcionalan tel sa svim instaliranim :d

Kako sam ja bio fin i nisam nista cackao:)
Da da :) ma nisam ja dao moj telefon, ima on svoj, pa je tamo giljao :d
Nisam ga ni odradio, mrzi me da se vracam na stock pa OTA, neko kaze stavi novi TWRP, posle vidim neki fabricki dolazili sa ovim FW na nekim mrezama, a nema nigde neki changelog, mozda za vikend se budem igrao ne mogu sad da se zezam treba mi funkcionalan tel sa svim instaliranim :d

Da i mene mrzi, a hteo bih da probam, mada po komentarima, sve je isto samo neke sitnice popravili iako ja nisam uočio nikakav bug ili restart ili bilo šta :)

Zna li neko kako da updatetujem, twrp mi se pali stalno ne znam da zaobidjem

Moraš da imaš stock recovery da bi instalirao ota update.

Ja stisnuo instaliraj update kada ga je skinulo, restartovao mi fon i upalio twrp, sad svaki put kad hocu da pokrenem fon tj da ga upalim on mi pali twrp. Zna li neko sta da radim, ne mogu koristiti telefon

I kako se povezuje sa telefonom? Cena? Jer bi mi to bilo idealno za g2

Evo iskustva sa drugog foruma:
Sadrzaj sa Hard Drive se moze downloadovati direktno na iPad ili slican uredjaj ili strimovati bezicno, ukljucujuci filmove, muziku, fotografije, knjige odnosno PDF i ostale formate.
Hard Drive ima ugradjenu bateriju koja drzi oko 5-6 sati ili moze biti ukljucen u struju, po volji.
Naravno, prikljucivanje sa PC-jem ili Macom ide preko USB 3.0 za Drag and Drop dodavanje sadrzaja, kao i svaki savremeni Hard Drive ali moze i bezicno preko WIFi mreze za strimovanje i downloadavanje.
Radi po principu povezivanja preko bezicne mreze, odnosno, Hard Drive ima WiFi ruter koji iPad i bilo koji uredjaj vidi kao WiFi mrezu (naravno, moze se zastititi sifrom).
Mogu se povezati do 8 UREDJAJA ISTOVREMENO (svaki uredjaj moze uzivati razliciti sadrzaj) !

Licni utisak:
Uredjaj je fenomenalan, nezamenljiv za ljude koji imaju tablet, narocito iPad koji nema USB, tako da vam otvara ogromne mogucnosti za odlaganje potrebnog sadrzaja.
Na primer, ja na svom iPadu4 32 GB nemam nijedan film a ni muziku jer bi mi nepotrebno zauzimali prostor tako da imam dosta sobodnog prostora za mnostvo drugih kvalitetnih aplikacija i igrica.
Resava sve probleme dostupnosti podataka u bilo kom trenutku jer poseduje sopstvenu bateriju tako da je i za putovanja odlican!
Velika preporuka!

Evo iskustva sa drugog foruma:
Sadrzaj sa Hard Drive se moze downloadovati direktno na iPad ili slican uredjaj ili strimovati bezicno, ukljucujuci filmove, muziku, fotografije, knjige odnosno PDF i ostale formate.
Hard Drive ima ugradjenu bateriju koja drzi oko 5-6 sati ili moze biti ukljucen u struju, po volji.
Naravno, prikljucivanje sa PC-jem ili Macom ide preko USB 3.0 za Drag and Drop dodavanje sadrzaja, kao i svaki savremeni Hard Drive ali moze i bezicno preko WIFi mreze za strimovanje i downloadavanje.
Radi po principu povezivanja preko bezicne mreze, odnosno, Hard Drive ima WiFi ruter koji iPad i bilo koji uredjaj vidi kao WiFi mrezu (naravno, moze se zastititi sifrom).
Mogu se povezati do 8 UREDJAJA ISTOVREMENO (svaki uredjaj moze uzivati razliciti sadrzaj) !

Licni utisak:
Uredjaj je fenomenalan, nezamenljiv za ljude koji imaju tablet, narocito iPad koji nema USB, tako da vam otvara ogromne mogucnosti za odlaganje potrebnog sadrzaja.
Na primer, ja na svom iPadu4 32 GB nemam nijedan film a ni muziku jer bi mi nepotrebno zauzimali prostor tako da imam dosta sobodnog prostora za mnostvo drugih kvalitetnih aplikacija i igrica.
Resava sve probleme dostupnosti podataka u bilo kom trenutku jer poseduje sopstvenu bateriju tako da je i za putovanja odlican!
Velika preporuka!

Hvala. Ako moze neko da mi posalje link ovde ili na PM sa infom gde moze da se kupi.

Hvala. Ako moze neko da mi posalje link ovde ili na PM sa infom gde moze da se kupi.

Evo jedne domace recenzije ovog uredjaja, bas sa osvrtom na povezivanje istog sa android telefonom: link

Ako su tacne cene na itsvet-u, isti ovakav model sa kapacitetom od 64GB kosta 98e.

Ono iskustvo sam skinuo sa oglasa gde je lik prodavao pre nekoliko meseci svoj hard od 500gb za 130e

Da se i ja pridruzim danas LG drustvu.

Danas sam ga uzeo i Vip-u,prvi utisci da je fon prebrz,a za ekran necu trositi reci.

Telefon mi je zakljucan,postoji li neki nacin da se otkljuca,a da pritom ne izgubim garanciju?

Ljudi pomagajte, izgleda da sam skroz najebao :(
Telefon je skinuo update, isao sam instaliraj update pa je pokrenuo twrp, nakon toga nije hteo da upali sistem samo je podizao twrp, isam sam restore i kliknuo na bekap koji sam odradio juce sa nandroid backup-om, pisalo je da je uspesno vracen backup, restartovao je uredjaj i onda se u gornjem levom uglu pojavilo :

450 Fastboot mode started
500 udc_started()

Sta da mu radim, kako da vratim staro, samo mi nemojte reci da mu nema pomoci :D

Ljudi pomagajte, izgleda da sam skroz najebao :(
Telefon je skinuo update, isao sam instaliraj update pa je pokrenuo twrp, nakon toga nije hteo da upali sistem samo je podizao twrp, isam sam restore i kliknuo na bekap koji sam odradio juce sa nandroid backup-om, pisalo je da je uspesno vracen backup, restartovao je uredjaj i onda se u gornjem levom uglu pojavilo :

450 Fastboot mode started
500 udc_started()

Sta da mu radim, kako da vratim staro, samo mi nemojte reci da mu nema pomoci :D

Ako neko zna ili poznaje nekog ko zna da sredi ovo, platicu nije problem. Frka mi je za telefon ne mogu da ga koristim.

Uspeo sam da mu vratim twrp, zna li neko kako sad da instaliram sistem ? tj kako da sistem ubacim u fon posto cim ubacim usb procita ga, otvori twrp i ne ulazi u memoriju

Nakon sto sam vratio twrp pokusao sam da ubacim preko adt cwm, samo je izgasio telefon, a sada kada upalim na kratko pokaze logo i tekst :
Secure booting error ...

Ode 450e u nepovrat .

Gde si zurio da mi je znati. Jesi mozda procitao moje postove vezane za update? Bio sam u istoj situaciji i resio sam je za 5 minuta. Nisam video pre da ti odgovorim, *** spavam nocu :d
Inace samo si trebao jednu liniju da iskucas u terminalu u TWRP

Kod:
dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

i telefon bi ti se normalno ukljucio. Ne znam sta da ti kazem, brzao si mnogo, ne znam jesi li uopste trazio, pregledaj ovu temu mozda neko ima isti slucaj kao ti

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451696

Ima ih dosta slican problem. Samo ja ne znam sto ne mogu da pokrenem download mode, da mogu odradio bih sistem jednstavno . Nego nece da mi pokrene, 9 sati vec sedim pored racunara, oci mi kao sarme :) Dobro sam se opekao

Tog bogdu nemojte da zovete na piće nikada, čovek vrti bench testove kao lud! :D dok ja i core graphics jedemo, ovaj opet po testovima udara :D

hahahahahahaha,pa jeee ,morao sam kad mi se desavalo nesto sto pre nije,core graphicsu padaju performance cim se zagreje ,a mene je interesovalo ako se pregreje da li ce i meni,medjutim nije i to je ok :D to izgleda od telefona do telefona :D

Poslednja izmena:
Pogledajte sta mi se desilo kada sam prikljucio telefon na racunar, otvorilo je desetak nekih zasticenih particija, samo jedan sadrzi folder sa nekim fajlovima. Zna li neko sta ovo moze da bude ? lgg2.png

idi odspavaj, odmori se, posle ćeš sigurno naći neko rešenje kako da povratiš, telefon.
ovako možeš samo još neku grešku napraviti

Trebalo bi da može uvek da se vrati na stock uz pomoć recovery alatke iz pc suite programa sa pcija, imaju tutorial na xda pa polako pročitaj tamo

Da li jos neko ima problem sa automatskim osvetljenjem ekrana? Nego moram rucno da podesavam nivo osvetljenosti

Prosto ne mogu da verujem da se taj propust desio. Citam na par foruma,isto par njih imaju problem taj

Nazad
Vrh Dno