bearsstorm
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2012
- Poena
- 170
A da ti pročitaš dve strane unazad pre nego sto postaviš glupo pitanje
A da ti pročitaš dve strane unazad pre nego sto postaviš glupo pitanje
Postoje samo glupi odgovori a ovaj tvoj je preglup.
Ili odgovori ili cuti.
Nije ovo glup odgovor nego lenjost kod ljudi... Ajde da je to pisano pre 50 stranica ali je odgovor na to mogao da nadje 3 strane (i to na mobilnom na pc je verovatno na prethodnoj strani) unazad...A i mogao je za dva min sam na netu da proveri... Tako da odgovor uopšte nije glup..I ako smatras da svako treba samo da bane i pita nešto A da nije pročitao 20 prethodnih postova onda stvarno ne mogu sa tobom da polemišem sta je preglupo
Ukoliko se registruje telefon na sajtu LG Srbija,da li vazi garancija za navedeni telefon kod nas u servisu?
Telefon bi stigao iz Nemacke
Uz telefon ide internacionalna garancija
Neko da mi pomogne?
Nije ovo glup odgovor nego lenjost kod ljudi... Ajde da je to pisano pre 50 stranica ali je odgovor na to mogao da nadje 3 strane (i to na mobilnom na pc je verovatno na prethodnoj strani) unazad...A i mogao je za dva min sam na netu da proveri... Tako da odgovor uopšte nije glup..I ako smatras da svako treba samo da bane i pita nešto A da nije pročitao 20 prethodnih postova onda stvarno ne mogu sa tobom da polemišem sta je preglupo
Pored ovakve baterije mislim da ti ne treba napajanje preko usb dok na primer gledas film,ali mislim da je moguce.Danas sam isao prvi put da ga vidim i odusevim se izgledom i ekranom. Onako subjektivno za mene klasa iznad s4 koji sam mislio da kupim. Posto dosta putujem i uvek vucem dosta multimedije na telefonu da ubijem vreme, razocarah se sto nema micro card slot. Zanima me da li je moguce staviti otg kabl i usb, i da li postoji neka varijanta punjaca za kola koja bi mogla istovremeno i da puni i da primi otg usb. Sad mozda se nalupah ali bi mi jako znacilo kad bi postojala takva varijanta.
Danas sam isao prvi put da ga vidim i odusevim se izgledom i ekranom. Onako subjektivno za mene klasa iznad s4 koji sam mislio da kupim. Posto dosta putujem i uvek vucem dosta multimedije na telefonu da ubijem vreme, razocarah se sto nema micro card slot. Zanima me da li je moguce staviti otg kabl i usb, i da li postoji neka varijanta punjaca za kola koja bi mogla istovremeno i da puni i da primi otg usb. Sad mozda se nalupah ali bi mi jako znacilo kad bi postojala takva varijanta.
Danas sam isao prvi put da ga vidim i odusevim se izgledom i ekranom. Onako subjektivno za mene klasa iznad s4 koji sam mislio da kupim. Posto dosta putujem i uvek vucem dosta multimedije na telefonu da ubijem vreme, razocarah se sto nema micro card slot. Zanima me da li je moguce staviti otg kabl i usb, i da li postoji neka varijanta punjaca za kola koja bi mogla istovremeno i da puni i da primi otg usb. Sad mozda se nalupah ali bi mi jako znacilo kad bi postojala takva varijanta.
Koliko ja vidim, ovo ce svakako biti naj(pre)prodavaniji telefon medju bench korisnicima. Malo,malo pa je neki na oglasu...
![]()
kupi one wireless diskove, koji su baš za takve stvari.
saviš ga u torbu i ne vidiš ga do sledećeg punjenja.
Cemu tacno sluzi taj wifi disk? Punjenje ili memorija?
Jel dobio jos neko neki software update oko 60mb?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari