Šta je novo?

LG G2

16

***, nisam refreshovao pre nego sam odgovorio. :)

Poslednja izmena:
Postoje samo glupi odgovori a ovaj tvoj je preglup.

Ili odgovori ili cuti.

Nije ovo glup odgovor nego lenjost kod ljudi... Ajde da je to pisano pre 50 stranica ali je odgovor na to mogao da nadje 3 strane (i to na mobilnom na pc je verovatno na prethodnoj strani) unazad...A i mogao je za dva min sam na netu da proveri... Tako da odgovor uopšte nije glup..I ako smatras da svako treba samo da bane i pita nešto A da nije pročitao 20 prethodnih postova onda stvarno ne mogu sa tobom da polemišem sta je preglupo

Poslednja izmena:
Nije ovo glup odgovor nego lenjost kod ljudi... Ajde da je to pisano pre 50 stranica ali je odgovor na to mogao da nadje 3 strane (i to na mobilnom na pc je verovatno na prethodnoj strani) unazad...A i mogao je za dva min sam na netu da proveri... Tako da odgovor uopšte nije glup..I ako smatras da svako treba samo da bane i pita nešto A da nije pročitao 20 prethodnih postova onda stvarno ne mogu sa tobom da polemišem sta je preglupo

+1

Poslednja izmena:
Danas sam isao prvi put da ga vidim i odusevim se izgledom i ekranom. Onako subjektivno za mene klasa iznad s4 koji sam mislio da kupim. Posto dosta putujem i uvek vucem dosta multimedije na telefonu da ubijem vreme, razocarah se sto nema micro card slot. Zanima me da li je moguce staviti otg kabl i usb, i da li postoji neka varijanta punjaca za kola koja bi mogla istovremeno i da puni i da primi otg usb. Sad mozda se nalupah ali bi mi jako znacilo kad bi postojala takva varijanta.

plus 2.. ja procitam makar 4 strane unazad kada me interesuje nesto a prvi put udjem na temu.. bilo bi dobro da i drugi rade tako ;)

Danas sam isao prvi put da ga vidim i odusevim se izgledom i ekranom. Onako subjektivno za mene klasa iznad s4 koji sam mislio da kupim. Posto dosta putujem i uvek vucem dosta multimedije na telefonu da ubijem vreme, razocarah se sto nema micro card slot. Zanima me da li je moguce staviti otg kabl i usb, i da li postoji neka varijanta punjaca za kola koja bi mogla istovremeno i da puni i da primi otg usb. Sad mozda se nalupah ali bi mi jako znacilo kad bi postojala takva varijanta.
Pored ovakve baterije mislim da ti ne treba napajanje preko usb dok na primer gledas film,ali mislim da je moguce.
A otg radi sa usb fleskama.

kupi one wireless diskove, koji su baš za takve stvari.
saviš ga u torbu i ne vidiš ga do sledećeg punjenja.

Bilo bi lepo kada bi malo obrazlozio sta je to konkretno klasa iznad S4.

nije klasa iznad ali po meni je osetno bolji telefon... s4 je bas minoran pomak od s3 tbh

Pa mnogo je veća razlika između s3 i s4 nego između s4 i g2

Danas sam od druga uzeo LG P990 nesta da mu pogledam, ***, izglrdao mi je kao mrav da drzim u ruci, tako mali mi je izgledao posle G2 :)

Koliko ja vidim, ovo ce svakako biti naj(pre)prodavaniji telefon medju bench korisnicima. Malo,malo pa je neki na oglasu...
:confused:

Je l' ima neko od vlasnika neki dobar sample u 60 fps? Našao sam u ovoj temi samo jedan, ona detelina. Na netu što sam našao je katastrofa. Sample video sa gsmarene je pun dropova, na momente izgleda kao da je u 15 fps.

Kakvo je inače vaše iskustvo sa snimanjem u 60 fps? Je l' neko probao da snima u 720 60 fps? Jesu li popravljali kvalitet sa update-ovima?

Hvala svima i izvinjavam se ako je bilo priče na temu, search mi je izbacio samo onu detelinu.

Samsung Galaxy S4 sam imao prilika da vidim i da se igram vise puta, sve sto mogu da kazem ok je ali nekako nisam odusevljen na prvi pogled. Dok kod lg je upravo kontra efekat, sto bi se reklo ljubav na prvi pogled (na slikama mi nije delovao tako). Nekako, iako zvuci glupo (jer je veci) mi je kompaktniji g2, hocu reci bolje mi lezi u ruci. Drugo ekran i boje su mi mnogo bolje u odnosu na Samsung. Fotografijom se dugo bavim i iskreno meni boje na ekranu mnogo znace tj smetaju kad nisu dobre. Kod Samsunga su mi boje prezasicene i to je ono sto me tera od njega. Vidim da s4 ima foto mod (nisam probao), mozda je onda situacija bolja ne znam.

Od telefona sam imao Arc s i Galaxy s1 i kod oba ekran mi je bio mnogo los. Tacnije nisam bio odusevljen koliko sam sa lg sa kojim sam proveo samo dobrih 10min :)

Ono sto mi smeta kod g2 su ledja, tacnije vise bih voleo da su matirana ili da su npr kao kod nexus-a 7 (ver1).

Sad mozda su moja zapazanja preterena (subjektivna kao sto rekoh) ali tako ga ja dozivljavam.

Inace jer moze neki link od tih bezicnih diskova zvuci kao dobra ideja.

neko je vec kacio taj link..u pitanju je alfa verzija za koreju

Pa ako je samo baterija, onda puniš telefon, a ako je sa diskom onda bežični storage.

Od KP operatera :D samo sto je sad mosa, restartovao sam da se update i ne prolazi dalje od TWRP :D

Edit: digao sam ga sad, medjutim moram da vidim kako da odradim update a da ne zakuca, ne znam ni sta je update da li se vredi cimati :D
Edit2: Update je na D80210c verziju

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno