A to ostalo je? Daj neki primer.
Losa repredukcija zvuka, sa obzirom na 13mp kameru kvalitet fotografija morao bi da bude bolji u odnosu na n4 ali on je gori.
Cesto ne tako glatko pokretanje aplikacija. Baterija katastrofalna, los signal 3g na nekim primercima, los Wi-Fi na nekim primercima.
vr544 naspam adrena 320. Sporoji je od n4 svakako.
ima tu jos istnica ali ove su po meni glavne.
Sve zavisi kome sta treba.
Idol ima sjajan kvalitet izrade veliki lep ekran jako lep dizajn, slot za SD karticu to su +evi sve, mozda bi se sa nekim custom romom dosta toga popravilo ili nekim update-om
Sto se tice idolX vs n4 ja bih birao n4 trenutno jer je tel ispeglan idolX je skoro izasao mozda ce se stanje popraviti.
inace za te pare idol X je odlican samo treba da se nabode dobar primerak jer ima primeraka sa gomilom problema na zalost.
Ali da je tel lep lep je, dizajn I kvalitet izrade je fenomenalan, iskreno ne bih imao nista protiv da ga imam samo naravno primerak koji nema glicheva.
Moje skromno misljenje je da je telefon prelep jedino me odbijaju razni komemtari korisnika po netu.
Neki kazu da sviimaju problem drugi kazu da po neki primerak.
Inace da nema tih problema ne vidm razlog zasto bi neko pucao pare na S4
Sto se tice kvaliteta izrade idol X vs S4 narocito beli s4 idol je za njega svemirski brod