Dve uočene mane za sada - jedna je moguće subjektivna a druga definitivno objektivna:
Izlaz na slušalicama je kriminalno tih, ili su ove fabričke slušalice najgore koje sam probao u životu.
Kada telefon izbaci upozorenje o 15% baterije, telefon neće izdržati ni dva sata na "idle" - to me izluđuje. Očigledno je da se ne iščitava najpreciznije preostali procenat baterije.
Danas sam ga probao u Telenoru, ko slusa dosta muziku kao ja, neka ga ne uzima u razmatranje, ocajan je zvuk na slusalicama sto kaze I ovaj cika, moj HTC 8S ga sije samo tako, a bas sam zeleo da ga uzmem, zagrejao sam se kao mlada ispred oltara za njega, kad ono mucak, a produzavam ugovor sad jos malo, ali sam se bas razocarao u telefon, I npr baguje mu igrica Kingdom&Lords, koja na mom 8S-u radi bez ikakve greske (jedino sam nju mogao da probam, a da ima neku zahtevnost , ostale nisu bile vredne pomena), a ima duplo slabiji hardver, a nije da ne volim da opikam po koju igricu, posebno sto za android ima mnogooo vise nego za WP, a I dosta ih je besplatno :/ I bas sam se smorio, cak sam I pare ustekao 13 somova uz PiS1000, al dzabe, jes da ima super ekran I solidnu kameru, ali dzabe sve to meni, a I ostalima koji vole muziku kad se nista ne cuje (u TC Uscu se jedva cuje, a ne u nekom drndavom busu gde ne bi cuo tek nista), a I igrica baguje, mozda je I do optimizovanosti, ali iskreno telefonu sa quad-core procom ne bi trebalo to da se desava...
Ovo nije spam, troll ili sta ti ja znam jer ga uporedjujem sa WP, samo konstruktivan odgovor, nadam se da se nece lose okarakterisati