Dve uočene mane za sada - jedna je moguće subjektivna a druga definitivno objektivna:
Izlaz na slušalicama je kriminalno tih, ili su ove fabričke slušalice najgore koje sam probao u životu.
Kada telefon izbaci upozorenje o 15% baterije, telefon neće izdržati ni dva sata na "idle" - to me izluđuje. Očigledno je da se ne iščitava najpreciznije preostali procenat baterije.
Danas sam ga probao u Telenoru, ko slusa dosta muziku kao ja, neka ga ne uzima u razmatranje, ocajan je zvuk na slusalicama sto kaze I ovaj cika, moj HTC 8S ga sije samo tako, a bas sam zeleo da ga uzmem, zagrejao sam se kao mlada ispred oltara za njega, kad ono mucak, a produzavam ugovor sad jos malo, ali sam se bas razocarao u telefon, I npr baguje mu igrica Kingdom&Lords, koja na mom 8S-u radi bez ikakve greske (jedino sam nju mogao da probam, a da ima neku zahtevnost , ostale nisu bile vredne pomena), a ima duplo slabiji hardver, a nije da ne volim da opikam po koju igricu, posebno sto za android ima mnogooo vise nego za WP, a I dosta ih je besplatno :/ I bas sam se smorio, cak sam I pare ustekao 13 somova uz PiS1000, al dzabe, jes da ima super ekran I solidnu kameru, ali dzabe sve to meni, a I ostalima koji vole muziku kad se nista ne cuje (u TC Uscu se jedva cuje, a ne u nekom drndavom busu gde ne bi cuo tek nista), a I igrica baguje, mozda je I do optimizovanosti, ali iskreno telefonu sa quad-core procom ne bi trebalo to da se desava...
😛
Ovo nije spam, troll ili sta ti ja znam jer ga uporedjujem sa WP, samo konstruktivan odgovor, nadam se da se nece lose okarakterisati
🙂