Kakve veze ima reklama VIp-a sa poslovnom komunikacijom ?Znaci VIP kad mi salje poruku "Iskoristi POSEBNU PONUDU namenjenu tebi ..." su pajseri hehe
Da posedujem mozak nvukelica, ne dao Bog, zakljucio bih ili ostecena strana ne mora da koristi limundo jer ga niko ne tera. U suprotnom je covek koga svi nipodastavaju pa leci komplekse. No hard feelings. :d
Rango, kad budeš napisao prvi poslovni mail u životu, onda se javi jer je iz napisanog očigledno da to do sad nisi uradio. A ako jesi, tj. ako se na ti obraćaš svojim poslovnim partnerima (što LT za mene de facto jeste i vice versa), onda mogu da zamislim koliko si uspešan u poslu kojim se baviš...
Njegovo ime je Armin Cosovic adresa Relje Krilatice 33 36300 Novi Pazar mob:065/605-0707 ima ga na google pretrazi kada ukucate njegovo ime izlazi da je on neki boxer i urednik nekih sporckih novina u sandzaku(cinimi se)ali on u tim sporckim novinama kako zakljucujem pise samo textove protiv Srba i srpskom vandalizmu 2005991783945-njegov maticni broj
Da ne bude greska i zabune,da naglasim da je ovo telefon napravljen za Korejsko trziste,nije original!
Zasto se dozvoljava da opcija licno preuzimanje nije obavezan nacin medju opcijama?
http://www.limundo.com/kupovina/Mobilni-telefoni/Mobilni-telefoni/Nokia-C3-01-Nov/19916469
"Postovani,
Mnogo vremena provodim na poslu i nisam u mogućnosti da se dogovaram oko ličnog preuzimanja zbog prevelikih obaveza. Kome ne odgovara način slanja molim da ne licitira. "
prevara u nekom smislu u najavi. Ako meni kao kupcu nije tesko da dodjem na njegovu adresu zasto je njemu tesko da izadje ispred svoje zgrade ako vec nece da prima u stan?
Razmislite da opcija licno preuzimanje mora da postane obavezan nacin preuzimanja.
Ima potrebe. Ako sam iz istog mesta zasto bih placao postarinu kad mogu licno da preuzmem i ujedno se i uverim u verodostojnost predmeta?
Zato sto ja recimo nemam zelju da se vidjam sa svojim musterijama, gledam ljude ceo dan, i popodne hocu svoj mir. .
Zasto se dozvoljava da opcija licno preuzimanje nije obavezan nacin medju opcijama?
http://www.limundo.com/kupovina/Mobilni-telefoni/Mobilni-telefoni/Nokia-C3-01-Nov/19916469
"Postovani,
Mnogo vremena provodim na poslu i nisam u mogućnosti da se dogovaram oko ličnog preuzimanja zbog prevelikih obaveza. Kome ne odgovara način slanja molim da ne licitira. "
prevara u nekom smislu u najavi. Ako meni kao kupcu nije tesko da dodjem na njegovu adresu zasto je njemu tesko da izadje ispred svoje zgrade ako vec nece da prima u stan?
Razmislite da opcija licno preuzimanje mora da postane obavezan nacin preuzimanja.
Ima potrebe. Ako sam iz istog mesta zasto bih placao postarinu kad mogu licno da preuzmem i ujedno se i uverim u verodostojnost predmeta?
Ја бих без проблема прихватио испоруку без личног преузимања под условом да тек по пријему робе одлучим да ли ћу да вратим робу или тада платим. Мачке у џаку не купујем.
A da ne pricamo one koji testiraju predmet po 20-30minuta pa sutra dan zovu dosadjuju sta im se nesvidja i lupaju zelje da ga vrate, prete itd...???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari