Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Povlacim rec onda, posto je ocigledno toliko jednostavno da treba samo izvaditi PS4 iz kutije. Jadne ove ovce sto su kupovali od Computerlanda kad su mogli prosto da sednu na taksi za Segedin i odrade to za 2 sata, a pri tom ustede. Ima ogromne razlike izmedju ljudi sa kupujemprodajem i ljudi koji bi otisli kao muve bez glave nadajuci da PS4 koji im sedi na zadnjem sedistu nece biti sumnjiv, posto su carinici ocigledno odseceni od sveta.

Pa za one koji nisu vični švercovanju, nisu snalažljivi i ne žele sami da rizikuju, oglasi su prepuni ljudi koji švercuju televizore, konzole i slične stvari iz Segedina, cena bude 20-30e veća nego da si sam švercovao (doduše i oni imaju liste koje su popunjene do iduće godine, ne mogu da popune potražnju 😀) i dobiješ stvar na kućnu adresu. A ko nije u stanju da preveze jednu konzolu, a ja sam veće stvari i preko aerodroma prenosio, gde je kontrola dosta detalnjija, a ne ovako preko regularne granice, taj stvarno bolje da se ne njaka time, nek plati 57k computerland-u, tu se slažem... Naravno ovih desetak konzola što su podelili po "preorder" cenama, ne računam.

Nije slučajno to što "Televizori iz Madjarske" tema ima 150 strana, mora da je ljudima dosadno 😀

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?278036-Televizori-iz-Madjarske/page146

Poslednja izmena:
Ako može jedna lista za šta NE SME da se uzima molim vas...

Sto te pogodi ovaj bas kvalitetan bezopasni boc? 😛 Ne znam, suludo mi je, iako se to navodi kao glavni razlog kupovine odredjene konzole, uzimati zbog nekih 5, 6 sati 'idi od predodredjene tacke A do tacke B', eSkluziva? Cak i GT naslov kad se ceka, sve je to u nekom single player igram se sam u pesku fazonu.. 🙂

Si ti čuo da postoje i igre koje nisu Call of Duty ili Battlefield raš raš raš pucačine? Ono, neke igre koje ti u singlu donesu i po 20-50 sati, ili neke sportske igre, ili...tako nešto? Znaš već, sve ono što ima i za PC?

Gledao sam malo cene kod ovih što spremaju da donose PS4 iz Mađarske i razlika u odnosu na CL je 20€ manje. Ako neko želi da plati 420€ za sam PS4 ili više za neki od bundle-ova piše mu i kad može po toj ceni da očekuje - februar pa nadalje.

Ortak preuzeo koznolu sinoc iz CL, kad ono PS4 ne radi. Eno sada mi je javio kako nije spavao celu noc i otisao je da je zameni.

Onaj problem sa HDMI ili nešto drugo?

Nova cena od jutros u Computerlandu

69500din!!!! Znači poslao sam ih u tri lepe piiiiip

Ja sam inače preorderovao još letos i tražio da odmah uplatim na šta su mi rekli da to nije potrebno, valjda da bi mi kasnije tražili jedan Xbox360 kao razliku u ceni. Kakvi smradovi ***.
Operater mi kaže od 30 kom za slobodnu prodaju 24 su otišli preko veze zaposlenima i rodbini a ostalo je 6 pa su još dodatno digli sa 62K na 70K cenu.

Da li je dobro gurnuo kabl za napajanje (prilicno je tesan), i da li je probao da je upali na power dugme? Ja sam par minuta pokusavao da je upalim preko gamepada povezanog na USB, i sve pipkao po konzoli da nadjem neki senzor za paljenje, al tek kada sam u uputstvu video gde je dugme (skoro potpuno skriveno u procepu) sam je upalio...

Nova cena od jutros u Computerlandu

69500din!!!! Znači poslao sam ih u tri lepe piiiiip

Ja sam inače preorderovao još letos i tražio da odmah uplatim na šta su mi rekli da to nije potrebno, valjda da bi mi kasnije tražili jedan Xbox360 kao razliku u ceni. Kakvi smradovi ***.
Operater mi kaže od 30 kom za slobodnu prodaju 24 su otišli preko veze zaposlenima i rodbini a ostalo je 6 pa su još dodatno digli sa 62K na 70K cenu.

Uff... Nisu te zvali pocetkom oktobra da potvrde preorder i traze uplatu avansa? Ja sam isto uradio preorder letos (sredinom jula), i nekako upao u tu prvu turu...

Uff... Nisu te zvali pocetkom oktobra da potvrde preorder i traze uplatu avansa? Ja sam isto uradio preorder letos (sredinom jula), i nekako upao u tu prvu turu...

Pa nisu, poslao sam im prepisku preko maila kad je preorderovano i kasnije kad sam pitao za plaćanje unapred i lik se izvinuo i kaže mora da smo greškom tako nešto napravili. Kao izvinjenje stavio me na spisak zajedno sa ovima koji su platili međutim ovi iznad njega su prvo sebi pokupili sve što je došlo preko nekog dogovorenog broja. Pa sam ja upao prvo u 62K grupu što bih nekako i preživeo iako mi nije bilo svejedno. Ali sad kad mi reče 69500 reko možete da me povučete.
Uzeću preko XBR Shopa 😉

Povlacim rec onda, posto je ocigledno toliko jednostavno da treba samo izvaditi PS4 iz kutije. Jadne ove ovce sto su kupovali od Computerlanda kad su mogli prosto da sednu na taksi za Segedin i odrade to za 2 sata, a pri tom ustede. Ima ogromne razlike izmedju ljudi sa kupujemprodajem i ljudi koji bi otisli kao muve bez glave nadajuci da PS4 koji im sedi na zadnjem sedistu nece biti sumnjiv, posto su carinici ocigledno odseceni od sveta.

Isao sam busom u banju/akva park u Mađarsku, i svratili smo do Segedina, bome motor si mogao ubaciti u bus, niko ne bi primetio. Niti iko ulazi u bus niti išta slično.

@Telep, to baš i nije svaki put tako. Provereno. 😉

A sa druge strane, sa busem ne možeš vraćati AFU.

Uzeću preko XBR Shopa

Takodje. Ovo nema smisla sto rade, zato i nisam hteo da preorderujem, znao sam kakav je njihov odnos prema kupcima. Mislim, godinama imaju 200% vece cene na sve od kompakt CD-a do televizora i sad ce odjednom da ponude bas PS4 po trzisno prihvatljivim uslovima? Ma vazi.

suludo mi je, iako se to navodi kao glavni razlog kupovine odredjene konzole, uzimati zbog nekih 5, 6 sati 'idi od predodredjene tacke A do tacke B', eSkluziva? Cak i GT naslov kad se ceka, sve je to u nekom single player igram se sam u pesku fazonu..

Ljudi obicno uzmu sa nekom idejom da ce igrati to i to, sto im sluzi kao okidac za kupovinu. I to je skroz ok. Ali nova konzola ce se koristiti za sve i svasta. Ona donosi koncepte i tehnologije koje su tek u najavi. Mi jos nemamo pojma da li ce na primer za par godina uznapredovati koncept VR headseta i neki firmware update omoguci kacenje na PS4. Pa Gaikai, koji moze obezbediti kompatibilnost sa svim prethodnim playstationima za cenu obicne plus pretplate.

Sama kupovina nove konzole nikako ne moze biti pogresna, koliko god bio naivan motiv za njenu kupovinu, ne vidim mnogo boljih nacina da se potrosi 400e.

Poslednja izmena:
Dodjoh konacno do mog PS4 😀
Sve radi super , relativno je tiha konzola , sve u svemu - zadovoljan sam... Interfejs je stvarno extra , za pocetak sam uzeo Killzone i Fifu 14 ..
btw Vezano za paljenje , zaista mu jeste tesan onaj kabl i ja sam u prvih par minuta poludeo jer sam sve povezao i nije hteo da upali.Malo sam se namucio i dok sam nasao Power dugme iskren da budem 🙂 Zatim sam jos jednom pokusao izvadio i opet gurnuo taj kabl za napajanje i onda je proradilo sve fino 🙂

Okacicu i par slika cim budem u mogucnosti 🙂

Cene su kriminal. Posle novaka ce sve doci na svoje mesto. Ako nista moci ce da se uzme madjar za 400e. Da punim dzepove ovim lopovima ne pada mi na pamet.

@Telep, to baš i nije svaki put tako. Provereno. 😉

A sa druge strane, sa busem ne možeš vraćati AFU.

Naravno da može ako ima više ljudi koji overavaju papire.
Koliko puta sam video da bus stoji tamo gde je overa.

Evo da pohvalim malo likove sa XBR-a, čim sam video ovaj fijasko sa CL-om odmah sam se njima obratio i ako sve prođe dobro konzola stiže već sad u ponedeljak iz Italije. Džapaniiiz verzija, tj. made in Japan!
Oni definitivno zaslužuju sve moguće pohvale.

Koliko je kod njih? I jel imaju konzole na stanju? I jel jos uvek vazi interna garancija 1god?

Sledeće nedelje bi trebale da im stignu konzole na stanje. I imaju garanciju godinu dana.

Pa dajte neke fotke, utiske, nemojte se po ceo dan igrati. 😀

Evo javio mi ortak za taj njegov pokvareni PS4. Imao je mrtav gpu. Zamenili su mu konzolu jutros.

Pitam se kako su utvrdili unutar APU-a da je baš GPU pokvaren 😀

BTW. juče sam im *ebao kevu preko mail-a i danas mi stigao odgovor

U znak izvinjenja zbog nastale situacije, na koju na zalost nismo mogli uticati, spremni smo da Vam uz konzolu PlayStation PS4 Bundle Knack po sadasnjoj regularnoj ceni poklonimo sledece stvari:

· DualShock 4 Wireless Controller Black

· PS4 Call Of Duty Ghosts

· Call Of Duty Ghost majica

· Cooler Master CM Storm Power RX podloga (450cm x 350cm)

Pod sadašnjoj regularnoj ceni misle na 69500 😀, a meni npr. ne treba ni dodatni DS4, ni Knack, ni COD a kamoli podloga. Jedino ova majica deluje primamljivo 😀

Pitam se kako su utvrdili unutar APU-a da je baš GPU pokvaren 😀

BTW. juče sam im *ebao kevu preko mail-a i danas mi stigao odgovor

Pod sadašnjoj regularnoj ceni misle na 69500 😀, a meni npr. ne treba ni dodatni DS4, ni Knack, ni COD a kamoli podloga. Jedino ova majica deluje primamljivo 😀

Kako neko kaže, šta reći a ne zaplakati...

Ako je sve nije los poklon. Taman onoliko koliko su nagruvali cenu. 😀. Dobra im fora ko akcija u Maxiju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno