rAMA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 825
Povlacim rec onda, posto je ocigledno toliko jednostavno da treba samo izvaditi PS4 iz kutije. Jadne ove ovce sto su kupovali od Computerlanda kad su mogli prosto da sednu na taksi za Segedin i odrade to za 2 sata, a pri tom ustede. Ima ogromne razlike izmedju ljudi sa kupujemprodajem i ljudi koji bi otisli kao muve bez glave nadajuci da PS4 koji im sedi na zadnjem sedistu nece biti sumnjiv, posto su carinici ocigledno odseceni od sveta.
Pa za one koji nisu vični švercovanju, nisu snalažljivi i ne žele sami da rizikuju, oglasi su prepuni ljudi koji švercuju televizore, konzole i slične stvari iz Segedina, cena bude 20-30e veća nego da si sam švercovao (doduše i oni imaju liste koje su popunjene do iduće godine, ne mogu da popune potražnju 😀) i dobiješ stvar na kućnu adresu. A ko nije u stanju da preveze jednu konzolu, a ja sam veće stvari i preko aerodroma prenosio, gde je kontrola dosta detalnjija, a ne ovako preko regularne granice, taj stvarno bolje da se ne njaka time, nek plati 57k computerland-u, tu se slažem... Naravno ovih desetak konzola što su podelili po "preorder" cenama, ne računam.
Nije slučajno to što "Televizori iz Madjarske" tema ima 150 strana, mora da je ljudima dosadno 😀
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?278036-Televizori-iz-Madjarske/page146
Poslednja izmena: