Šta je novo?

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Trebalo bi da je c:\users\imexxxx\documents\assassin's creed iv black flag Sacuvaj taj folder, pa posle vrati i trebalo bi da prihvati. Ovo je za original. Takodje ima tamo gde je instaliran Ubisoft Game Launcher, u tom folderu, folder savegames

Poslednja izmena:
Trebalo bi da je c:\users\imexxxx\documents\assassin's creed iv black flag Sacuvaj taj folder, pa posle vrati i trebalo bi da prihvati. Ovo je za original. Takodje ima tamo gde je instaliran Ubisoft Game Launcher, u tom folderu, folder savegames

Znam za taj u dokumentima, cisto da vidim ima li jos negde u kompu savegame. Hvala u svakom slucaju :)

Ako ti je narodna verzija igre save je u C:/ProgramData/Orbit/442/RLD!
Zapravo ProgramData folder ne postoji

Nemam vremena da igram. Ali koja je presuda? Dobra/losa igra?

Zavisi iz kog ugla gledas, ako si igrao AC serijal zbog price prvenstveno, onda i nije nesto, ako si igrao zbog sadrzaja, side zadataka, side misija i sl. onda je dobra. Ako nisi igrao uopste nijedan AC, probaj neces se pokajati.

Iskreno, ovo kao da i nije AC. Da izbace to malo makljanja sa mracnim templarskim silama bila bi vrhunska piratska igra. U sustini, bolje da su pravili kao novu igru (brend) nego kao jedan deo AC fransize.

Ako cemo posteno Ezio je bio zakon u svakom smislu! Ali sve sto se rodi mora i da umre...

Hehe ...kad se nista be mijenja, svi skoce kako se reciklira. Cim se nesto promijeni, opet ne valja. Nisu vjerodostojni, bla bla...

Meni fali cvrsto tlo. Pomorkse bitke u trojci su bile fantasticne, ali ne toliko da zelim da cela igra bude takva. Zelim velike gradove, fali mi izgradnja gradova, renoviranje radnji, blacksmith, medic...
Nervira me sto nijedna lokacije nije nista posebno kao ranije. Kada odes u veneciju i sinhronizujes jednu tacku pa vidis ceo grad u krug... to je bio sjajan momenat za mene svaki put. Ovde je to samo gomila mestasca. I ima previse lokacija pa skupljanje svih sitnica postaje previse monotono i dosadno.
Cak mi je i penjanje uzasno dosadno. Taj segment su takodje srozali nekako. Vise uopste nema razlike da li se setas po zgradi ili putu.

slazem se za skupljanje previse monotono isto i bitke brodovima, pocinje da smara posle nekoliko puta odradjenih stvari, igru sam presao na oko 60% cini mi se i od tad ako sam uso jos 2-3 puta u igru i to ono freerun nesto pa ajde kao da idem da skupljam neke gluposti, onda naletim na neki brod i naravno mora da se zakacim sa njima i ne znam sve u svemu igra prelepo izgleda ali nije to to jos pogotovo sto nema nikakve price izvan animusa, izgleda da ce ovaj deo iz januara to da nam da. isto sam se razocarao zbog igre koja je samo za PS vitu exkluziva, a mozda nekog zanima i hoce da igra ali je nema na njegovoj platformi, pocinju polako da se ponasaju kao rockstar games...

slazem se za skupljanje previse monotono isto i bitke brodovima, pocinje da smara posle nekoliko puta odradjenih stvari, igru sam presao na oko 60% cini mi se i od tad ako sam uso jos 2-3 puta u igru i to ono freerun nesto pa ajde kao da idem da skupljam neke gluposti, onda naletim na neki brod i naravno mora da se zakacim sa njima i ne znam sve u svemu igra prelepo izgleda ali nije to to jos pogotovo sto nema nikakve price izvan animusa, izgleda da ce ovaj deo iz januara to da nam da. isto sam se razocarao zbog igre koja je samo za PS vitu exkluziva, a mozda nekog zanima i hoce da igra ali je nema na njegovoj platformi, pocinju polako da se ponasaju kao rockstar games...

Je'l se to ocekuje nastavk u janurau ili?

da taj liberation ko sto rece subaru samo mi nije jasno oce to da bude posebna igra, ili ce da bude dlc ili sta ce i kako ce i na koj engine ide na ac4 ili ac3 ?

Pa kao i sva hd izdanja igara do sad. Isti engine u kom je orginalno pravljenja igra na viti sa istom grafikom kao na viti, samo ce podrzavati fullHD rezoluciju i komande kao na PC, ps4 i 360, a kako ce biti upakovana u prodaji, da li zajedno u paketu sa jos nekom AC igrom ili samostalno i po kojoj ceni zavisi samo koliko im je zinulo d*** za pare.

Poslednja izmena:
Evo nadogradih se malo. R9 270X je u stanju da potera ovo propisno i to sa sve AA na 4X, no ipak i tu nije bajna situacija. Igra je zbilja jako loše optimizovana i plače za zakrpom a i boljim drajverom. Izgleda da je suđeno da Radeon večito kuburi sa drajverima… Takođe V-Sync mora da bude definitivno isključen da bi to iole ličilo na nešto. Moram priznati da mi je bilo zanimljivo kada sam AA opalio na 4xFSMAA, što sam u ovom slučaju svakako mogao da dozvolim sebi, heh… :D

Ambijent je zbilja ok, ali bez obzira na to nedostajala mi je malo veća širina u kretanju. Brod brzo dosadi, kao i pomorske bitke. Samo makljanje prilikom zauzimanja brodova je defitivno moglo biti bolje odrađeno, jer neretko se dešava da galvni junoša umesto da dokusuri ono što je započeo, tek tako iz čista mira se okrene da maklja nekod derugog ko mu je u tom momentu najbliži i onda to obično potraje mnogo duže nego što bi trebalo. Ostalo je ok, premda je moglo biti malo više side misija osim one praktično jedine nešto razrađenije sa Assassinima. Ostaje 2ka i dalje nekako najšarmantije rešena gledano iz mog ugla, ali lepo je videti kako iz dela u deo Ubi nadograđuje ovu igru.

Sve u svemu fino sam se zabavio ovih nekoliko dana. ;)

Poslednja izmena:
Odlican trajler:

Nešto sam izgleda propustio... Imao sam par bitaka na moru i kada se popnem na protivnički brod i osvojim ga, nemam opciju za smanjivanje wanted level-a, već samo da popravim svoj brod. Da li treba da se čeka na neki napredak u osnovnoj misiji da se pojavi i ta opcija ili ...?
Hvala unapred :)

Nešto sam izgleda propustio... Imao sam par bitaka na moru i kada se popnem na protivnički brod i osvojim ga, nemam opciju za smanjivanje wanted level-a, već samo da popravim svoj brod. Da li treba da se čeka na neki napredak u osnovnoj misiji da se pojavi i ta opcija ili ...?
Hvala unapred :)

To je normalno, zavisi od broda koji osvajas. Nekad ima samo jedna opcija (repair), nekada dve, a nekada sve tri

Mnogo mi se svidjaju igre gde ne postoji setovanje jacine igranja, tipa low normal i hard i onda ne znas dal' si mnogo dobar ili je slab nivo, ovako je sve isto to ti je sto ti je. Bar meni je bolje..

Jeste, ali opet ja nisam video neku razliku izmedju medium i hard (ili kako se to vec zove) u FC3. Mozda su zivotinje malo agresivnije...

Mnogo mi se svidjaju igre gde ne postoji setovanje jacine igranja, tipa low normal i hard i onda ne znas dal' si mnogo dobar ili je slab nivo, ovako je sve isto to ti je sto ti je. Bar meni je bolje..

pa dobro, ac nikada nije bio za dokazivenje hard core gamera. vise se okrecu na to putovanje kroz pricu i upijajucu atmosferu.
ovo takodje je dobro sto neke sitne greske u igranju nece biti surovo kaznjene da igrac mora da krene ispocetka neki deo. npr, trudim se da budem stealth sve vreme i pobijem sve strazare, ali napravim pogresan korak i vide me. kada bi me sabili prejaki strazari, mozda bih odustao. sigurno da necu gubiti opet vreme da pola sata cucim po zbunju cekajuci prave momente za napad.
kome je stalo do savrsenstva, to moze da uradi, ali onda ai nije puno bitan jer su svi killovi instant

Nazad
Vrh Dno