Ako cemo posteno Ezio je bio zakon u svakom smislu! Ali sve sto se rodi mora i da umre...
Meni fali cvrsto tlo. Pomorkse bitke u trojci su bile fantasticne, ali ne toliko da zelim da cela igra bude takva. Zelim velike gradove, fali mi izgradnja gradova, renoviranje radnji, blacksmith, medic...
Nervira me sto nijedna lokacije nije nista posebno kao ranije. Kada odes u veneciju i sinhronizujes jednu tacku pa vidis ceo grad u krug... to je bio sjajan momenat za mene svaki put. Ovde je to samo gomila mestasca. I ima previse lokacija pa skupljanje svih sitnica postaje previse monotono i dosadno.
Cak mi je i penjanje uzasno dosadno. Taj segment su takodje srozali nekako. Vise uopste nema razlike da li se setas po zgradi ili putu.
Ja sam AC2 posle nekih 4-5 sati igranja obrisao, nikako nisam mogao da igram sa tim sminkerom Ezio.
Reci cu ti iz svog iskustva da si pogresio kao i ja. 2 puta sam pocinjao dvojku, prvi put cim je izasla i odustao posle pola sata do 45min. Imao slicno misljenje za Ezia i zato odustao. Drugi put sam instalirao u nemastini sta da igram odusto na skoro istom mestu i tako je igra stajala godinu dana. Onda me ortak nagovori da igram sa njim brotherhood, posle 2-3h brotherhooda vidim da lik nije kakav sam mislio da jeste. Nastavim dvojku i za 3-4 meseca predjem sva 3 dela sa Eziom. 2 meseca od toga je bilo cekanje izlaska Revelationsa. Sa sigurnoscu sad mogu da kazem da je Ezio opusteno jedan od top 10 likova kreiranih u igrama. Igra prati njegov zivot od razvratnickog klinca do promucurnog matorca i treba da mu das sansu.
bas mi je interesantno kako je onima kojima je originalni ac bio dobar, ovaj prosecan, a onima kojima se nije svidjalo, ovo sada super.
necu da kazem da je neka strana u pravu, ali ocigledno je da je ovaj deo bas drugaciji.
Meni je altair bio najbolji lik. svideo mi se njegov razvoj u igri. bio je uobrazen, ali se promenio i shvatio nacin ubica. takodje nikada nije bio predstavljen kao dobar lik. iako su templari bili zlikovci, a ubice ih sprecavale, altair je jednostavno ubica. ne da bi spasio svet nego je ubica.
ezio mi je takodje bio sjajan. Conor je bezveze bio u svakom smislu.
Edward je kontra heroj. Iako ce se nesumnjivo razviti do pravog ubice sa moralom i idealima, on je sebicna pijana stoka. Protraceni talenat. Mozda nije imao tu srecu da se rodi u pravoj porodici kao ezio npr, ali nedostatak ambicije je uzasan.
*** nemam, na prastarom lapu fatam vajrles pa sta mi Bog da. Ja sam ti iskljucivo offline gamer![]()
Ezio mi je definitivno najbolji protagonista.
Ima harizmu, smek , smisao za humor i sve sto treba i jednostavno je predstavljen kao osoba sa vrlinama i manama a ne kao masina.
Takodje njegov put od bebe koja mase nogicama i rukicama (setimo se porodjaja u AC2) preko povrsnog i nadobudnog klinca kome su jedino u glavi *****, alkohol (i stadion D) do jednog moraliste i idealiste , i jednog porodicnog coveka i mudrog cike sa sedom bradom.
Mislim da ni u jednoj drugoj igri nije do te mere ispracen zivot i razvoj nekog lika.
Nije mi delovala nesto posebno na trailer-ima. Instalirao sam pre neki dan iz ciste radoznalosti ovu cetvorku i moram reci da je fantasticna. Uzasno je zarazna. Perfektna simulacija borbi brodova, lova na ajkule i kitove
Možda Ubi napravi i zasebnu piratsku igru
http://www.eurogamer.net/articles/2...interest-in-a-non-assassins-creed-pirate-game
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari