Šta je novo?

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Lik je pijandura, nemoralna osoba, impulsivan, gusar u svakom smislu te reci. Konor je moralan, i u dusi osvetnik. A Hejtam je vrlo misteriozna i zanimljiva licnost, pravi aristokrata.
Ako bih mogao da poredjam po kvalitetu same kreacije licnosti, to bi bilo: Hejtam, Edvard, Konor.
Mada svi gore navedeni Ezio-u nisu ni do kolena ;)

Kad kazem bolji ne mislim u pravom smislu te reci, vec kao zanimljiviji lik. Konor mi je bio dosadan do bola. A naravno Ezio je ipak najbolji...

Odlicno mi se cini ovaj DLC , nadam se i da ce biti duzi nego DLC-ovi dosad.
Takodje svidja mi se ideja i koncept crnog Assassin-a u i borca za slobodu tom periodu.

Inace ja koliko sam obavesten radnja ovog DLC-ja ce se desavati u Port Au Prince-u , prestonici Haitija , neprijatelji ce biti francuski kolonijalisti.

Takodje u ovom DLC-ju ce biti "hint" za to gde ce se odvijati radnja sledeceg nastavka , ali nece biti tako lako izvaliti ga.
Sto se tice toga ja mislim da je logicno da bude Francuska Revolucija, s obzirom na to da se u ovom DLC-ju po prvi put susrecemo i sa Francuzima.
Takodje jedan deo igre bi mogao da se desava i na Haitiju u vreme ustanka crnih robova 1791 (koji su bili inspirisani Francuskom Revolucijom) , takodje znacajne istorijske figure kao sto su Tusen Luvertir i Zan Zak Desalin bi bile deo price.
Nakon tog ustanka Haiti je postao prva oslobodjena kolonija koja je uspela da se oslobodi kolonijalne vlasti.

Tako da kapiram da ce se AC5 desavati u vreme Francuske Revolucije i verovatno jedan manji deo igre na Haitiju.

Takodje druga opcija koja mi pada na pamet je Afrika , s' obzirom da ovaj DLC ima crnog protagonistu i dosta se bavi problemom ropstva i Africkom kulturom , mozda je to mali uvod za Assassin's Creed igru u Africi.......mada ona prva varijanta mi deluje dosta realnije.

ac5? zar ne treba prvo da prodjemo kroz 3 ekpanzije ac4 :D

Ima li ljubaznog da da link za te DLC-ove za SP? Ja ne uspjeh naci nijedan narodni.

Ljudi a sto se danas proizvodjaci igara zezaju sa tim DLC-ovima, kad su sve to lepo mogli da ubace u originalnu igru i vozi Misko

Ljudi a sto se danas proizvodjaci igara zezaju sa tim DLC-ovima, kad su sve to lepo mogli da ubace u originalnu igru i vozi Misko

Pa kako da ti naplate jos jednom igru. Platis 60 dolara recimo i onda jos jos 4 dlc po 15 dolara i eto ti. Sve to treba i moze da bude u full igri ali pare su to...

This patch is 700MB in size and offers three PhysX options: Off, Low & High. As always, this update will be auto-downloaded via UPLAY the next time you start Assassin's Creed IV: Black Flag. In addition, Nvidia has released a comparison video for ACIV's PhysX effects:

[YOUTUBE]m6a4MbYAPFU[/YOUTUBE]

Jel neko ko ima original dobio ovaj patch za skidanje u Uplay-u, odnosno kad se pokrene igra? Isto pitanje i za Freedom Cry DLC. Ja jos nijedno ni drugo ne mogu da skinem.

Meni je popodne sklonio zakrpu od 5Gb, PhysiX + Freedom Cry DLC.

Ne znam zasto meni nije. Pokrecem igru i ne startuje update, vec igra, kao da jos nema nista da skida. A lepo mi pise u Uplay da imam i season pass i Freedom Cry DLC. Moracu da sacekam jos ili da skinem "alternativnim" putem.

Ja sam morao da se posluzim "alternativnim metodama" i tako sam skinuo ovaj update.

Jel zna neko da li se gubi save ako se instalira ovaj DLC Freedom Cry sa update-om ? Ponovonapunjene su obe verzije. Pred kraj sam igre pa nebih da izgubim save.

Sve ostaje netaknuto, igrao sam sinoc. Sto se tice ubacene opcije za fiziku mogu samo reci da ubija performanse i da treba jos malo da se ispegla mada ne izgleda lose...

Molim vas za pomoc, kad instaliram igru u pitanju je black box izbaci mi sledece Untitled.png
hvala unapred

Nije dobro "zaleceno", DirectX, losa verzija igre. Nesto od toga. Zasto ne ubacis proverenu verziju koja svima radi ok ?

nasao sam folder ubisoft game luncher ali nemam nigde save games

Poslednja izmena:
Trebalo bi da je c:\users\imexxxx\documents\assassin's creed iv black flag Sacuvaj taj folder, pa posle vrati i trebalo bi da prihvati. Ovo je za original. Takodje ima tamo gde je instaliran Ubisoft Game Launcher, u tom folderu, folder savegames

A ovo ti je za original naravno.

nema nijednog pravog. dva razlicita leka koriste dve razlicite ekstenzije za sejvove, a kamoli lokacije. moras da guglas za svoj lek.

Pitanje za one koji igraju ovu igru malo duze:
Da li se menja brod Jackdaw u kasnijem delu igre ili ostaje isti? Ne bi da se zeznem i da trosim pare na budzenje broda ako posle dolazi neki novi brod.
Hvala unapred na odgovoru!

Ostaje ti isti brod. Slobodno trosi pare :)

pa sa jedne strane je malo glupo odradjeno da ostajes na istom brodu jer se radi o malo vecem camcu. barem neki frig da se otkljuca, a kamoli manowar.
sa druge strane, koga je briga. bitno je da bude dovoljan za bitku, a bice kada ga lepo nabudzis.

Pred kraj igre, sa svim dodacima, Jackdaw izgleda brutalno - gomila topova, mortari napred, oklopljen plus najupecatljiviji deo - RAM. Pravi piratski brod - srednje velicine, nabudzen do daske, brz i smrtonosan ;)

Ko vam je bio najtezi od legendarnih brodova? Mene su najvise namucila ona dva manowar-a blizanca, dok sam najlakse prosao onog sto ramuje u gornjem levom uglu.

E vidis mene ovaj sto ramuje bas namucio ( doduse napao sam ga dosta rano, malo sam nadogradio brod ), dok ga nisam sa lancima obogaljio :) Jackdaw mozda ne impresionira velicinom ali kao sto kaze zerbah na kraju igre i logicno kasnije kad se nadogradi do kraja prakticno je neunistiv...

edit: Nakon sto su ubcili fiziku u igru kad ispalim plotun sa svim topovima ne vidim nista pola minuta :) Super su odradili, dosta realno izgleda ali zato ubija performanse...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno