Šta je novo?

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Sumnjam da ce biti Evropa opet i ako bih to najvise voleo. Svaki AC je kacio fakticki drugi kontinent. Daleki Istok mi deluje kao njihova sledeca stanica u serijalu.

Ne znam da li ste hakovali kompove po kancelariji, ali u jednom ima manje-vise spisak mogucih razdoblja/lokacija za sledece nastavke.

Ima spisak razdoblja i lokacija u Dezmondovoj lozi po ocu i majci. Ono sto me najvise plasi upravo u toj grupi mejlova je sledeca recenica.

But without Pirates, Ninjas or Zombies, I'm not sure how well a story about a historian would sell. :)

Iako bi ja licno najvise voleo upravo to da vidim u sledecem delu.

Sumnjam da ce biti Evropa opet i ako bih to najvise voleo. Svaki AC je kacio fakticki drugi kontinent. Daleki Istok mi deluje kao njihova sledeca stanica u serijalu.

Dalekom istoku se i ja nadam još od kada su ljudi kačili one koncepte.
assassins_creed_china_3_chaoyuanxu-520121.jpg

assassins-creed-4-china-arte-fa.jpg

assassins_creed_china_5_chaoyuanxu-520121.jpg

assassinscreed42620121.jpeg

Mozda bude Afrika... Po meni trebalo je biti deo za vreme mocnog Egipta i faraona ali po vremenu taj period je prosao tako da tesko...

ma ja mislim u srbiju da naprave ;D ono dok se doseljivali juzni sloveni pa onda razdoblje nemanica, pa kosovski boj, pa to bi bio haos..

ma ja mislim u srbiju da naprave ;D ono dok se doseljivali juzni sloveni pa onda razdoblje nemanica, pa kosovski boj, pa to bi bio haos..

Ako imas nekog binaSr u Ubisoftu, sve je moguce ;)
Mada od nas ima mnogo znacajnijih istorijskih dogadjaja, Grcka, Egipat, carski Rim (mada je delimicno obradjen u AC2), itd

Sto se tice nase istorije mislim da bi bio genijalan period Prvog Srpskog ustanka (i prva polovina 19-og veka) i da vidimo likove kao sto su Karadjordje, Petar Petrovic Njegos, Hajduk Veljko.........itd)
Recimo period od Prvog Srpskog Ustanka pa negde do atentata na Mihajla Obrenovica na Kosutnjaku..........mada zaista malo verovatno da ce se i desiti.

Mada ja bi jako voleo da sledeci nastavak AC-a bude u Brazilu, recimo pocetkom 19-og veka za vreme vladavine Pedra Prvog.
Recimo odlicna lokacija bi bila brazilska savezna drzava Minas Zerais odakle cuveni junak i revolucionar Tiradantes, takodje to je bio i rudarski kraj gde su se svi sjurili u doba zlatne groznice i zbog toga portugalski kralj im je povecao visinu poreza zbog cega je izbila revolucija 1789-e , takodje jedno vreme Minas Zerais je bio i nezavisna republika od portugalske krune.

Takodje jako interesantna i bogata istorijom oblast u Brazilu je severoistok zemlje , recimo i gradovi kao sto su Salvador, Recife, Olinda Natal gde je onako dominantniji uticaj Africke kulture, takodje nekoliko Brazilskih drzava (kapetanija u to vreme) na severu kao sto su Pernambuco , Rio Grande do Sul , Keara i Paraiba osnovale Ekvadorsku konfederaciju (valjda ime otud sto su blizu ekvatora) nazavisnu od portugalske krune.

Takodje Manaus u drzavi Amazonas je vrlo interesantno mesto kulturoloski, gde je veliki uticaj kulture Brazilskih domorodaca , grad okruzen dzunglama, a takodje grad koji je imao osvetljene ulice i tramvaj jos pre Londona.

Sao Paulo i Rio de Zeneiro koji je bio jedina evropska prestonica van Evrope su takodje prica za sebe.

Gledam neke slike sa PS4, skoro pa ne bi rekao ni da je PS3 grafika, vise vuce na PS2, u cemu je fora?

next-gen :D

Dobro *** kad moram da objasnim da nisam mislio bukvalno ps2, al jedva ps3..

Mogla se okačiti još neka niža rezolucija, a? :p

Sa twittera sam izvukao, tu i videh..

Ne znam, igrao sam na PS4 na Igromiru i izgledalo je odlicno... mozda je ovde neki bug ili tako nesto?!?

Ajde, nemoj da nam kvariš igranku.... :p

Jos da izbace hidden blade u prodaji i da odsecemo po prst i pravac na posao :)

edit: Ja bi imao problem sa pisanjem jer sam levoruk :p

Poslednja izmena:
Pa imas hidden blade u prodaji i to cak par verziji (mislim da je 1. bila izbacena jos dok je Brotherhood izasao), ali su krš prilično kineska plastika.

Ali ovo je prava stvar ,)

[YOUTUBE]mISNOvuzn60[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Boze gospode kako me nervira igra :D
Ne mogu na pola misija da dobijem full sync zato sto ne dobijem optional zadatke odmah nego u sred akcije. Vidim jedan zadatak i lako ga odradim i onda u nastavku nevidljivo dobijem i drugi koji uopste ne skontam. Mislim, ko normalan koristi pauzu kada pocne akcija. Ranije je to stajalo odmah ispod glavnog zadatka i nije bilo problema, a sada je skriveno.

U al' si ti dosledan :) Ja jos se jos uvek nisam ni usidrio :D ***. lepo uradise ono more i bitke su fino uradjene, podseca na Pirates! :D

Boze gospode kako me nervira igra :D
Ne mogu na pola misija da dobijem full sync zato sto ne dobijem optional zadatke odmah nego u sred akcije. Vidim jedan zadatak i lako ga odradim i onda u nastavku nevidljivo dobijem i drugi koji uopste ne skontam. Mislim, ko normalan koristi pauzu kada pocne akcija. Ranije je to stajalo odmah ispod glavnog zadatka i nije bilo problema, a sada je skriveno.

Da i meni ovo smeta. Ne znam zasto su sad te optional zadatke stavili da se vide samo kad se stisne pauza.

Vidi se u donjem desnom uglu kad pocne akcija, samo retko ko obraca paznju na tih par sekundi dok pise

Ma kako da obratim paznju?
Skocim na coveka sa kuce, odgledam filmic i odmah sam okruzen desetinom ljudi.
Jurim manowar kroz uske vode i zasipam ga mortarima, on izlazi na otvoreno kada obojicu pocnu da nas napadaju 3-4 engleska broda od cega su 2 friga. u opstem picvajzu, u quake 3 deathmatch fazonu, manowar je onesposobljen i svi se sada usmeravaju na mene. ja sada treba da vidim da je meni iskocila porucica da ubijem lika na odredjeni nacin. spuc'o sam ga svivelom po sred tintare cim sam imao priliku.

anyway, opste nisam primetio da se ovo zapravo desava pre radnje AC3 (animus deo, naravno). tek sam u poslednjem filmicu izvalio. Generalno ne pratim godine kada se sta desava, a i da pratim, ne bih se secao istih iz treceg dela.

Meni smeta previse naval combata i smaranja na moru. lepo je uradjeno ali ja vise volim kao ac1 i 2, veliki grad parkur i udri. Inace igra izgleda bolesno dobro, a cini mi se da je i glavni lik bolji nego u ac3. Prica opet onako nista posebno...

Odavno nisam igrao ovako dobru igru. Svima onima koji se dvoume, moja preporuku instaliraj i peglaj!

cini mi se da je i glavni lik bolji nego u ac3

Lik je pijandura, nemoralna osoba, impulsivan, gusar u svakom smislu te reci. Konor je moralan, i u dusi osvetnik. A Hejtam je vrlo misteriozna i zanimljiva licnost, pravi aristokrata.
Ako bih mogao da poredjam po kvalitetu same kreacije licnosti, to bi bilo: Hejtam, Edvard, Konor.
Mada svi gore navedeni Ezio-u nisu ni do kolena ;)

Vrh Dno