Šta je novo?

Alcatel OT-997

Takodje mi se čini i da je zvuk preko slušalica kada se pusti muzika ili radio slabiji nego što je bio na ICSu.
Jel može to da se podešava nekako? Gledao sam opciju u mobileuncle toolsu ali ne nadjoh ništa...

Evo linka gde je sve objašnjeno kako se podešava u Mobileuncle MTK Tool-u.
Ja sam sa 116 podigao na 128, koliko je i bilo na ICS-u.

ljudi da vas pitam :) je l vam se desava da pita koji lancer da se oznaci kao primarni..stavim next launcher i always i posle me opet pita...:/...

Meni se ovo desava. Pored toga ja imam jos kamaru problema. Npr sta god podesim sa gravity box, ako ugasim ili resetujem telefon ta podesavanja se poremete, nekad poneka a nekad i sva. Takodje auto hide soft keys aplikacija mi je sa ICS radila dobro i dizala se pri ponovnom boot (ima medju opcijama da se to podesi), sad mi se ne dize vise pri boot nego moram svaki put rucno da je startujem. Zatim Llama profiles aplikacija mi vise ne radi jer se ocigledno gubi za koji sim treba da gleda mrezu. Inace imam 997 regularni bez D i na ICS mi je llama odradjivala super pos'o a sad me smara jer moram stalno rucno da mijenjam kojesta. Plus trajanje baterije mi je 'nak, isto zna da se malo usjecka kad radim nesto, zauzece RAM-a je malo vece nego na ICS :S. Mislim da cu uskoro da odustanem od ovog telefona, da ga vratim mozda na standard ICS i prodam a da lagano predjem na Motorolu Moto G (samo dok vidim kako ce kod nas formirati cijenu, ili cu preko nekoga kad bude isao u USA da uzimam).

Instaliraj viper4android.

Mene bas nervira sto mi se desava da pita koji lancer da oznacim...i podesim i opet isto, ne znam kako li bi to moglo da se resi?! Probala sam i da menjam lancere sad mi je holo hd i opet isto, cak sam pokusavala i sa fabrickim i isto se dogadja :

Sto se tice baterije i meni se cini da je ICS drzao duze evo slika pa pogledajte sta bi ste vi rekli je l ovo ok

Screenshot_2013-11-16-18-51-35.png

Screenshot_2013-11-16-18-51-42.png

Screenshot_2013-11-16-18-55-44.png

Pa s obzirom da je wifi bio ukljucen i jos ima 4 i po sata screen on-a i dve kartice rekao bih da jeste.

@psycho84

Gravity box, da li ti je instaliran na internal sd?

@Gaga 3

Da li si radila root? Ako jesi, disable launcher i nemas problema.

Ja sam mnogo zadovoljniji ovim Romom.Ne znam zašto menjate launchere kada je ovaj OK? Nemam nikakvih problema, 2 kartice super rade, baterija je po meni za nijansu bolja.Samo sam pojačao zvuk.Tek sada je ovo pravi telefon za malo para.Isplatilo se čekanje od godinu dana :) Jedino mi krivo što sam skidao plastiku za drugu karticu na živo tj.nisam odvijao šrafove pa sam ga malo ogrebao iznutra ali za sada radi..videćemo nadalje.

Poslednja izmena:
Ja sam malo pre pokidao živce.Za malo da izleti kroz prozor.Uhvatih danas malo vremena da isečem plastiku za drugi(odnosno prvi sim).Skinem oplatu,isečem sve kulturno,vratim sve nazad,a on mrtav!Stavim ga na punjač,puni,ali ne pali!Ajmo sve ispočetka.Rasklopi,sklopi,duvaj, stiskaj.Aparat nekako proradio i sad radi kako treba,ali memorijska crkla?Iznervirah se pošteno.
I ja sam stavio drugi launcher samo zbog google bara na vrhu.Telefon radi potpuno isto kao i sa original launcherom.Dobro,bez greške.Jedino što moram da kupim novu mem.karticu.Zašto,neznam?Sad ide:bottle::cigar::D
Ostaju li podešavanja za jačinu zvuka i posle deinstalacije programa pomoću kojeg je urađeno pojačanje?

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, uspesno sam presao na 4.1.1. verziju androida, inače imam 997, od juce sa dve kartice, zanima me kako da smanjim softverske dugmice preko gravityboxa, ne da ih nema nego da su malo manji?

I meni je počeo da baguje update..Osvetljenje mi se povećava do maksimum samo..Sam ide u režim vibracije itd..

Izgubio sam svaku nadu za update tako da nisam ni posećivao ovu temu poslednjih mesec dana i bezveze otvorim temu kad ono:shock: Isčitah poslednjih 20ak strana i ne deluje teško. Vidim da ste svi prilično zadovoljnio sa JB tako da ovo sigurno odrađujem čim nađem vremena. Ima li nekih većih bagova kod nekog, radi li stabilno itd?

pomoc... bekapovao sam sve. ubacio custom rom. isao na wipe. uradio cache, dalvik cache, factory reset i kad treba da instaliram rom izbaci mi failed. zasto nece? pise error flashing zip..

Poslednja izmena:
A system? Kakav rom si skinuo?

Da postavim jedno pitanjce :D ...hocu da koristim ovaj stock screen lock, ALI kad povucem na dole na poruke necu da mi izadju stock poruke nego hocu da mi budu go sms..je l to moze da se podesi ili ipak moram skinuti drugi screen lock i imate li neki da preporucite, da je onako sivkast, lep, elegantan :D kao sto je ovaj wallpaper sa sivkasto plavicastim kockama :D? Deinstalirala sam sve lancere i sad nista nema da iskace :D!

Ideš na Settigs-Application-All i nađeš defaultnu SMS aplikaciju, uđeš na nju, skroluješ malo dole i nađeš opciju clear all associations. Sada će te kada prvi put prevučeš ikonicu pitati koji aplikaciju želiš da startuje i da li želiš da je startuje uvek, odabereš go sms i to je to. Ja koristim Widget locker, i toliko mi se sviđa da sam pazario full verziju.

Ideš na Settigs-Application-All i nađeš defaultnu SMS aplikaciju, uđeš na nju, skroluješ malo dole i nađeš opciju clear all associations. Sada će te kada prvi put prevučeš ikonicu pitati koji aplikaciju želiš da startuje i da li želiš da je startuje uvek, odabereš go sms i to je to. Ja koristim Widget locker, i toliko mi se sviđa da sam pazario full verziju.

Ja to nemam, imam clear data, clear cache i clear defaults ( a ne dozvoljava ni jedno ni drugo da se pobrise ) :/...e jos to da sredim i bice kao bombonica i kad bi stigao jos neki apdejt da isprave bateriju :D :D :D :D i mislim da ga ne bih prodala nikada :D :D...

Poslednja izmena:
Pričali smo o tome na nekoj od prethodnih strana. Ne može da se promeni aplikacija za sms sa lock screena.
Ja sam zato prešao na widget locker

Pričali smo o tome na nekoj od prethodnih strana. Ne može da se promeni aplikacija za sms sa lock screena.
Ja sam zato prešao na widget locker[/QUOTE

Pa mora da se kupi :/ i kupila bih ja al nemam jos karticu za kupovinu putem neta, sad cu da cakcam na netu da vidim ima li da se skine nekako :D
...Ima li jos neki a da je lep i da nije bagovit :D

Poslednja izmena:
"kupila" i ja.....eeeeeeeeeeeeeee ovaj mi je trebao :D ODLICAN I PRELEP :D ...sad da vidim kako ce da radi i da l ce da me zeza....momci hvala :D :D ...cackam jos opcije :D

Evo ovako sam ja to podesila :)

Screenshot_2013-11-17-20-48-22.png

Poslednja izmena:
Troši, jer mora da radi u pozadini. Nije sad nešto puno, ali troši.

pomoc... bekapovao sam sve. ubacio custom rom. isao na wipe. uradio cache, dalvik cache, factory reset i kad treba da instaliram rom izbaci mi failed. zasto nece? pise error flashing zip..

Ne treba da flesujes zip fajl,vec se on odzipuje na SD karticu i uradi se restore sa tim fajlom.Smestis ga tamo gde si uradio backup da ga twrp lakse nadje.

Nazad
Vrh Dno