proxy25
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.02.2009
- Poena
- 320
Troši, jer mora da radi u pozadini. Nije sad nešto puno, ali troši.
Djilkaro brate nas, ti barem znas da je svaki mikroamper bitan za nas smart pacenike...
Troši, jer mora da radi u pozadini. Nije sad nešto puno, ali troši.
Ne treba da flesujes zip fajl,vec se on odzipuje na SD karticu i uradi se restore sa tim fajlom.Smestis ga tamo gde si uradio backup da ga twrp lakse nadje.
Meni licno baterija traje duze nego na 4.0Mozete li da napisete vasa iskustva sa baterijom sada u odnosu na 4.0 .Meni se cini da sada manje traje a ostavio sam stock launcher(imao sam novu) i iskljucio -gravitybox ,a i dalje isto pa ko ima neke predloge : sta, kako itd neka napise mislim da ce svima koristiti pozdrav :type:
kako sam vratio fabricki launcher baterija mi duze traje a providne dugmice imas preko GMD Auto Hide Soft Keys ★ root jedino sto moras svaki put kada restartujes fon da pokrenes apk ,doduse na 4.0 je to radilo a sada moras peskeInstalirao bih nova launcher zbog providnih softtverskih dugmica ali cuo sam da kida bateriju, pa me to malo muci...Kakva su Vasa iskustva?
E ovako imam Officialni ICS root-ovan,isao sam settings-->about-->update ali nema ga za moj telefon(997X-2AS7RS1) jel ima nacin da ja instaliram update ili moram da cekam? citao sam na xda da su neki instalirali i da im vise ne radi telefon... pomoc![]()
Instalirao bih nova launcher zbog providnih softtverskih dugmica ali cuo sam da kida bateriju, pa me to malo muci...Kakva su Vasa iskustva?
Ne kapiram ovo. Cime da zamrznem i kako? Hvala unapred.Instalirao bih nova launcher zbog providnih softtverskih dugmica ali cuo sam da kida bateriju, pa me to malo muci...Kakva su Vasa iskustva?
Glupost, slobodno nova ili apex. Ja recimo koristim apex i nikad se nije pojavio u bbs logu.
Eventualno iskljuci senke i fensi efekte u podesavanju launchera kako bi dobio na brzini i fluidnosti. Naravno stock zamrznes sa tb posle instalacije nova ili apex.
E ovako imam Officialni ICS root-ovan,isao sam settings-->about-->update ali nema ga za moj telefon(997X-2AS7RS1) jel ima nacin da ja instaliram update ili moram da cekam? citao sam na xda da su neki instalirali i da im vise ne radi telefon... pomoc![]()
NightCrawler vidim da ti je bio telefon budan svo vreme iako ti je bio ugasen ekran kada ti je bio ukljucen wireless ,idi u viber, udji u opcije vibera i u zadnje dole podesenje "wi-fi-sleep policy -ugasi da je viber non stop ukljucen kada si na wi- fi to ti je dralo bateriju,pozzz
NightCrawler vidim da ti je bio telefon budan svo vreme iako ti je bio ugasen ekran kada ti je bio ukljucen wireless ,idi u viber, udji u opcije vibera i u zadnje dole podesenje "wi-fi-sleep policy -ugasi da je viber non stop ukljucen kada si na wi- fi to ti je dralo bateriju,pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari