Šta je novo?

Alcatel OT-997

Pa generalno je dobra baterija na 997 tako da nećeš sad ostati bez baterije ako staviš WL :)

Smanjio sam tastere preko gravityboxa, cak sam I boju tastera promenio. Vrlo jednostavno I lako. Hvala na pimoci.

Mozete li da napisete vasa iskustva sa baterijom sada u odnosu na 4.0 .Meni se cini da sada manje traje a ostavio sam stock launcher(imao sam novu) i iskljucio -gravitybox ,a i dalje isto pa ko ima neke predloge : sta, kako itd neka napise mislim da ce svima koristiti pozdrav :type:

Mozete li da napisete vasa iskustva sa baterijom sada u odnosu na 4.0 .Meni se cini da sada manje traje a ostavio sam stock launcher(imao sam novu) i iskljucio -gravitybox ,a i dalje isto pa ko ima neke predloge : sta, kako itd neka napise mislim da ce svima koristiti pozdrav :type:
Meni licno baterija traje duze nego na 4.0
Ne puno vise, nekoliko sati, ali ipak vise... Sve mi je uglavnom ostalo isto, ranije sam koristio nova launcher prime, i sada isto. Cak sad koristim live wallpaper sa xperie z1, a pre je bio obican wallpaper...

E ovako imam Officialni ICS root-ovan,isao sam settings-->about-->update ali nema ga za moj telefon(997X-2AS7RS1) jel ima nacin da ja instaliram update ili moram da cekam? citao sam na xda da su neki instalirali i da im vise ne radi telefon... pomoc :)

Ja sam obrisala sve lancere i ostavila ovaj stock i mogu reci da meni mnogo duze drzi bateriju nego pre neki dan sa next lancerom, kao i sa holo hd....evo fotkica

Screenshot_2013-11-18-21-13-25.png

Screenshot_2013-11-18-21-13-31.png

Screenshot_2013-11-18-21-13-44.png

Screenshot_2013-11-18-21-13-55.png

Ja sam bas zadovoljna, a jos mi je GPS ostao ukljucen ceo dan, zaboravim da ga iskljucim kad sam probala navigaciju. I jos jedna stvar, drugar tvrdi da mu sad satelite hvata odmah ( takodje i meni ) a on je imao problem da mu je trebao koji minut vise :), Izgleda i da je taj problem resen, mnogi su se ovde na to zalili!

I meni satelite hvata odmah posle update-a. Ali ja trajanje baterije od 1d nisam nikada video na svom telefonu. :-D

Ti mu vadis dusu :D Okaci screenshot baterije. :D

IMa li jos neka app da sakrije mrezu za drugu karticu ? Necu graviti box da koristim.

Poslednja izmena:
Instalirao bih nova launcher zbog providnih softtverskih dugmica ali cuo sam da kida bateriju, pa me to malo muci... :( Kakva su Vasa iskustva?

Instalirao bih nova launcher zbog providnih softtverskih dugmica ali cuo sam da kida bateriju, pa me to malo muci... :( Kakva su Vasa iskustva?
kako sam vratio fabricki launcher baterija mi duze traje a providne dugmice imas preko GMD Auto Hide Soft Keys ★ root jedino sto moras svaki put kada restartujes fon da pokrenes apk ,doduse na 4.0 je to radilo a sada moras peske

Da li to za Novu i bateriju važi za sve telefone ili samo za ovaj?

E ovako imam Officialni ICS root-ovan,isao sam settings-->about-->update ali nema ga za moj telefon(997X-2AS7RS1) jel ima nacin da ja instaliram update ili moram da cekam? citao sam na xda da su neki instalirali i da im vise ne radi telefon... pomoc :)

izvinite sto opet ponavljam ali jel ima neko resenje ili da cekam update za moj telefon?

Glupost, slobodno nova ili apex. Ja recimo koristim apex i nikad se nije pojavio u bbs logu.

Eventualno iskljuci senke i fensi efekte u podesavanju launchera kako bi dobio na brzini i fluidnosti. Naravno stock zamrznes sa tb posle instalacije nova ili apex.

Jedino Go Launcher moze da trosi :d Nova nema tih problema, niti Apex.

Imam alcatel 997D i ponudio mi je system update. Skinuo sam fajl update.zip sa nekim 327MB i kada je krenula instalacija pisalo mi je: Assert failed : apply_patch_check(''/system/bin/logwrapper'' ) E: Error in /sdcard/.download/update.zip (status 7). Update.zip is not correct. Installation aborted. Ako neko zna u cemu je problem bio bih mu zahvalan da mi pomogne. Ako je fajl koji sam skinuo not correct da bar neko ko je skinuo fajl i uspeo da update-uje da mi posalje da probam sa tim fajlom. POzdav.

Glupost, slobodno nova ili apex. Ja recimo koristim apex i nikad se nije pojavio u bbs logu.

Eventualno iskljuci senke i fensi efekte u podesavanju launchera kako bi dobio na brzini i fluidnosti. Naravno stock zamrznes sa tb posle instalacije nova ili apex.
Ne kapiram ovo. Cime da zamrznem i kako? Hvala unapred.

Evo koliko meni baterija traje sa nova launcherom

a9unu6az.jpg

aba4u2ej.jpg

NightCrawler - to sto si pokazao nije relevatno posto si i punio telefon

Pa ovo je slikano čim je stavljeno na punjač.
Ako ne dobićete slike i kada nije na punjaču

Prethodnih 20 strana se pise kako ručno instalirati update a tebe mrzi da pročitaš? A ne mrzi te dva puta da pitaš?

3e7u3ena.jpg

Doduše malo sam ga danas koristio ali pre je držao 12h i ovo je kada sam uklonio novu pa sada da li ima veze ili nema ne znam ali kod mene funkcionise

Poslednja izmena:
NightCrawler vidim da ti je bio telefon budan svo vreme iako ti je bio ugasen ekran kada ti je bio ukljucen wireless ,idi u viber, udji u opcije vibera i u zadnje dole podesenje "wi-fi-sleep policy -ugasi da je viber non stop ukljucen kada si na wi- fi to ti je dralo bateriju,pozzz

NightCrawler vidim da ti je bio telefon budan svo vreme iako ti je bio ugasen ekran kada ti je bio ukljucen wireless ,idi u viber, udji u opcije vibera i u zadnje dole podesenje "wi-fi-sleep policy -ugasi da je viber non stop ukljucen kada si na wi- fi to ti je dralo bateriju,pozzz

Hvala
Videću kako će se sada ponašati

Sad sam i ja ovo ugasila nisam ni znala za ovo!

Vrh Dno