Meni juče u sanduče stigao flajer IKOM-a...sve lepo i obiluje šarenilom boja i velikim spiskovima tv kanala i internet paketi imaju cifre 256Kbps; 8, 15, 25 i 60Mbps) u velikim krugovima, i cene isto, a nigde, čak ni sitnim slovima nije napisana upload brzina. :smash:![]()
Vidi, donekle jesi u pravu ako vam dodje SjBB(nesto se nece usreciti, ali ajde osim sto sve lepo pise na papiru)i potpisu neki ili vecina na 24 meseca koliko se secam toliko je sad min. ugovor a TT pruzi usluge za 12 meseci ja bih pre rekao da ce korisnici da budu na gubitku a ne oni, zapravo bice na gubitku i jedni i drugi ali kad istekne ugovor onima koji su na SjBB-u a ovi se u medjuvremenu pojave pa ja mislim da samo neki nenormalni covek nebi presao na moderniju tehnologiju sa vecim brzinama, mogucnostima i sa manjom cenom, pogotovu sto TT ne uslovljava da ako zelis NET uzmes i TV a kod SjBB-a si u obavezi.naravno da sam mislio na konkurenciju u vidu prisustva na trzistu, moja zgrada je dala saglasnost targu pre godinu dana ja mislim (ne secam se tacno kad su skupljali potpise po mirijevu), dzaba dobar net kad nikako da se prosire.
Ako sbb prvi dodje ovde i dosta ljudi predje kod njih, sto moze lako da se desi jer su jedini izbor ovde adsl i ptt, kad targo stigne za njih nece ostati puno korisnika jer ce verovatno svi biti pod ugovorima.
Meni jos nista.
Doduse ni komsinici preko puta nije jos stigao.
Kada tebi stigne odprilike ako nije frka da mi kazes ?
Sto se tice UL brzine ja cu ti reci ona je na svim paketima 1Mbit osim za onaj prvi gde je UL brzina 64kbps, eto.
Meni daju gratis jer ih hvalim po forumima, tako smo se dogovorili.
Ne, ja znam da vi verujete samo u budalastine i traceve i zato sam to i napisao![]()
Imam i ja takvih iskustava i ne pricam napamet.
@MarcusS
To su tvoje pausalne procene, kao kad bih ja reko da ti je propao posao sa igraonicom zbog takvog neta, a nemam pojma koliko imas novca. Za svaki posao treba vremena dok se uhoda i steknu musterije. Imam i ja takvih iskustava i ne pricam napamet.
Firma ti je u problemu kada ti donosi samo gubitke. A ocigledno je da TT uredno izmiruje svoje poreske obaveze
Izvini, ovo je apsolutno netacno. Firma je u problemu kada joj poslovanje izlazi van planiranog. Firma kojoj je profit 1$ godisnje, ne pravi gubitke, ali je u gadnom problemu.Firma ti je u problemu kada ti donosi samo gubitke...
Izvini, ovo je apsolutno netacno. Firma je u problemu kada joj poslovanje izlazi van planiranog. Firma kojoj je profit 1$ godisnje, ne pravi gubitke, ali je u gadnom problemu.
Nemam uvid u poslovni plan TT-a, ali sam prilicno siguran da u njemu ne postoji stavka "8 meseci bez novih korisnika".
I TT-u nisu problem kuvari i poslasticari, vec finansiranje. To je ono cega se ja najvise i plasim, da TT nema (i da nikad nije ni imao) zdrav i realan plan poslovanja.
Pozdrav
Nemam uvid u poslovni plan TT-a, ali sam prilicno siguran da u njemu ne postoji stavka "8 meseci bez novih korisnika".
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari