Ne znam dali si nekad kupio nova kola ali ja jesam 2011 i uopste nije tako kao sto ti pricas u Ovlascenom Servisu imaju test vozila tako da auto koji bih zeleo da kupis mozes da provozas i testiras pre konacne odluke

zamisli ides da kupis kola od 11000-12000 eura na slepo dali bi ih kupio? pa naravno ne pre nego sto ih probas.
Poredis prehranu i tehniku sto je glupo, prodavci tehnike nemaju tu mogucnost kao prodavci kola jer zamisli da imaju od svakog proizvoda po jedan test uredjaj.
Drugo te stvari nisu ni malo jeftine i kupuju se na slepo jedino sto imas je po forumima komentare i pozitivne i negativne ali ti koji to kupujes nikad nisi imao dodira sa tim, pa dati 100-150 eura za nesto i da ti ne odgovara je cit bacen novac. Meni licno odgovara ta mogucnost, a dosta stvari sam kupio u win winu i jedino sam misa vratio i kupovacu i dalje kod njih samo zbog te mogucnosti i druge povoljnosti koje imam kod njih.
Sto se tice SSD-a kuio sam kod njih koji je bio zapakovan i ja sam mu kuci skinuo foliju kao i mis Logitech G700, mis logitech MX anywhere nije bio u celofanu skinut je dali je bio kod nekog na probi ili ne to ne znam i ne smeta mi ali znam da je bio potpuno nov kad sam ga doneo kuci i da radi perfektno bez greske. Tako da ne bude zablude da je kod njih sva roba bila na probi.