Šta je novo?

[MTS] Problemi sa proverom *797# postpejd stanja

I meni je u Oktobru ocajno radila provera stanja , uspevala je jedino duboko iza ponoci. Od pre neki dan radi dosta bolje, mislim da nijednom nije bila nedostupna tokom dana...

Radi bre stanje, mislim da su nesto bili zeznuli u oktobru sto se provere stanja tice, verovatno konfigurisali sistem za neogranicen internet.

Valjda zna covek da li mu radi stanje? To u Pirotu mora da radi stanje 31 dan u mesecu, inace lete glave u Telekomu ako se potrosi koji dinar preko paketa :D

Odavno se nisam ovako nasmejao, svaka čast! :D

Valjda zna covek da li mu radi stanje? To u Pirotu mora da radi stanje 31 dan u mesecu, inace lete glave u Telekomu ako se potrosi koji dinar preko paketa :D

Uhhhhhhhhhh, cim nadjem kockicu, dobijas sansu da zamenis Bobbi-a u potpisu :D

BTW, 11. u mesecu a nije dostupan listing za prosli mesec niti postoji pun racun uradjen :D

U VIP-u je to sve već dostupno...

Da, VIP je malkice brzi ali i oni su usporili - ranije je bilo za dan/dva nakon zavrsetka ciklusa, sada traje nekoliko dana.

da li se nesto moze uraditi zalbom na racun na osnovu nefunkcionisanja provere stanja ceo predhodni mesec?

Za internet, ako je prvi put, da.
Za minute/SMS, skoro da nema sanse.

Meni nekih nedelju dana uopste nije radilo. Sada mi izbacuje Network connection problem or MMI code error? Udje u meni a dok treba da stisnem 2 i 1 izbaci ovo. :(

btw prvi mi je mesec tek na ovom postpaidu i uzeo sam Mix Net M paket 50% i dok je radilo sve je bilo ok ali posle nedelju dana kad sam gledao stanje sad pokazuje stanje kao za Mix Net L paket. Znaci 600, 1500, 1,5gb umesto 300 600 600mb. Videcemo sta ce da bude kad mi stigne racun :)

Proveri koji ti je paket, mozda su zeznuli :) Pise ti na stanici stanja koji je paket.
Inace, meni na MixNetL od negde 3. vec radi stanje.

Poslednja izmena:
A sta si prekoracio? Net, minute, SMS? Prvi put, ili se vec desavalo?

Опет постоји проблем са провером стања. Већ неколико дана ми у провери стоји иста количина Дата саобраћаја око 700MB, а стиглa ми порука да сам потрошио 50% MB.

Опет постоји проблем са провером стања. Већ неколико дана ми у провери стоји иста количина Дата саобраћаја око 700MB, а стиглa ми порука да сам потрошио 50% MB.

Kod mene potpuno isto MB stoje, i stigla poruka o 50% potrosenih MB

A sta kazu brojaci u telefonu? (da li je tacna poruka)

Isto i kod mene.
Dve su mogućnosti.
Ovo je za stalno i od sada ćemo na ovaj način imati "uvid" u potrošene megabajte.
Ili imaju još uvek probleme sa implementacijom novog sistema za obračun pa je ovo privremeni način a posle se vraćaju na staro.

Ne nadam se preterano.. :)

I kod mene isti slucaj fiksni broj mb koji se ne menja vec par dana. Verovatno imaju problem sa implementacijom novog sistema.

I napavno opet kad provera ne radi, misteriozno se potrosi pola MB ulkucenih u pretplatu za manje od sedam dana. 350 -400 MB za sest dana a ranije oko 500 MB za mesec.

A sta kazu brojaci u telefonu? (da li je tacna poruka)

Brojac recimo da kaze tacno, ali sta vredi kada ne mogu da kontrolisem i proveravam potroene MB.

Poslednja izmena:
I napavno opet kad provera ne radi, misteriozno se potrosi pola MB ulkucenih u pretplatu za manje od sedam dana. 350 -400 MB za sest dana a ranije oko 500 MB za mesec.

Brojac recimo da kaze tacno, ali sta vredi kada ne mogu da kontrolisem i proveravam potroene MB.

Evo i meni je malo cudno da sam vec potrosio 50% imam utisak da se manje trosilo pre, sto se tice brojaca nemogu da procenim jer sam skoro ubacio novi rom pa ne znam koliko je bilo na starom

Ako ti ostane nesto od predhodnog meseca a ne znas tacno koliko to se dodaje na nove besplatne MB, onda ne mozes tacno da procenis koliko mozes da potrosis a da ne predjes limit. To sad vise i nije toliko bitno jer je net "neogranicen"
A i sto na njihovom servisu ne bih moga u svakom trenutku da tacno znam koliko sam potrosio/koliko mi je jos ostalo, a da ne moram da sabiram, oduzimam, mnozim MB.

Poslednja izmena:
Zato sto bi takav sistem njih vise kostao pa time i tebe;) Zove se prepaid.

Posto je ovo jedini forum gde sam pronasao temu o problemu sa MTS-om, registrovao sam se da napisem sta su mi rekli u MTS-u.

Trosim jako malo mobilnog interneta (od 1,5gb iz paketa, potrosim do 300mb za mesec) bio sam sokiran porukom da sam u decembru potrosio preko 50% od paketa. Kada sam proverio stanje na *797#, nije bilo podataka za preostale MB.

Pozvao sam korisnicki servis i dobih sledece informacije:

- Od 1. decembra vise nema provere prenosa podataka.
- Vise se ne prenose nepotroseni megabjati iz prethodnog meseca.

Na moje pitanje o tome, gde mogu da proverim na sta je potroseno 750MB, receno mi je da to mogu da uradim tek posle 10. januara. Naravno, dobio samo knstataciju da koristim android telefon i da je to sigurno uzrok za veliku potrosnju. Jedino sam ostao uskracen za odgovor, kako se to trose megabajti, ako je internet pristup iskljucen na telefonu.

Otici cu do poslovnice, da vidim sta se desava i da porbam da dobijem uvid u potrosnju. Nisam optimista po tom pitanju, ali cu pokusati. Jos nekoliko prijatelja ima isti problem, tako da ovo postaje hronicno.

https://mojtelekom.telekom.rs/

Registruj se, u listi servisa izaberi mobilnu telefoniju, i dobices spisak svih ugovora i svih registrovanih prepaid kartica.

Pored broja(eva) na mix net tarifi, imas stavku skroz desno "detaljnije", i tu mozes da vidis kolko MB si potrosio.

Za listing moras da cekas sledeci mesec ipak.

Vrh Dno