Kako sada radi provera stanja na *797#?Izbaci mi samo minute besplatne i poruke.Od megabajta besplatnih ni traga ni glasa.Jel to nesto po novom ili je nesto drugo u pitanju?Inace paket je mix net m.
Ima na *111*1*2# (stanje brzih megabajta)Tako je i na lelenoru oduvek sa "neogranicenim" netom. Its not a bug, its a feature...
Код пакета којима је уведен флет по потрошњи главног су укинули приказ преосталог саобраћаја, мада кажу да може да се види на порталу Moj Telekom. Мени на Бокс пакету не приказује (мада нема ни на порталу) док је на Звезда пакету и даље присутан приказ преосталих мегабајта.
Ima na *111*1*2# (stanje brzih megabajta)
Као што је написано, 64/32 а претпостављам да су превидели Бокс и не може да се види инфо на порталу па ће ускоро и то да оправе. Углавном је мање битно него раније, не може да се напуца рачун. Увек користим колико ми је потребно, али је некада било опасно а сада није. Ако потрошим, а то обично не урадим, кад брзина падне, то је знак да пређем на неку другу картицу.Takodje ni ja ne vidim na Box paketu. Koja je onda brzina posle potrosenih mb?
Jel moze ovo jos neko da potvrdi? Posto se meni cini da stanje nije trenutno i da kasni, koliko tacno ne znam, ali ako me ne laze counter na telefonu, potrosio sam vise nego sto pise na portalu...stanje mb trenutno jos samo da ga implementiraju na ussd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari