Mislis na to da ti live tile od store-a najavi update? Tj da pored ikonice stoji 1,2,3 ili vec koliko apdejta ima? Pa meni to radi od prvog dana :S
Moze li neko da potvrdi da li su namestili notifikacije na Store Live ikonici, tj dali update notifications rade za Store - automatski???
To me tako nervira, moram SysApp pusher da koristim svaki put..
Pitam u vezi GDR3 preview.
ili se to ocekuje da poprave u WP 8.1 ?
Stanje(miin.mb.sms,sense), radi normalno kod 111 aplikacije.Ako kod tebe ne radi,to znači da ti je telefon krš.Blago vama meni na 720 izgleda usled malog RAM-a to ne funkcionise
I usput da pohvalim Telenor, ko ne zna izbacio je aplikaciju 111 Meni, koju Android banda koriste vec 100god
Stanje ne fukcionise ali zato live tile kada se razvuce na full prikazuje detaljno stanje (trenutno zaduzenje, minute, poruke i mb) ,)
Stanje radi ali aplikacija mora bar jednom da se startuje preko 3G a nakon toga može i preko Wifi da se pristupa i pokazivaće ispravno stanje.
Pa jeste.. priblizio se opasno Androidu 2.2. Citajuci vase postove, vidim sa savrseni WP ima problema sa brickovanjem uredjaja (hektor2), batery drain (boris lozac), nepostojanje pojedinih opcija dok se ne odradi soft ili hard reset (nisam zapamtio imena korisnika), problemi sa otkljucavanjem (opet boris lozac), ... Meni deluje da i dalje ima decije bolesti.
Apdejtovao sam tel na windows amber ,medjutim dobio sam samo data sense i high sensitivity,nemam glance nit flip to silence ,moze li mi neko reci sta se desava u pitanju je lumia 620 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari