Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Pa ja posle amber apdejta imam u podesavanjma storage chek ,i tu mi lepo pokaze koja aplikacija mi koliko zauzima i imam opciju da brisem temp fajlove .

Jel se neko slucajno bavio time, treba mi aplikacija da konvertuje youtube klip u mp3..

Jel se neko slucajno bavio time, treba mi aplikacija da konvertuje youtube klip u mp3..

Moja cura na WP 7.8 koristi youtube downloader za to. A ja ne koristim ni jednu app ni za youtube, a kamoli za to, tako da ne znam da li ta app radi i na WP8 mada trebalo bi.

Ja sam taj sajt koristio na androidu i nikad nisam imao problema ,a sada koristim ovaj program sto sam ti postavio.
Edit : sad sam probao ,stvarno ne funkcionise na windowsu ,mozda sa nekim drugim pretrazivacem.

Poslednja izmena:
Da, ova aplikacija sljaka, hvala oboj'ci..

Ja sam bas zadovoljan sto se tice aplikacije sve je tu sto meni treba , osim blic aplikacije nekako sam je uvek vise gotivio od b92 na androidu ...

Ja sam bas zadovoljan sto se tice aplikacije sve je tu sto meni treba , osim blic aplikacije nekako sam je uvek vise gotivio od b92 na androidu ...

Da ni meni se B92 uopste ne svidja. Zato koristim sada RS SERVIS, mada ne znam odakle povlaci vesti :D ?

Mislis kad se ulogujes. Pa kad udjes u app imas obavestenja od tema na koje si pretplacen. Isto tako mozes da namestis da te obavestava mailom kad ima novih poruka itd.

Bing Weather apdejtovan, konacno ima veliki live tile i a deluje mi da je i prognoza sredjena, tj da sad tacne podatke pokazuje. Ozbiljno se razmisljam da predjem na nju sa weather flow-a.

Ubacio sam WP7.8 u HD2, rom ima nokia aplikacije (pre svega maps i drive), vodi se kao Lumia 900, maps rade okej ali mi za drive izbacuje poruku da ne moze da se konktuje na server (treba da skine mape preko wifi). Zanima me da li je problem u samoj konekciji ili je problem u tome sto nisam aktivirao windows live (tek trebam).

Slicno pitanje i sa Office 365, da li da bi isti radio treba aktivacija na Live? Posto nije hteo ni jedan dokument da kreira.

Inace prezadovoljan sam WP. Telefon leti, tastatura je izuzetna (u odnosu na onu koju sam koristio na Androidima, tablet i HD2 sa JB).

Pa za bilo koju aplikaciju, kontakte, ti treba ms nalog..

Bing Weather apdejtovan, konacno ima veliki live tile i a deluje mi da je i prognoza sredjena, tj da sad tacne podatke pokazuje. Ozbiljno se razmisljam da predjem na nju sa weather flow-a.

E, ovako, dao sam sansu Bingu opet, posteno to je najlepse dizajnirana app za vreme, i mozda i najdetaljnija, ali pise da informacije o vremenu povlaci sa Accuweather.com, a pogledajte samo ovo:

Accu
9Rr0wWp.png

Bing
YZgbNlN.png

Ovo na bingu nema ni blage veze sa stvarnom situacijom. To je u 10h , napolju suncano i toplo bas kao na Accu, oko 15 C a na bingu 4 C ma dajjjjj!!! A napisali da informacije uzimaju sa accu, kako je to moguce ?

Veruj mi moze se reci da je najbolja sada, AccuWeather sam koristio, ali Bing je zakon!
Lock screen radi extra :)

Micro ispeglace oni to ;)

Poslednja izmena:
Na bing-u ,vreme uopste nije tacno ,ne znam samo odakle vade informacije .

Samo na ovom forumu ima vise ATIV S nego nokia :D .

Oh, bloody hell, šta je ovo:

"Not updated
Your phone doesn't have enough memory to sync information at the moment
Last tried about an hour ago
Error code: 8007000E"

Dobijem ovo kad dodam Google nalog i dešava se kad pokušam da sinhronizujem konakte. Kad ih odštikliram, uredno se sinhronizuje, ali kontakti su mi najbitniji...

Kako si dodao Google nalog? Idi preko Advanced opcije u email and accounts.

Dodao sam ga kao google. A kako treba u Advanced: IMAP ili ActiveSync? I koji su parametri?

Active sync stavi, a za server stavi m.google.com, ostalo prazno (naravno mejl i sifru ne racunam)..

E pa neće tako. Tj. hoće, ali mi ne sinhronizuje sve telefonske brojeve u kontaktu, već samo prvi.

Onda ne znam, nemam mnogo ljudi (ili uopste) koji koriste dva ili vise brojeva, pa se nisam susreo s tim..

Oh, crap, pa ni nema IMAP opcija, već samo ActiveSync...

Nazad
Vrh Dno