Cek da vidimo hoce li Beyond valjati.
Kakva god da je mehanika voznje, ostavili su prevelik dead zone na joypadu, previse treba da pomeris thumbstick da bi se ista desilo. I to je bolje na boljim automobilima, ali mi se generalno ne svidja. Mislim da bi kompletan utisak o voznji bio bolji sa bar duplo manjim dead zone-om. Ovo mu daje neki vestacki osecaj tezine svega, a tacno vidis da ne reaguje na fine pokrete.
Eto rekoh jaIsprobavam malo voznju, uopste nije losa koliko sam ocekivao na osnovu snimaka, dosta toga zavisi od automobila. Mnogo je lakse ovako igrati i vaditi se iz svakakvih situacija u brzini. Cak vidim i poneku prednost s vremena na vreme, vise mi se svidi nego pre, a onda se opet setim cetvorke...
Kakva god da je mehanika voznje, ostavili su prevelik dead zone na joypadu, previse treba da pomeris thumbstick da bi se ista desilo. I to je bolje na boljim automobilima, ali mi se generalno ne svidja. Mislim da bi kompletan utisak o voznji bio bolji sa bar duplo manjim dead zone-om. Ovo mu daje neki vestacki osecaj tezine svega, a tacno vidis da ne reaguje na fine pokrete.
A i ove tuce su smesne,svi su nesto u gardu,prvo te guraju
umesto da te zakuju na prvu medu rogove.
Ili neku ciglu pa da ti rasplaniraju razdeljak kako valja.
Pa bi malo pazio kako se i sa kim kacis.
A i ove tuce su smesne,svi su nesto u gardu,prvo te guraju
umesto da te zakuju na prvu medu rogove.
Ili neku ciglu pa da ti rasplaniraju razdeljak kako valja.
Pa bi malo pazio kako se i sa kim kacis.
???E konzolasi, e, e, konzolasi?
![]()
imam original, nisam chipovao, mislio sam na fps drops pri skretanju u vecim raskrsnicama i kad je tu vise automobila, video sam da su ljudi pisali o tome. bas se nekad oseti da konzola nema snage da lepo sve pogura ali zato ima i predela koji stvarno prelepo izgledaju gde sve radi kako treba. 1080p je vec posao za next gen konzolu...To ericm: original disk verzija mi ne stuca, duplex pirat mi je zato bio komplet propst.
^najave za PS4 XBONE, ali nista za PC :-(
http://www.gamespot.com//news/analy...014-6414677?part=rss&tag=gs_news&subj=6414677
Ovo nisu nikakve najave, obicna nagadjanja jednog analiticara. Ista je situacija sa pc-om, sve dok R* ne izadje sa oficijalnom najavom je samo lupetanje. Licno se nebi iznenadio da gta 5 NE izadje za next-gen.
Postoji masa ljudi koji ne želi da igra igru sa muljavim teksturama, rezolucijama, niskim fps-om, već čekaju pravu stvar da igraju kako bog zapomaže![]()
Ne znam kako bi uopste igrao na dzojstiku, GTA mi je vise za PC, tj tastaturu i mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari