Cek da vidimo hoce li Beyond valjati.
Kakva god da je mehanika voznje, ostavili su prevelik dead zone na joypadu, previse treba da pomeris thumbstick da bi se ista desilo. I to je bolje na boljim automobilima, ali mi se generalno ne svidja. Mislim da bi kompletan utisak o voznji bio bolji sa bar duplo manjim dead zone-om. Ovo mu daje neki vestacki osecaj tezine svega, a tacno vidis da ne reaguje na fine pokrete.
Eto rekoh ja 😉 Samo ne znam na koji dead zone mislis, po meni je i previse reaktivno tako da bih rekao da dead zone-a ni nema. Kada se vozi finim pokretima cak i tad auto oce naglo da se baca u stranu, a kamoli kada se divlja. Idealno bi bilo da je voznja tacno izmedju IV i V.Isprobavam malo voznju, uopste nije losa koliko sam ocekivao na osnovu snimaka, dosta toga zavisi od automobila. Mnogo je lakse ovako igrati i vaditi se iz svakakvih situacija u brzini. Cak vidim i poneku prednost s vremena na vreme, vise mi se svidi nego pre, a onda se opet setim cetvorke...
Kakva god da je mehanika voznje, ostavili su prevelik dead zone na joypadu, previse treba da pomeris thumbstick da bi se ista desilo. I to je bolje na boljim automobilima, ali mi se generalno ne svidja. Mislim da bi kompletan utisak o voznji bio bolji sa bar duplo manjim dead zone-om. Ovo mu daje neki vestacki osecaj tezine svega, a tacno vidis da ne reaguje na fine pokrete.
A i ove tuce su smesne,svi su nesto u gardu,prvo te guraju
umesto da te zakuju na prvu medu rogove.
Ili neku ciglu pa da ti rasplaniraju razdeljak kako valja.
Pa bi malo pazio kako se i sa kim kacis.
A i ove tuce su smesne,svi su nesto u gardu,prvo te guraju
umesto da te zakuju na prvu medu rogove.
Ili neku ciglu pa da ti rasplaniraju razdeljak kako valja.
Pa bi malo pazio kako se i sa kim kacis.
???E konzolasi, e, e, konzolasi?
![]()
imam original, nisam chipovao, mislio sam na fps drops pri skretanju u vecim raskrsnicama i kad je tu vise automobila, video sam da su ljudi pisali o tome. bas se nekad oseti da konzola nema snage da lepo sve pogura ali zato ima i predela koji stvarno prelepo izgledaju gde sve radi kako treba. 1080p je vec posao za next gen konzolu...To ericm: original disk verzija mi ne stuca, duplex pirat mi je zato bio komplet propst.
^najave za PS4 XBONE, ali nista za PC :-(
http://www.gamespot.com//news/analy...014-6414677?part=rss&tag=gs_news&subj=6414677
Ovo nisu nikakve najave, obicna nagadjanja jednog analiticara. Ista je situacija sa pc-om, sve dok R* ne izadje sa oficijalnom najavom je samo lupetanje. Licno se nebi iznenadio da gta 5 NE izadje za next-gen.
Postoji masa ljudi koji ne želi da igra igru sa muljavim teksturama, rezolucijama, niskim fps-om, već čekaju pravu stvar da igraju kako bog zapomaže 🙂
Ne znam kako bi uopste igrao na dzojstiku, GTA mi je vise za PC, tj tastaturu i mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari