Šta je novo?

Grand Theft Auto V

***, ja sam bio ubedjen da su sve igre za PS3 u 1080p rezoluciji. Kakogod, meni je grafika super. Detalji su na vrhunskom nivou sto me zaista odusevljava.

Krenuo sam opet da igram i zavrsio vozikajuci se ko zna koliko...

Isprobavam malo voznju, uopste nije losa koliko sam ocekivao na osnovu snimaka, dosta toga zavisi od automobila. Mnogo je lakse ovako igrati i vaditi se iz svakakvih situacija u brzini. Cak vidim i poneku prednost s vremena na vreme, vise mi se svidi nego pre, a onda se opet setim cetvorke...

Kakva god da je mehanika voznje, ostavili su prevelik dead zone na joypadu, previse treba da pomeris thumbstick da bi se ista desilo. I to je bolje na boljim automobilima, ali mi se generalno ne svidja. Mislim da bi kompletan utisak o voznji bio bolji sa bar duplo manjim dead zone-om. Ovo mu daje neki vestacki osecaj tezine svega, a tacno vidis da ne reaguje na fine pokrete.

Moracu da se naviknem na voznju i igram dalje...moze da prodje, u svakom slucaju.

Pucanje nije bas na nivou Max Payne-a 3 kako su obecavali, ali isto moze da prodje. Ona tackica za nisanjenje je previse sitna i poluprovidna, pa se ne vidi lepo na svetlijim pozadinama. Da je kao u MP 3, ne bi bilo problema, ali ova je presitna. Postoji onaj drugi, "slozeniji" crosshair, ali ni on nije bog zna sta. Sve oko mehanike pucanja je malo tromo, ali radi posao.

Kad se navikne na ovih par stvari, igra je vrh u svakom smislu. Bas ne mogu da verujem koliko su se iscimali...

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]o6WS3_d1Kpk[/YOUTUBE]

"You look like a penis" :D

Kakva god da je mehanika voznje, ostavili su prevelik dead zone na joypadu, previse treba da pomeris thumbstick da bi se ista desilo. I to je bolje na boljim automobilima, ali mi se generalno ne svidja. Mislim da bi kompletan utisak o voznji bio bolji sa bar duplo manjim dead zone-om. Ovo mu daje neki vestacki osecaj tezine svega, a tacno vidis da ne reaguje na fine pokrete.

I nikako ne mož' dead zone da se modifikuje/pomeri? Možda će na PC-u moći u cfg fajlovima i slično, al' na konzolama, ima li ta opcija?

Pitam jer i ja baš volim da fino doziram - ježim se kad vidim ono seckam pri skretanju. :)

Nisam nikad bio fan GTA serijala, ali cenim da je igra vrh. Kod mene u igraonici čeka se u redu da bi se igrala.

A i ove tuce su smesne,svi su nesto u gardu,prvo te guraju
umesto da te zakuju na prvu medu rogove.
Ili neku ciglu pa da ti rasplaniraju razdeljak kako valja.
Pa bi malo pazio kako se i sa kim kacis.

Isprobavam malo voznju, uopste nije losa koliko sam ocekivao na osnovu snimaka, dosta toga zavisi od automobila. Mnogo je lakse ovako igrati i vaditi se iz svakakvih situacija u brzini. Cak vidim i poneku prednost s vremena na vreme, vise mi se svidi nego pre, a onda se opet setim cetvorke...

Eto rekoh ja ;) Samo ne znam na koji dead zone mislis, po meni je i previse reaktivno tako da bih rekao da dead zone-a ni nema. Kada se vozi finim pokretima cak i tad auto oce naglo da se baca u stranu, a kamoli kada se divlja. Idealno bi bilo da je voznja tacno izmedju IV i V.

Igra je "podesena" tako kako ti kazes, a veliki dead zone postoji na joypadu, to po meni nikad nije dobro resenje. Previse je reaktivno, ali tek kada izadjes iz dead zone-a i onda moras mnogo da "cimas" levo-desno kroz taj prazan hod da bi vozio kako zelis. Moja zelja bi bila da reaguje na najsitniji pokret, a da onda u odnosu na to naprave fiziku kakvu smatraju da treba.

Aha da, razumeo sam jos cim sam otkucao svoj post, ali me mrzelo da editujem. U pravu si, slazem se, to bi dosta kompenzovalo tu arkadnu voznju, mada mogli su da ostave i opciju za 'IV fiziku' kad vec postoji 'slidey car' cheat koji je slican IV, al kao sto si rekao i ja se navikoh vec, sada su pocele da mi smetaju neke druge stvari, poput malog broja enterijera i nisam bas odusevljen muzikom. S druge strane grafika i atmosfera u igri obaraju s nogu, sto vise igram sve se vise odusevljavam.

Poslednja izmena:

E ajde shvatili smo da ti se ne svidja igra, ne moras traziti dlaku u jajetu.
Igra ne da je GOTY vec igra za celu generaciju

igra je sve ludja i ludja :) poceo sam da vozim bez greske samo nikako da naucim da pucam na joypadu, vec pola sata se mucim sa Trevorom... jedva cekam da izadje za pc, mis zakon! :D

namerno su uradili da stuca da bi ljudi kupovali ps4 :)
ma izaci ce za pc, ne sekiram se...

Nisi dovoljno igrao, kod frenklina u kraju svaki dugi poteze pistolj a jos interesantnije je kad njih nekoliko pocne da puca. Ko i u pravom zivotu, sto gori kraj i veci sljam tamo zivi to i gora reakcija.

To ercim: original disk verzija mi ne stuca, duplex pirat mi je zato bio komplet propst.

Poslednja izmena:
E konzolasi, e, e, konzolasi?

181.gif
???

To ericm: original disk verzija mi ne stuca, duplex pirat mi je zato bio komplet propst.
imam original, nisam chipovao, mislio sam na fps drops pri skretanju u vecim raskrsnicama i kad je tu vise automobila, video sam da su ljudi pisali o tome. bas se nekad oseti da konzola nema snage da lepo sve pogura ali zato ima i predela koji stvarno prelepo izgledaju gde sve radi kako treba. 1080p je vec posao za next gen konzolu...

Poslednja izmena:
U odnosu na duplex se osecam ko da igram igru na drugoj konzoli :) Nemam popupove i daleko je manje oscilacije u fps-u, kod cfw verzije sam cak imao kocenja. I kod originala imam oscilacije u fps-u al nista sto mi preterano smeta i veoma su retke. Btw konacno normalno radi ifruit app i za budzenje sva tri trika kod chopa je dovoljno ostaviti app da radi u pozadini dok se ne nakupi dovoljno poena za kupovinu svih trikova.

Ovo je za sve vozače u GTA:

[YOUTUBE]Sjn7sdMC5vI[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Izaci ce, al dok izadje vise nece biti bas toliko zanimljivo igrati je.

^ Po čemu će biti manje zanimljivo? Postoji masa ljudi koji ne želi da igra igru sa muljavim teksturama, rezolucijama, niskim fps-om, već čekaju pravu stvar da igraju kako bog zapomaže :)

Ovo nisu nikakve najave, obicna nagadjanja jednog analiticara. Ista je situacija sa pc-om, sve dok R* ne izadje sa oficijalnom najavom je samo lupetanje. Licno se nebi iznenadio da gta 5 NE izadje za next-gen.

Isto tako su pojedinci pričali za GTA 4, za svaki leak (a ovoga puta ima baš puno leakova, od Sony-a, nvidie, amazona, kodova u igri... ništa od toga nije slučajnost) su pričali kako je lupetanje i onda su im zapušena usta posle pola godine kada su se sakrili u mišje rupe :D

Poslednja izmena:
Mogu da se kladim u jedan PS4 da ce GTA V izaci na PC-ju:D

PS4 ili PC gde god izađe meni svejedno, znam da ću se naigrati kako bog zapoveda :D

Sad dok kuješ taj plan da ga igraš jednog dana čak i više uživaš nego ceo svet koji igra, toliko je jaka želja za verzijom od koje ne peku oči... :p

Ma samo da izadje za PC, ne bitno kada svakako cu se naigrati :D
Ne znam kako bi uopste igrao na dzojstiku, GTA mi je vise za PC, tj tastaturu i mis

Postoji masa ljudi koji ne želi da igra igru sa muljavim teksturama, rezolucijama, niskim fps-om, već čekaju pravu stvar da igraju kako bog zapomaže :)

Onog dana kada budem birao da li cu da igram neku igru ili ne zbog "muljavih" tekstura, rezolucije i slicnih gluposti je dan kada cu da prestanem da igram igre...

[YOUTUBE]197Li1LJ6kI[/YOUTUBE]

@rAma
Zato sto mi sada poznanici cekaju na online a dok izadje na ps4 (ako i izadje) precicemo na nesto novo. Nisu video igre bas filmski klasici da bih se vracao na njih, isuvise dobrih naslova izlazi svake godine.

Vrh Dno