Pa si odlucio na WP da predjes koji je pun iznenadjenja (koje ne rade) a i toliko ces imati toga da promenis, da ce te smoriti za 2 sata
![]()
Jel samo preko Framaroot može da se rutuje ovaj telefon? Jel preko njega može i da se vrati unroot?
I kako da ograničim mobilni internet? Kod mene u podešavanjima nema toga :trust: software version je 10b
Pazario sam ovaj telefon pa imam par pitanja. Prvo oko verzije softvera, kod mene pise E97510c-ESA-XX i ne nalazi novi update, a video sam da neki od korisnika sa foruma imaju 10e verziju koja manje trosi bateriju u odnosu na prethodne. Ima li neki nacin da updejtujem na 10e verziju i da li da se uopste cimam oko toga, mislim ima li osetnih poboljsanja?
Drugo pitanje je sa koje mreze je skinut aparat, lgmobile daje oznaku ATHABL sa datumom 04/06/2013 i navedenom oznakom softvera 10c. Rekao bih da je neki Thailand??
Izgleda da je za ovaj moj model poslednja verzija 10C, mada ima i 10E samo sto je za model E975K, ne znam da li taj firmware da flesujem s obzirom da su nazivno razliciti modeliOvde imas sve verzije fw za tvoj telefon, pogledaj koja je tvoja i da li postoji neka novija: link
Jeste, Tajland je. Inace, ESA je oznaka za Eastern South Asia.
Lista country code oznaka koje LG koristi. Mozda je malo bajata, ali mislim da i dalje vazi.
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f45...escriptions-lg-q-firmware-826116/#post4854326
Mozes da stavis i firmware za evropsko trziste. Mnogi sa ovog foruma (medju kojima i ja), ciji je telefon namenjen trzistu dalekog istoka, su stavili evropski firmware na svoj LG aparat.
Jel mozes da mi kazes koji tacno evropski firmware da skinem, nasao sam ih nekoliko na ovom linku http://www.lg-phones.org/official-stock-lg-optimus-g-firmware-rom.html
Ja ne znam zasto ja ne mogu da flesujem ni jedan .kdz fajl. Sve on lepo skine software preko onog lg pc suita ili tako nesto i pocne da flesuje. Ubaci telefon u download mod i tu stane. Uvek stane na 4% ne znam sta da radim. Posle par minuta izbaci da izvadim bateriju, upalim telefon i da opet pokusam i sve tako isto. Molim za pomoc
Uspeo sam konacno. Hvala punoo samo mi ne radi gps ni na jedan firmware ne znam koji je bio fabricki kad sam uzeo telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari