MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.ENGLISH.DVD-WZT
BUILD: 6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623
Jel to ova verzija?
kad cu moci ja ovaj moj piratski da update na 8.1 ?![]()
Novi je KMS u 8.1 (v6)Jel se i dalje koristi onaj KMS na 6 meseci?
jel moze neko da mi kaze sto mi zabode sistem tako u sred tipa otvorim u chrome nesto i onda hocu winamp da upalim i ono sve se pokoci mogu da klikcem gde god ocu ali nista se ne desava dok se ne osvezi inace ima 4gb ram ne mislim da je to problem na sedmici mi se to nije nikad desavalo...
Jel se i dalje koristi onaj KMS na 6 meseci?
ma jok nikad na 7 se to nije desilo, ne znam sto tako odjednom zabaguje mozda je zbog ovih cuda za act. ako neko moz da mi posalje sta je najjbolej za act na pp bio bi mu zahvalan...
koristim i ovaj classic start menu mozda on baguje?
Meni se to desava na Win7 da zabode nekad na trenutak i to samo kad pristupam jednom odredjenom HDDu. Zabode samo windows explorer. Posle minut-dva se vrati u normalu i sve sljaka OK. Problem su izgleda driveri za AMD chipset. Sa MS driverima se to ne desava. Mada sam procitao negde da nekima problem pravi JMicron kontroler na ploci, pa ga je potrebno disable-ovati.
Misliš Octobra, sve pre toga je samo "leek".RTM koji se pojavio nije konačan već verzija za neke China OEMe. Final RTM se pojavljuje 18-19 septembra.
RTM koji se pojavio nije konačan već verzija za neke China OEMe. Final RTM se pojavljuje 18-19 septembra.
Ako ti odredjen hard zabode to je zato sto je otisao u sleep mod i kada kliknes na njega on se ponovo aktivira ali dok se aktivira treba mu par sekundi dok ponovo ne krene da se vrti a ode u speep cisto da ne bi hard radio zabadava a pritom ga cuva od habanja.
Misliš Octobra, sve pre toga je samo "leek".
RTM je leakovo...i ne neki china oem.....nego real deal !![]()
http://www.computerworld.com/s/article/9242002/Windows_8.1_RTM_leaks_to_InternetMicrosoft said the change was necessary because RTM is not a finished, polished product, but will continue to receive fix bugs between now and October.
Bice novi image a za OEM (i ove koji sad instaliraju leak-ovanu verziju) ce biti preko win update-a
Microsoft’s Antoine Leblond explains that Windows 8.1 isn’t being released to developers because “times have changed.” He euphemistically goes on to add, “We will continue to work closely with them as we put the finishing touches on Windows 8.1 to ensure a quality experience at general availability.” In other words, Windows 8.1 RTM — despite the RTM historically being the final, polished build — isn’t ready for public consumption. It either has some serious bugs that prevent it from being used as a daily driver, or a lot of niggling issues that still need to be buffed out. This means that you will probably be downloading quite a large patch for Windows 8.1 on October 18, to bring the RTM up to snuff.
Slabo kontas, lepo pise da RTM nije finalni...
Sace oktobar pa cemo videti
Ovaj RTM je WZT - dosad nikad nisam video da od njih ne dođe "real deal", to je vrlo, vrlo pouzdan izvor. Uglavnom, ovde radi bez problema, čak mi rade i matori WIA drajveri za skener, koji nisu radili sa običnom osmicom.Slabo kontas, lepo pise da RTM nije finalni...
Sace oktobar pa cemo videti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari