danas mi je stigao, zadovoljan sam u potpunosti, po meni zaokruzen proizvod.... sad malo sam se iznervirao oko punjaca, punjac mu je za Americko trziste i ima onaj nastavak za 220v, ali na njemu su kontakti bili suvise daleko, tako da telefon nije mogao da se puni, sve dok nisam uzeo srafciger, odvio, priblizio kontakte i zavio.... sad normalno radi...
A sta mislis koliko bumper moze da pomogne u situacijama ispadanja iz ruke ili pada sa stola.
pa pazi ovako, meni je trenutno bez bilo koje zastite, znaci nemam ni foliju na ekranu, frka mi je normalno dok ne stigne... a sto sto se tice stakla... ovako... imao sam iphone 4s pao mi je na ono kamenje sto se nalazi oko pruge sa visine od metar i 30-40... imao je pozadi plasticnu oblogu, napred foliju i nije mu bilo nista, naglasavam nista, ni crtica, smorio sam se kad mi je pao, jer sam mislio "ode nov iphone, sad mogu da ga prodam za 100evra"... kasnije s3 pada sa metar ipo na plocice, direktno na ekran... opet nista, ni crtica.... tako da, ja mislim da futrolica i napred folija zavrsavaju pos'o
🙂
@ChobbyNS posalji meni link za tu futrolicu...
p.s. ostali koji imate Optimus G, je l' imate futrolice?