Šta je novo?

LG Optimus G

Wi fi/3g always on,osvetljenje na auto.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374870029496.jpg
    uploadfromtaptalk1374870029496.jpg
    44.4 KB · Pregleda: 210
  • uploadfromtaptalk1374870045263.jpg
    uploadfromtaptalk1374870045263.jpg
    57.9 KB · Pregleda: 203
  • uploadfromtaptalk1374870056087.jpg
    uploadfromtaptalk1374870056087.jpg
    71.6 KB · Pregleda: 208
4.1.2 je poslednja verzija,o narednim apdejtima jos nema reci,verovatno cekaju da izbace G2 pa ce onda mozda izbaciti apdejt.
LG je poznat po ispalama i kasnjenjem,mada ja trenutno ne bih menjao ovaj 4.1.2 jer savrseno radi.

Pojavila se nova verzija LG Optimus GJ E975w (ovaj put ni kod nas ne kasni mnogo) po slicnoj ceni, sa nekim manjim izmenama. Ima manje memorije 16GB(prethodni 32GB) ali i mesto za MMC. Moze se otvoriti i zameniti baterija koja je nesto veca Li-Ion 2280 mAh (dok je prethodni imao Li-Po 2100 mAh i nije se mogla menjati). A najveca novost je da je otporan na vodu. Ekran takodje ima drugaciju rezoluciju 720 x 1280 (prethodni je imao 768 x 1280). Na snimcima sa interneta kuciste deluje kao da je od neke obicne plastike a ne Gorilla glass, i deluje poprilicno jeftino.

Poslednja izmena:
Proveri sta pise u about phone/software information.
Kod mene je 10e EUR verzija firmvera.

Hocu cim je vidim ponovo. Utisci o telefonu su odlicni. Jedina "mana" display, naspram One X, nije po mom ukusu.

Poslednja izmena:
To jeste,deluje dosta isprano pored one x.
Ali one x sem tog displeja nema sta da trazi pored OG.
Ja sam najbolje korisnicko iskustvo imao sa ovim telefonom i Note 2.

One X display i audio output, zbog toga ne bih presao na G ili Nexus. Ostalo je na strani ova dva modela ali ne u toj meri da vredi prelazak jos sada. Sve u svemu,odlican Optimus

I baterija je bolja na G... One X ima ocajnu bateriju...

Secam se da je audio output bio odlican na one x,ali i na OG je ekstra koliko se ja razumem.
Ima da se ukljuci dolby surround s kojim je mnogo bolja situacija.
Ne znam da li znas koji su audio cipovi kod one x i OG,nigde nisam video tu informaciju?

Ne znam za cipove. Godinama sam radio sa AKG opremom,slusalicama pogotovo. Ranije sam imao K480 NC, sada imam K495 NC i veruj da ni na jednom telefonu (S3, Nexus4, P1 Huawei, ...), ni na Creative X-Fi mp3 player-u, nigde nije detaljan,pun zvuk kao na OneX. Upravo sada slusam neki radio na K495 i .......bilo je price da je los beats audio bla bla, to su samo price. Ako nastave sa ovim audio kvalitetom,necu menjati HTC.

Jos neka zapazanja od danas ako ti nesto znaci. Wifi reception bar za 40% bolji na OneX i dosta vise se greje LG. Danas sluceno to provalio.

I ja pročitah na netu da One X ima izuzetan zvuk (prema nekim testovima).

Ali i Optimus G, kao i Nexus 4, ima odličan zvuk. Oni imaju Qualcomm-ov audio čip. Nisam audiofil, ali ja sam izuzetno zadovoljan zvukom na N4. Mahom preko bluetooth-a (SE bluetooth risiver sa Apple In-Ear slušalicama) slušam muziku.

Poslednja izmena:
Beats je nista drugo nego opcija tj. equalizer. Audio chip nema nikakve veze sa beats audio, sem podesavanja. Da ne pricam o sluskama koje kostaju Boga i Oca, a losije su od AKG, Senn u istom cenovnom rangu.

Ko je pominjao Beats? Čitam prethodne postove i ne vidim gde je to pomenuto kao prednost? Naravno da je samo ekvilajzer u pitanju.

Ovo za slušalice jel je meni upućeno (za Apple slušalice)?

Ne znam za to grejanje,one x na punjacu nisam mogao da koristim zbog overheating upozorenja,na lg mi se to ne desava.
A za wi fi prijem ne znam,nemam sad oba da testiram,zadovoljan sam s ovim na lg,hvata gde je i note 2 koji ima izuzetan prijemnik.
e9eqytyt.jpg

I ono dosta vazno,bar meni,baterija koja je maltene duplo bolja.

Poslednja izmena:
I ja pročitah na netu da One X ima izuzetan zvuk (prema nekim testovima).

Ali i Optimus G, kao i Nexus 4, ima odličan zvuk. Oni imaju Qualcomm-ov audio čip. Nisam audiofil, ali ja sam izuzetno zadovoljan zvukom na N4. Mahom preko bluetooth-a (SE bluetooth risiver sa Apple In-Ear slušalicama) slušam muziku.

Ja sam za malo otudjio One X zbog Nexus-a ali zbog kvaliteta audio output-a nisam mogao da to uradim. Razmazio sam culo sluha i nije bilo teorije da se odreknem OneX-a. Ne mogu bez muzike,slusam je po par sati dnevno u hodu. Dok ne cujes kako zvuci bilo sta na OneX pa na bilo kom drugom telefonu neces verovati. Ja mogu da tvrdim da je i do 50% bolji zvuk,puniji,jaci...sam ekvilajzer to ne moze da uradi. Iskljucujem bubice,jer one ne mogu da pruze ono sto ja zelim a probao sam ih od 2000- 140000din cenovnom rangu,bukvalno.

Poslednja izmena:
Ko je pominjao Beats? Čitam prethodne postove i ne vidim gde je to pomenuto kao prednost? Naravno da je samo ekvilajzer u pitanju.

Ovo za slušalice jel je meni upućeno (za Apple slušalice)?

Corvuse poceo si postove da primas k srcu i procitas ih na prvu loptu :)

Evo gde je spomenuto beats

bilo je price da je los beats audio bla bla, to su samo price.

A u nastavku teksta sam mislio, jer ako pricas o necemu ne moras ponovo da pises beats slusalice, nego nastavljas i kazes: ".... a o sluskama da ne pricam koje kostaju..."

Rekao bih Apple sluske, ali nisam naglasio.

Nadam se da smo se razumeli :)

Corvuse poceo si postove da primas k srcu i procitas ih na prvu loptu :)

Evo gde je spomenuto beats

A u nastavku teksta sam mislio, jer ako pricas o necemu ne moras ponovo da pises beats slusalice, nego nastavljas i kazes: ".... a o sluskama da ne pricam koje kostaju..."

Rekao bih Apple sluske, ali nisam naglasio.

Nadam se da smo se razumeli :)

Ma jok, nego sam ovih dana uvek preko Tapatalk-a. Dešava se da ne vidim baš sve, pa zato pitam. Nisam ništa lično primio. :D

Nisam video to što je napisao za Beats (a stvarno sam gledao i par strana unazad, ali na TT-u :D). Nisam priključivao slušalice na One X, ali verujem da poseduje odličan audio izlaz.

Naravno. Uvek. ;)

Kad ste vec skrenuli sa teme..
Evo par linkova pa prosudite sami. Ocigledno je da je One X jedan od najglasnijih telefona a sve ostalo.. procitajte poredjenja.

Beats Me: Why HTC's "Amazing Sound" On The International One X Isn't Amazing At All - Even By The Numbers

A ovde i na sledecim stranama teme imate poredjenja hox vs nexus s (voodoo), S2 itd, pa onda hox vs S3..

http://www.head-fi.org/t/608713/htc-one-x/45

Na gsm areni za hox pise Audio output could be better

Pa onda u testu hox +
Excellently clean audio output, One of our greatest disappointments when reviewing the HTC One X was its audio output. The One X+ predecessor had high distortion levels and a general performance that didn't suit a flagship device. Luckily, HTC has managed to solve whatever issues it had this time and the One X+ really managed to ace our test.

The new HTC top dog delivered some of the cleanest audio output we have seen both with an active external equalizer and with headphones. There are no weak points to its performance whatsoever and if its volume levels weren't only average we'd be recommending it to every audiophile out there.

Don't get us wrong - the One X+ is still a great choice for anyone who finds audio quality important - it's just that it's not alone at the top.

Ja sam probao flac na One S (S4) i ono, zvuk preko slusalica je solidan ali definitivno nista spektakularno, definitivno ispod wolfsona + voodoo pa i wolfsona bez dodatnog budzenja zvuka.

A beats slusalice su prevara u smislu sta pruzaju za ono koliko kostaju ali fensere i snoboce i treba drati, beats od 200+e zvuce kao modeli od 40-50e boljih proizvodjaca, imate utiske po audiofilskim/hifi forumima..

***a za off ali mozda ce nekoga zanimati..

Poslednja izmena:
Ma jok, nego sam ovih dana uvek preko Tapatalk-a. Dešava se da ne vidim baš sve, pa zato pitam. Nisam ništa lično primio. :D

Nisam video to što je napisao za Beats (a stvarno sam gledao i par strana unazad, ali na TT-u :D). Nisam priključivao slušalice na One X, ali verujem da poseduje odličan audio izlaz.

Naravno. Uvek. ;)

Mislim da si omatorio i da treba da povecas font na TT-u :p

Moj je onda jedna verzija posle te.
Neka proveri mozda je stigao jos jedan apdejt.Moj je od preko,nije ovde kupljen ako to ima neke veze.

Ljudi kupio sam telefon ovde preko nekog lika u novi sad i imam firmware v10b i nikako nema update za moj telefon. Probao sam onu foru preko hakovane verzije lg pc suite i kad treba da se odpakuje firmware dodje nekad do trideset i nesto nekad do pedeset i nesto i izbaci neku gresku i nikako ne mogu da updatujem. Pronasao sam euro open 10d i nikako ne mogu da flesujem taj firmware tako. Ako neko moze da mi pomogne neka javi. Hvala

Ja imam 10e verziju.
Jel si probao da proveris pod software update u telefonu da li ti izbacuje da ima novije verzije?

Probao sam i sad vise nece ni da nadje a kad sam ga uzeo pre par dana bio je 10a verzija i izbacio mi je update na telefon i tu sam updajtovao i vise ne nalazi nista ni preko pc suita. Jel bolje radi ta 10e verzija posto mi na 10b baterija nije toliko dobra mislim da ce update malo da je sredi? pozz

Ne znam kako da saznam koji je update dali je euro open ili neki drugi. Jel pise to negde kako da saznam?

Nazad
Vrh Dno