Onda i cpu die treba lapovati, da ugodjaj bude potpun![]()
najbolje bi bilo bez ihs-a samo drm direkt kuler na cpu die... naravno na lapovan cpu die
Onda i cpu die treba lapovati, da ugodjaj bude potpun![]()
Pa šta onda ovaj piše? Ne *****avajte molim vas...![]()
Nije ti to AVX verzija linx-a... mada od AVX linx-a nista neces saznati samo da ti se CPU zagreva ~10C vise sto u primeni ni u ludosti nemozes dostici
Ne brini se, tek ce te yahebavati jos... :smash:
![]()
spolja cu lapovati, iznutra jos ne znam, nije u najboljem stanju ali ne znam kako bih joj prisao jer je uvucena unutra.
ideja je da se ide naked die sa EK mountom ali to otom potom![]()
A uspeo sam Prime95 u AVX da pokrenem. Postaviću SS kad stignem. Hvala svima!![]()
Pa šta onda ovaj piše? Ne *****avajte molim vas...![]()
A možda i nema SP1.![]()
Mrzelo me je da instaliram SP1 ranije i zaboravio na to, kad ono ja pročitao na internetu da treba za Windows 7 x64 i SP1.
Sada radi Prime95 sa AVX instrukcijama i do sad max temperatura je bila 91.![]()
ja se nadam i vise![]()
sve ispod 4.4 je po meni loshe.
@demios
oces neces.
Vala bas. Zato ja ima da uzmem 4670K, stavim Hyper 212+, dobru pastu i 4,2Ghz uz nekih 1,15V-1,2V. Tako bi trebalo da radi slicno Sendiju na 4,5GHz, ako ide i 90C ne marim, dok god ne trotluje i ne zeza bas me briga. Ima 3 godine garancije neka se zlopati kad mu je projektant los.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari