GTA je ozbiljna igra jer ispod svog tog sloja nasilja i kriminala se zapravo nalazi nesto mnogo vise, kritika drustva u formi video igre. Ovaj Watch Dogs deluje ozbiljno ali cenim da je duboka kao i intelekt prosecnog hipstera.
GTA je ozbiljna igra jer ispod svog tog sloja nasilja i kriminala se zapravo nalazi nesto mnogo vise, kritika drustva u formi video igre. Ovaj Watch Dogs deluje ozbiljno ali cenim da je duboka kao i intelekt prosecnog hipstera.
Ne znam kako mozes Ubi igrama da pridajes znacaj. Pa oni se busaju sa Tom Klensijem sto je literatura ZLJ kategorije. Jedini put kada su Tom Klensi igre valjale nesto jeste kada ih je gejmplej izvlacio (rane Splinter Cell igre, Rainbow Six).
Po meni, Watch Dogs je vise nesto na fazon Infamous i Prototype nego li GTA klon. Mada ja stvarno ne cenim Assassins Creed. Verujem da oni koji se prze na AC ce u Watch Dogs videti nekog mesiju i ne znam kakav kvalitet naracije, price i celog sveta igre.
Ne znam kako mozes Ubi igrama da pridajes znacaj. Pa oni se busaju sa Tom Klensijem sto je literatura ZLJ kategorije. Jedini put kada su Tom Klensi igre valjale nesto jeste kada ih je gejmplej izvlacio (rane Splinter Cell igre, Rainbow Six).
Oh, BTW... Assassins Creed može i ne mora nekome da se sviđa, kao uostalom i UBI soft. Ipak ono što je evidetno značajno kad se radi o onima koji su potpisali i stali iza recimo ovog naslova (pored opet zanimljivog i takođe orginalnog koncepta), ogleda se između ostalog i u činjenici da jedino ta igra ima i edukativni karakter za razliku od svih ostalih.
AC1 je jos imao neke tacke dodira sa edukacijom..Edukativni karakter lol
To je kao da ucis o hriscanstvu gledajuci Supernatural
Igre kao Total War serijal ili cak i Age of Empires imaju edukativni karakter a ne Ubisoft muckalice.
Necu vise nista reci dok igra ne izadje pa molim da me ne citirate. Uzivajte u Ubisoft biserima i genijalnim protagonistima mrkih pogleda u kapuljacama i mantilima sto resavaju sudbinu sveta uz pricu a la JJ Abrams Fringe hahaha
Rekoh da necu vise postovati u temi ali slastan je ovaj oftopik
Ta izreka predstavlja nesto sto smo ucili iz Logike (matematicke logike) u gimnaziji ali ne mogu sada da se setim kako se naziva. Ako nista nije tacno on ni ono sto sledi nije tacno. Tako da deo gde kaze da je sve dozvoljeno je netacan.
Edukativni karakter lol
To je kao da ucis o hriscanstvu gledajuci Supernatural
Igre kao Total War serijal ili cak i Age of Empires imaju edukativni karakter a ne Ubisoft muckalice.
Necu vise nista reci dok igra ne izadje pa molim da me ne citirate. Uzivajte u Ubisoft biserima i genijalnim protagonistima mrkih pogleda u kapuljacama i mantilima sto resavaju sudbinu sveta uz pricu a la JJ Abrams Fringe hahaha
Što se AC tiče, rečenicu ništa nije stvarno i sve je dozvoljeno je izrekao hasan-i-sabah http://en.wikipedia.org/wiki/Hassan-i_Sabbah , čiča iz planine .
što se istorijskih činjenica, one su u igri iskrivljene do svoje karikature , gotovo sve do jedne . takodje je antihrišćanski aspekt veoma izražen, kao doduše i u dobrom delu igara .
tako da vam ne bih baš savetovao da se edukujete iz te igre .
Nemoj Raymena da mi dirašUzivajte u Ubisoft biserima i genijalnim protagonistima mrkih pogleda u kapuljacama i mantilima sto resavaju sudbinu sveta .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari