Šta je novo?

Watch Dogs

Ukoliko bude licila na AC/GTA/Mafia bice to jedno veliko :vomit:
Sam ideja obecava ali ne vidim kako bi mogli da toliko otvore world i da smanje skriptovanje...jednostavno previse je interakcije u takvom gamneplayu da bi ga bilo moguce izvesti tako da imate osecaj slobode u resavanju questova...vise mi lici da ce biti tesko skriptovana samo ce koristiti po malo neuobicajenu ideju i gameplay za tako nesto...i naravno...bude li licila na GTA onda nece stici ni do instala kod mene :vomit::vomit::vomit:

Poslednja izmena:
Na sta bi ti da lici, a da nije GTA/Mafia?

jednostavno previse je interakcije u takvom gamneplayu da bi ga bilo moguce izvesti tako da imate osecaj slobode u resavanju questova.

Šta si hteo da kažeš s ovim? Rečenica ti nema smisla.

I kontradiktoran si sebi, hoćeš u isto vreme da ne bude skriptovana i da ne bude kao GTA. Šta bi falilo da dobijemo cyberpunk 3p akcionu igru sa GTA strukturom rešavanja izazovnih misija i ok scenariom?

Poslednja izmena:
Ukoliko bude licila na AC/GTA/Mafia bice to jedno veliko :vomit:
Sam ideja obecava ali ne vidim kako bi mogli da toliko otvore world i da smanje skriptovanje...jednostavno previse je interakcije u takvom gamneplayu da bi ga bilo moguce izvesti tako da imate osecaj slobode u resavanju questova...vise mi lici da ce biti tesko skriptovana samo ce koristiti po malo neuobicajenu ideju i gameplay za tako nesto...i naravno...bude li licila na GTA onda nece stici ni do instala kod mene :vomit::vomit::vomit:

*** ti ama bas u svakoj temi nadjes filozofirati...
Btw meni ova igra vuce na mesavinu Deus Ex-a, GTA, AC a sad kakva ce ispasti igra na kraju i to u vezi skriptovanja mozemo samo da nagadjamo

@Kimins
DeusEx HR recimo...;)

@nano.tube
hteo sam da kazem kakvu slobodu u gameplayu moze da ti donese hack? Previse je tu interakcije sa okolinom ako cemo da pricamo o realnosti jer oni, ocigledno, pucaju na sto relaniji seting (vijori se kaputic na vetru, atmosfera na ulici itd..) - ako mozes da hakujes sta hoces i sta bi sa time onda realno? Mislim daje to prezahtevno da bi imalo smisla...ovako ce da uvedu hack koji ces da koristis verovatno kada dodjes na chek point da bi pokrenuo scriptovanu sekvencu...evo i na trejleru se vidi da apsolutno nema slobode jer baja hakuje semafor da bi dosao do lika kojeg treba da nadje, pre toga hakuje zenu u klubu dok paralelno sa time ima mogucnost da hakuje svakog zivog i mrtvog oko sebe bez ikakve stvarne upotrebne svrhe...ok mozda neki achivment - 1000 hack ili nesto slicno...Poredim ovu igru sa DeusEx jer bih voleo da igra iskoristi dobre ideje na pravi nacina a ne kao u GTA -igra je kao open world dok u stvari nema sadrzaja i postane interesantna po cool modelima automobila ili scenam *******cije sa prolaznicima na ulici od tolike slobode...DeusEx je objasnio sta znaci mogucnost resavanja problema na vise nacina pa bih voleo nesto slicno i ovde ali sudeci po trejleru nisam bas siguran u to, mada sve se moze lepo resiti da to bude zanimljivo i uklopljeno...videcemo.

@Snake 1989
nazovi to kako hoces...ja bih to nazvao razmisljanje o konceptu...

Poslednja izmena:
Pa to se znalo jos provog dana E3-a :)

[YOUTUBE]9GZRooJ1hsY[/YOUTUBE]

wow, tek sada vidim ovo. deluje fenomenalno.
Je l ima neko vise informacija o pre orderu? Za sada sam video samo na uplay i gamestop.

Još je ovo daleko od izlaska (Comming fall 2013). Najverovatnije će izaći zajedno sa novim konzolama. Iako dosta toga deluje skriptovano igra ipak obećava.

Ovo izgleda za koplju bolje od bilo cega najavljenog. Jedva cekam!

na ps4 prezentaciji demo se vrteo na PC hardveru :d

da, od tolike pc gejming je mrtav price, dobili smo jos jedan pc kompatibilac :D

Ne, vrtelo se na PC-u, sklopljenom da bude "slicnih" karakteristika kao PS4.

Poenta je da i u ovom slučaju, kao kad je bio ps3 izašao u ono vreme, najjača pc grafa će već u startu biti bar duplo jača od ps4. I šta se tu opet promeniti za 7-8 god? Džaba pc-u ta stalna tehnološka progresivnost, kada će već u samom startu biti zamrznuta konzolom. Developerima ovo dobro dođe da malo prodišui progledaju iznad zidova zastarele tehnologije, dok će pc igrači već posle izvesnog vremena opet kupovati bugatija za nešto malo voznjei po gradu...

Poslednja izmena:
AMD Jaguar APU x 2, kazu glasine. Mnogo slabije od GForce Titana u svakom slucaju. A igre ce realno bolje izgledati od Crysis 3 i raditi bolje.

Opet ista prica :S:

Mnogo slabije od Titana... sta sve ljudi nece uporedjivati. Al ok, neki su voljni da plate 1000$ za uredjaj sa manje GDDR5 rama od ove konzole. :D

Mnogo slabije od Titana... sta sve ljudi nece uporedjivati. Al ok, neki su voljni da plate 1000$ za uredjaj sa manje GDDR5 rama od ove konzole. :D

***, svi pricate o tih 8GB GDDR5, kao da je ponovo izmisljena topla voda, a to sto ce sve ostalo u konzoli biti bottleneck, to nikom nista. :) Slicna prica kao i sa PS3, gde je Cell bio preterano jak i krajnje nekompatilibilan sa ostatkom hardvera...

Pirati :D...

Za sada nista, za dve godine bice sam APU. Mada ce ga iscediti do kraja za razliku od PC hardvera iz kog se ne izvuce ni 30% bar kada su komercijalni naslovi u pitanju. Bilo bi kul kada bi taj cip, ukoliko se nadje u slobodnoj prodaji kao PC komponenta, davao slicne performanse kao konzola. Ali slaba vajda od toga.

Nazad
Vrh Dno