Šta je novo?

Watch Dogs

Kupis konzolu i izvadis cip :d

Da li ste shvatili da se tema zove Watch dogs?

Igra samo iz ovih trailera izgleda da ce biti interesantna, ali na momente grafika stvarno iznenadi..mokre ulice i voda na pocerku videa koja izgleda za dve generacije bolje od Crysis 3 pokusaja :)

14d3n79.jpg

zavisi kako koji klip se gleda, na toj nekoj duzoj verziji se vidi reka i onda ide kamera polako ka pirsu.

Ma, vidio sam ja rijeku, nego ovo nije renderovano u real time-u i ne može se upoređivati kako je on upoređivao sa C3.

[YOUTUBE]A049QMa5_UM[/YOUTUBE]

Biće to igretina! ;) Ceo koncept je jako dobro osmišljen i realizovan. Podseća me malo atmosfera na serijal "Person of interest". Elem, konačno nešto novo i originalno i baš mi je drago što je izvođenje na fazonu GTA serijala za koji tvrde pazar kad je PC u pitanju. Što se mene tiče, a to sam već jednom rekao do sada, taj 5. deo Rockstar ne mora da izda za PC uopšte! Ionako je to u globalu gledano svaki put de-ža-vu na kvadrat sa malo ušminkanom grafikom. Negde sam našao statistiku da je otprilike svega nekih 20% gejmera završilo ovaj predhodni 4. deo. Prema tome, dabome...

S druge strane ova igra briljira u svakom pogledu i baš me zanima kako će to sve skupa izgledati na PC-u kad igra iskoči na market. :)

Poslednja izmena:
Izgleda kao Sleeping Dogs + Assassin’s Creed 3

Verovatno ce da ubace tu igru u neku od nardednih AMD promocija

Poslednja izmena:
Biće to igretina! ;) Ceo koncept je jako dobro osmišljen i realizovan. Podseća me malo atmosfera na serijal "Person of interest". Elem, konačno nešto novo i originalno i baš mi je drago što je izvođenje na fazonu GTA serijala za koji tvrde pazar kad je PC u pitanju. Što se mene tiče, a to sam već jednom rekao do sada, taj 5. deo Rockstar ne mora da izda za PC uopšte! Ionako je to u globalu gledano svaki put de-ža-vu na kvadrat sa malo ušminkanom grafikom. Negde sam našao statistiku da je otprilike svega nekih 20% gejmera završilo ovaj predhodni 4. deo. Prema tome, dabome...

S druge strane ova igra briljira u svakom pogledu i baš me zanima kako će to sve skupa izgledati na PC-u kad igra iskoči na market. :)
Slazem se u potpunosti, slicno sam i ja pricao. Mogu da prezivim bez gta sa ovim.

Jeste li se nalozili?! Hehe... kada izadje bice ono: a sjecka mi, lose optimizovana, bagovita, prica bezveze, kratka je... :laugh:

Slazem se u potpunosti, slicno sam i ja pricao. Mogu da prezivim bez gta sa ovim.

Ja cu tesko da prezalim ako ne izadje GTAV za PC. Ovo je interesantna igra ali samo toliko. Mislim da nece biti nista spec, samo dobra igra kao vecina izvikanih AAA naslova u poslednje vreme. GTA je ipak GTA i to je jedina igra gde spucaju 100 miliona dolara a to se zaista vidi na svakom koraku dok igras. Meni GTAIV i danas dan odusevljava mnogim sitnicama kojih jednostavno nema u slicnim igrama.

Jeste li se nalozili?! Hehe... kada izadje bice ono: a sjecka mi, lose optimizovana, bagovita, prica bezveze, kratka je... :laugh:

Ma jok, ja cu kada izadje da ostavim post u dve recenice kako je najbolja igra ikad a onda cu, kada zapravo odigram, da napisem esej od 1000 slova gde su napljuvati igru najstrasnije :p

Ali zato svaki GTA ostani na hardovima sve do sledeceg nastavka, kao poligon za povremeno iskaljivanje rejdza nad neduznim pesacima i pandurima, a to je (nekako ironicno) i glavni razlog popularnosti serijala i pored vanserijske price, likova, rezije i humora. :) U ovom pogledu ni jedna mu nije ni do kolena i to je cinjenica. Sto se Watch Dogs-a tice, moj preliminarni zakljucak (na osnovu vidjenog) je da igra nema takve aspiracije (niti smatram da treba da ih ima). Zato od nje ocekujem samo jedno - da bude igretina i nista manje od toga, a ne neki novi GTA. :)

A to znas tako sto si ovo igrao? :D Koji komentari, molio bih vas da ne instalirate GTA kad izadje, kad ste vec smekeri..

Zna li se kada igra izlazi za PC?

19. novembra...

Nije uopšte stvar u tome da poredim te dve igre, već da meni ovakav koncept daleko više leži. Nudi svežu ideju, sopstveni stil, i blenduje vrlo dobro elemente nekih drugih igara. Mislim, mogu da raspredam o tome, ali znam da u toj priči niko nikoga neće ubediti u suprotno....

Samo kad hakovanje raznih uredjaja ne bi se radilo jednim klikom nego nekim zamršenim mehanizmima... bilo bi dobro. Ali verovatnio neće moći zbog brzine u kojoj moraš da hakuješ. Ili eto metoda svaki put je hakovanja određenog uredjaja sve lakša da na kraju bude na klik.

Ovaj video graficki ne izgleda na nivou onih prvih najava.

Ja cu tesko da prezalim ako ne izadje GTAV za PC. Ovo je interesantna igra ali samo toliko. Mislim da nece biti nista spec, samo dobra igra kao vecina izvikanih AAA naslova u poslednje vreme. GTA je ipak GTA i to je jedina igra gde spucaju 100 miliona dolara a to se zaista vidi na svakom koraku dok igras. Meni GTAIV i danas dan odusevljava mnogim sitnicama kojih jednostavno nema u slicnim igrama.

Prvo skoči pa reci hop! Meni Watch Dogs upravo izgleda kao igra koja će imati dosta sitnica i detalja baš zbog ovog hackovanja. Takođe što se kvaliteta izrade tiče apsolutno ne zaostaje za GTA5, već ga reklo bi se i nadmašuje. Makar za nijansu uverljivije i ubedljivije izgledaju ambijent i likovi u ovoj igri. GTA5 je više u nekom stripskom maniru rađen ili je barem tako bilo do sada. Sad ne znam dal su i koliko spucali miliona radeći je, ali to nije toliko ni bitno. Ovde su likovi fenomenalni, dijalozi takođe kao uostalom i zvučni efekti - voice acting. Radnja igre već vidimo da je zanimljiva i originalna, što je inače prava retkost danas... I to je to. Dovoljno je... Takođe se vidi na šta će da liči gameplay i meni se to apsolutno dopada. Jedina stvar koja me malo brine je dozvoljena širina kada su ulice i objekti u pitanju. Dakle ako bude bilo moguće u svako dvorište da se uskoči i po koji lokal ili stan, to će onda biti fenomenalno !

A što se GTA serijala tiče... imam utisak da ćemo ga se načekati na PC-u, ako uopšte ikada i izađe! Generalno može ovde da priča svako ko šta hoće, ali to će nažalost biti samo još jedan lepo ulickani kvazi de-ža-vu kada je izvođenje u pitanju i ništa više. To naravno ne znači da će igra biti loša, jer neće, ali ja barem ne očekujem tu zbilja ništa novo! Upravo zato i ne stoji da se porede ove dve igre jer mi to nekako zbilja nema smisla... Zapravo mi se čini da ovde izvestan broj ljudi daje Rockstar-u više kredita nego što to oni u ovom trenutku zbilja zaslužuju! Kreativnost je uvek bila i treba da bude na pravom mestu, pa onda ide sve ostalo, a Roskstar mi je tu malo tanacak ovih dana možda ponajviše jer se grčevito drže isprobanih recepata i metoda za uspeh, gde nema mnogo mesta za greške ali ni za neki preterano vidan stepen kreativnosti.

Lično smatram da apsolutno i bez pardona treba pozdraviti svaki novitet ovog kalibra kakav je Watch Dogs! Ja sam barem to uvek i bio radio do sada bez obzira na kompaniju i žanr. Prema tome i bez uvrede, neka me malo izvinu svi okoreli gejmeri i gejmdeveloperi ali svi ovi naslovi koji se tu nešto kao guraju skoro čitavu deceniju a neki čak i malo duže od toga (MOH, COD, BF, HL, DOOM, Splinter Cell, GTA, Crysis, Far Cry, itd, itd...), više ne predstavljaju ništa bitno ni na kom planu izuzev možda grafičko-tehničkom, ali tu je kraj. Pa sad ako je to nekome dovoljno - onda ok. Meni nije... ,)

Poslednja izmena:
ha ha ovo kada na drugom klipu 03:03 kamenom gadjaju kameru kao sa špice za Wire

Gledao sam prezentaciju i nikako da vidim neku slobodu u igri, kao sto ima u GTA.

Vrh Dno