Koja voda na početku?
Što se mene tiče, a to sam već jednom rekao do sada, taj 5. deo Rockstar ne mora da izda za PC uopšte!
Slazem se u potpunosti, slicno sam i ja pricao. Mogu da prezivim bez gta sa ovim.Biće to igretina!Ceo koncept je jako dobro osmišljen i realizovan. Podseća me malo atmosfera na serijal "Person of interest". Elem, konačno nešto novo i originalno i baš mi je drago što je izvođenje na fazonu GTA serijala za koji tvrde pazar kad je PC u pitanju. Što se mene tiče, a to sam već jednom rekao do sada, taj 5. deo Rockstar ne mora da izda za PC uopšte! Ionako je to u globalu gledano svaki put de-ža-vu na kvadrat sa malo ušminkanom grafikom. Negde sam našao statistiku da je otprilike svega nekih 20% gejmera završilo ovaj predhodni 4. deo. Prema tome, dabome...
S druge strane ova igra briljira u svakom pogledu i baš me zanima kako će to sve skupa izgledati na PC-u kad igra iskoči na market.![]()
Slazem se u potpunosti, slicno sam i ja pricao. Mogu da prezivim bez gta sa ovim.
Jeste li se nalozili?! Hehe... kada izadje bice ono: a sjecka mi, lose optimizovana, bagovita, prica bezveze, kratka je... :laugh:
Ali zato svaki GTA ostani na hardovima sve do sledeceg nastavka, kao poligon za povremeno iskaljivanje rejdza nad neduznim pesacima i pandurima, a to je (nekako ironicno) i glavni razlog popularnosti serijala i pored vanserijske price, likova, rezije i humora.Slazem se u potpunosti, slicno sam i ja pricao. Mogu da prezivim bez gta sa ovim.
Slazem se u potpunosti, slicno sam i ja pricao. Mogu da prezivim bez gta sa ovim.
Ma jok, ja cu kada izadje da ostavim post u dve recenice kako je najbolja igra ikad a onda cu, kada zapravo odigram, da napisem esej od 1000 slova gde su napljuvati igru najstrasnije![]()
Ja cu tesko da prezalim ako ne izadje GTAV za PC. Ovo je interesantna igra ali samo toliko. Mislim da nece biti nista spec, samo dobra igra kao vecina izvikanih AAA naslova u poslednje vreme. GTA je ipak GTA i to je jedina igra gde spucaju 100 miliona dolara a to se zaista vidi na svakom koraku dok igras. Meni GTAIV i danas dan odusevljava mnogim sitnicama kojih jednostavno nema u slicnim igrama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari