Šta je novo?

Watch Dogs

Nisu priče, biće toga još u budućnosti.

Poslednja izmena:
Malo jace od mjeseca pa izlazi :3 za gta-om je me prosla zelja, ima da tucem ovo :d

samo treba naci najisplativiji preorder

Preorder-ova sam ja dedsec edition, ima vec duze vremena :'3

Treba biti oprezan sa Uplay kljucevima sa G2Play.Ja sam imao problema prosle godine sa AC3.Treci kljuc koji su mi poslali je valjao,ali sam za svaku slucaj bio otvorio novi Uplay account da bi ga iskoristio tada.

A nije mi jasno za ovu ponudu sa Inexus sajta kako moze da bude pre-order i za Steam i za UPlay,kad se na Steamu igra jos nije pojavila kao pre-order? A i da li je to proveren sajt?

pise lepo ZELENIM slovima da nisu sigurni kakav kljuc ce dobiti i ta ce shodno tome posle apdejtovati opis.

pise lepo ZELENIM slovima da nisu sigurni kakav kljuc ce dobiti i ta ce shodno tome posle apdejtovati opis.

Da, OK. Nisam bio video. Bio sam povrsno pogledao, a obicno nisam takav :) Inace, najverovatnije ce ovo biti Uplay key, a posto odnedavno Uplay ima redeem opciju, ne verujem da ce trebati standalone downloader.

Nije mi bitna toliko cena koliko bih da dobijem sto kompletniji paket. pakovanje, skinovi i takve stvari me ne zanimaju. Takodje bih preziveo da ne igram sa nekim od ekskluzivnih oruzja koja se nude, ali bih vrlo voleo sve misije.
Par evra mi nista ne znaci (mada mi je 60e previse. ne zbog novca nego jednostavno ne cenim da igre toliko vrede). Ono sto mi je problem sa sajtovima kao sto je g2play je sto nekada uopste ne daju preorder kljuceve. kljuc se dobija nakon zvanicnog release-a i to je obican kljuc kao da sam kupio disk u radnji i aktivirao bez ikakvog bonusa

Poslednja izmena:
Ni meni nije bitna cena,cekam "narodnu" verziju (da li ce biti nekih skinova i tih stvari?):d

ma za MP imaju neke marame i kape ako sam dobro ispratio. glupost obicna.

^
Au mislim da cemo onda ovo zaobici!Cak i stranica koju je postavio @njikolaj pomalo laguje:D

Koliko se secam od ranije igra je razvijana prevashodno za pc platformu, sto bi vise manje trebalo da rezultuje dobrom optimizacijom. Takodje igra izlazi za trenutnu generaciju konzola, a da je curent gen grafika i minimum opet to moze da potera i neka losija konfa od dosada pominjanih za min req. Takodje igra je planirana i za multi, a sa ovakvom zahtevnoscu retki su oni koji ce moci da se kulturno poigraju u multiju, a jos manji broj od njih koji ce to i uraditi. Sa tako malim brojem potencijalnih kupaca za pc je samo logicno da se planira primarna prodaja za konzole, sto me vraca na pocetak posta. Cemu razvijanje neke igre prevashodno za pc platformu ako planiras primarno da je prodajes na konzolama.
Sve ovo sto sam napisao realno zvuci kao neko blebetanje gluposti, ali idalje logicnije nego sys req za ovu igru koji smo do sada culi. :D

Ono sto mi je problem sa sajtovima kao sto je g2play je sto nekada uopste ne daju preorder kljuceve. kljuc se dobija nakon zvanicnog release-a i to je obican kljuc kao da sam kupio disk u radnji i aktivirao bez ikakvog bonusa

Ovo se dešava sa praktično svim sajtovima koje sam do sada koristio. G2Play, GMG, svi šalju ključeve u poslednjem trenutku pred izlazak ili jednostavno nakon izlaska. Meni lično ne smeta toliko jer uštedim skoro 50% cene, a to mi vredi dan-dva čekanja.

Dal su normalni sa ovim novim igrama?
Kod:
http://www.bravo.rs/screenfun/watch-dogs-jos-zahtevniji-nego-sto-je-bilo-najavljeno/

Stiže nova generacija konzola :)

Troll-uju sigurno, cuj 6GB rama da nije malo pshhhhhhhh

Ista situacija i sa CoD-om. Isto 6GB. To je novi standard?

Ne, novi standard ce tek da stigne kada prave nextgen multiplatform igre [one koje ni nemaju verziju za stare konzole] stignu tokom sledece godine. Tek onda ce krenuti da lete jaki requirementi. :D

Ja ne kontam sta ce ovim novim "next gen" igricama toliko rama i mesta na hardu, posto u grafici ne vidim nikakve razlike.

ma hau jes nou... proces koji adresira 6gb ... šta je u pozadini ? došaptavanje sa pentagonom , ili mnogo verovatnije neka najnovija ubi-bože-soft zaštita od piraterije ...

ajde da traži npr. 3gb rama, zbog textura... ili 4 treda na cpu ...pa i da razumem .

čekamo narodnu verziju i peč koji će da pogasi nepotrebne zaštite u pozadini , i svede hardverske zahteve na normalu .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno