Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Burazeru se bliži rođendan, pa bih ga častio tabletom. Za koliko može da se nađe polovan, ali stanje kao nov, verzija od 16gb? Gledao sam na KP cenu su pa i veće nego po radnjama...
Refabrikovane sedmice su prilično zakomlikovale stvar... Malo .ederska taktika. Pustili ljude da se ispucaju a onda uvalili belosvetske krševe na tržište koje će oberučke da ih prihvati + obezvredili investiciju naivnih kupaca...

Hmm nisam probao sa tablet na komp Hot Spot ali eto meni nove zanimacije. Samo da namestim da mi radi mrtva muzika sa you tuba na mrtvom tabletu ili cu da ga poklonim ako to ne moze. Ako ***** pusta filmove zasto ne bih moglo I spotove.
Ja sam kupio ovaj N7 pre 10-tak dana.Ima 32Gb I nema 3G ( tu sam opasno pogresio) I paltio sam ga 20300,00 din. Par dana sam jurio sta da kupim I za tih par dana za model sa 3G u sebi je spala sa 35000,00 na 28000,00 din. Mozda gresim ali razlog za to mora biti taj sto su najavili novi N7 za Jul mesec. Tako da je moguce da ovo sto se prodaje je ono sto je ostalo. To ja mislim,mozda gresim.

I meni se to desavalo da nece mx player da pusti film.
Zadrzi prst na spotu i pusti ga sa s/w umesto h/w,ja sam tako resio problem.

Refabrikovane sedmice su prilično zakomlikovale stvar... Malo .ederska taktika. Pustili ljude da se ispucaju a onda uvalili belosvetske krševe na tržište koje će oberučke da ih prihvati + obezvredili investiciju naivnih kupaca...

Bili su ovde na forumu za 160e 16gb čini mi se. U pitanju su bile nerefabrikovane verzije. Samo što sad malo teže ide da ih nađem.

Je l' moze neko na pm da mi posalje link za apk iGO na kome radi glasovno navodjenje? Probao sam nekoliko verzija, jedva sam ga naterao da proradi, i onda sam video da Nevena nece da prica sa mnom :)

Hebaga...nisam redovno pratio temu. To sto si napisao mi je suludo. Ako je tako, a verujem da jeste, jer neverujem da pricas napamet, onda je to dokaz design flaw-a, a to mi je fail totalni. Kakav bre pritisak na stranu...ima da ga nema..

Sto se tice zvucnika da li treba neki program da se instalira ili se samo prikljuce(verovatno preko otg kabla)?Video sam u Rodi Sonic Mobil 80 za oko 1300 din,moze li me neko posavetovati da li da uzmem njih, ako ne dajte neki predlog,dobrodosla bi mi pomoc:)

Hebaga...nisam redovno pratio temu. To sto si napisao mi je suludo. Ako je tako, a verujem da jeste, jer neverujem da pricas napamet, onda je to dokaz design flaw-a, a to mi je fail totalni. Kakav bre pritisak na stranu...ima da ga nema..

A možda ovaj tablet nije za tebe? Čini mi se da i kad bi ga dobio na poklon, toliko imaš negativan stav unapred - da ti se ne bi svideo čak i da je 100% perfektan.
Milioni ljudi kupiše ovaj uređaj i 99% njih je više nego zadovoljno, uklučujući tu i profesionalne novinare, review-ere i slično.
Sreća je da (što se tiče tržišta) živimo u demokratskom društvu pa te niko ne tera da ga kupiš. Ako misliš da je loš ili da ima bolje -> niko te ne zadržava!

Pimp my Nexus7 :)

Prilozi

• pimpmyN7.jpg
    pimpmyN7.jpg
    218.5 KB · Pregleda: 292
A možda ovaj tablet nije za tebe? Čini mi se da i kad bi ga dobio na poklon, toliko imaš negativan stav unapred - da ti se ne bi svideo čak i da je 100% perfektan.
Milioni ljudi kupiše ovaj uređaj i 99% njih je više nego zadovoljno, uklučujući tu i profesionalne novinare, review-ere i slično.
Sreća je da (što se tiče tržišta) živimo u demokratskom društvu pa te niko ne tera da ga kupiš. Ako misliš da je loš ili da ima bolje -> niko te ne zadržava!

Neeeebi se ja protivio da mi neko pokloni :)
Upravo zato sto razmisljam o kupovini sam i zachaprkao malo po netu na temu refubrished i naleteo na link koji sam postovao.
Ne mozes me ubediti NIKADA da je normalno da zbog greske u dizajnu mu vade srafove da bi se smanjio pritisak na shta god.

mighty78 sta je ovo brate mili na slici,daj neki info??:zgran:

mighty78 sta je ovo brate mili na slici,daj neki info??:zgran:

Moji portabl zvučnici, kupio ih pre neku godinu-dve u Metrou za ~ 500-600din, video ih, pa mi se svideli na oko, nisam ih ni probao, za te pare rekoh da probam. Nikakav hi-fi, ali bolji su nego zvučnici u laptopu ili tabletu. Za TuneIn radio dušu dali.

Rade na 4xAAA baterije ili preko USB-a, sasvim solidno funkcionišu preko OTG kabla sa mog N7 ili Galaxy S2. A kad se sklope ne zauzimaju mesta pa mogu da ih nosim na put.

Prilozi

• speakers1.jpg
    speakers1.jpg
    146 KB · Pregleda: 278
  • speakers2.jpg
    speakers2.jpg
    138.7 KB · Pregleda: 272
Zahvaljujem,bas lepo izgledaju:guitar:

Kolega kupio na aliju neke za 20dolara. Bluetooth. Zvuk sjajan za novac i velichinu.

Mahatma ima li neka slika,jos neki detalj?:wave:

Pozdrav,
Imam problem sa nexus 7 refurbished verzijom. Cesto se desava da kada ga prikacim na komp uopste ne prepoznaje. Pise "USB device not recognized". Posto imam visak kablova samo ih izmenjam i onda prepoznaje. Sa svim kablovima koje imam se desava da ne prepoznaje, pa onda izmenjam ili prikacim na laptop i onda vidi. Ista stvar je i na laptopu, desava se da ga ne prepozna pa ga opet prepozna itd. Istrazivao sam problematiku i iznenadjen sam da veliki broj ljudi ima problem ovog tipa. Na xda ima i thread posvecen ovom problemu i kod mnogih je problem nastao jer su ga koristili na auto punjacu, (ja nisam), i resenja su razlicita, ili zamena kablova ili probati na drugom racunaru ili brisanje drajvera iz device managera pa ponovno instaliranje. Niko sa sigurnoscu ne zna da li je softverski problem ili hardverski. Tablet sam uzeo pre devet dana i ozbiljno se razmisljam da li sutra da ga zamenim za drugi ali aj da prvo pitam ovde za pomoc da li je neko imao slican problem ili zna u cemu moze biti problem. Neki savet. Na desktopu koristim windows 8, na laptopu windows 7.
Hvala :)

Drugar imao sličan problem "USB device not recognozed" kada je ubadao na desktop odnapred u kućište... kada je ubo nazad direktno u ploču problem rešen :)

I mene zanima gde ima nexus 32 gb za 20.000 , ako može na pm?

Poslednja izmena:
Pitanje za one koji su narucivali sa DX-a , koliko je vremena potrebno da naruceno stigne u Srbiju, i gde mogu da pratim kretanje posiljke sa onim brojem, jer mi stalno izbacuje posiljka otisla iz HongKong-a?

Ja sam narucivao neki flip cover za galaxy tab i stigao je za tacno 20 dana, sada cekam neku bateriju za fon trebalo bi ovih dana da stigne i ona.

Vrh Dno