Pozdrav,
Imam problem sa nexus 7 refurbished verzijom. Cesto se desava da kada ga prikacim na komp uopste ne prepoznaje. Pise "USB device not recognized". Posto imam visak kablova samo ih izmenjam i onda prepoznaje. Sa svim kablovima koje imam se desava da ne prepoznaje, pa onda izmenjam ili prikacim na laptop i onda vidi. Ista stvar je i na laptopu, desava se da ga ne prepozna pa ga opet prepozna itd. Istrazivao sam problematiku i iznenadjen sam da veliki broj ljudi ima problem ovog tipa. Na xda ima i thread posvecen ovom problemu i kod mnogih je problem nastao jer su ga koristili na auto punjacu, (ja nisam), i resenja su razlicita, ili zamena kablova ili probati na drugom racunaru ili brisanje drajvera iz device managera pa ponovno instaliranje. Niko sa sigurnoscu ne zna da li je softverski problem ili hardverski. Tablet sam uzeo pre devet dana i ozbiljno se razmisljam da li sutra da ga zamenim za drugi ali aj da prvo pitam ovde za pomoc da li je neko imao slican problem ili zna u cemu moze biti problem. Neki savet. Na desktopu koristim windows 8, na laptopu windows 7.
Hvala![]()
Dva dana pokusavam da shvatim zasto nece da radi video ( citaj muzicki spot ) skinut na kompu sa youtube pa prebacen u tablet. Na kompu imam Real player koji mi da da bilo koji spot sa Youtube download. To sam prebacio u tablet.On vidi file ali kada probam da ga pustim preko MX player-a ili preko Real Player-a on krene kao da ce da ga pusti ali stane I nista. Imali neko resenje za ovo ili su opet glupe licence razlog sto das pare za nesto a on dodje za 100 milliona zabrana.
Izčitah dobru većinu postova i ne nadjoh odgovor. Uzeo bih 3g verziju u vipu, ali da li znate neki dobar način za deljenje internet konekcije, pošto wi fi hotspot navodno ne radi. Ako deljenje Interneta nije moguće, onda mi ne vredi da ga uzimam. Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari