zekaisapa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.07.2011
- Poena
- 169
Vidi, sa Media Importerom.Jbmliga, ja sad pokušavam da se setim, jel n7 uopšte vidi bilo kakav usb bez StickMounth-a?
Vidi, sa Media Importerom.Jbmliga, ja sad pokušavam da se setim, jel n7 uopšte vidi bilo kakav usb bez StickMounth-a?
Evo i mene u klubu, uzeh polovnjaka od druga člana Krkojzle... Vratio sam se 10 strana unazad, ali nema neke preporuke za futrolu, a ne bih da čekam sa dx-a...mada ako je baš tanka, kao book cover, možda bih i sačekao. I još jedno pitanje, isplati li se ubacivanje CM sa nekim governerom, po pitanju baterije...
Da, to jeste neuobičajeno ponašanje. Nov ili polovan uredjaj?Da li i drugi korisnici ovog uredjaja osecaju lag pri prelasku sa aplijacije na aplikaciju, izlaska iz aplikacije na desktop, pa cak i pri kretanju kroz homescreenove i meni? Veoma mi je cudno da se ovo desava na nekom nexus uredjaju, pogotovo kada citam komentare "da na njima sve leti" i sl. Posto uredjaj nuje rutovan i radi na 4.2.2 verziji Androida, zanima me da li se ovo moze resiti rutovanjem i eventualnom instalacijom nekog custom roma? Pomagajte.
Isplati se naravno. Pogledaj moj odgovor @Ingvarr-u, slimbean je jedan od najlakših romova i odličan je po pitanju baterije u kombinaciji sa m kernelom.Evo i mene u klubu, uzeh polovnjaka od druga člana Krkojzle... Vratio sam se 10 strana unazad, ali nema neke preporuke za futrolu, a ne bih da čekam sa dx-a...mada ako je baš tanka, kao book cover, možda bih i sačekao. I još jedno pitanje, isplati li se ubacivanje CM sa nekim governerom, po pitanju baterije...
Ja sam naručio neku futrolu sa dx-a (book cover tipa), a očekujem ovih dana da stigne pa ti javljam dal vredi.
Isplati se naravno. Pogledaj moj odgovor @Ingvarr-u, slimbean je jedan od najlakših romova i odličan je po pitanju baterije u kombinaciji sa m kernelom.
Ako nisi hardcore gamer podesi 1000mhz kao gornju granicu za clock sve preko toga je rasipanje baterije ako nisi gamer.
Trickster mode kernel settings je najbolji za kontrolu kernela pa koristi njega.
E, ne da tebi djavo miraEvo i mene u klubu, uzeh polovnjaka od druga člana Krkojzle...
Osvetljenje na 20%, wifi palim kada mi je potreban.
Moje tipično korišćenje je 3 sata filma, 4 sata surfa a ostatak pretezno čitanje (povremeno sa muzikom na slušalice u pozadini)
Od 10, 5 sati screen on vremena pa naviše, oko 12 rekord (više čitanja a manje surfa)
U idleu potrošnje praktično nema, wifi mi se pali automatski na pola minute svakog sata radi sinhronizacije.
Pokusavam vec neko vreme da pazarim ovaj tablet. Da li neko zna gde ga ima u prodaji (model od 16/32gb bez 3g-a koji nije "refurbished"). Odlicno bi bilo i kada bi mogla da se nadje cena od 20k koju su neki na ovoj temi pominjali.
Прошле недеље било у Comtrade -Ушће.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari