Pa sad, rekao bih da je u ovom slučaju reč samo o računarskoj nepismenosti zaposlenih.Neko postavio na twiteru. Ako nekog interesuje kako izgleda kad vam traze uvoznu dozvolu za kablove.
http://bananadrzava.files.wordpress.com/2013/05/carina.jpg
Neko postavio na twiteru. Ako nekog interesuje kako izgleda kad vam traze uvoznu dozvolu za kablove.
Даље, по закону је 70е граница закона за увоз без царине, АЛИ брзе поште због халапљивости чиновника то сада рачунају на 45е, и то све од момента када је Пејпал почео са радом овде.
Само обична пошта рачуна то до 70е. И на брзој пошти цена саме поште улази у бројку која се гледа, на то обратите пажњу.
Malo se teze usudjuju da cackaju USPS i RoyalMail, ja nisam imao problema sa takvim posiljkama, bez obzira sto nemaju pracenje u Srbiji.Meni ništa čudno, s obzirom da su mi isto tražili, doduše, za 3 različite maskice za iPhone, svaka vrednosti 0,99$.
Paketić vraćen u Kinu, meni pare refundirane i svi sretni
Šalu na stranu, ali tako je sa online poručivanjem, čist rulet, pa ako prođe, prođe, ja sam se pomirio sa tim i gledam kako da minimizujem rizik, a borbu sa vetrenjačama ostavljam nekom drugom.
Moram samo da priznam da mi je sada malo frka za jedan paket koji je poslat preko USPS-a, bio mi skup shipping sa trackingom, sada se malo kajem što se nisam otvorio za još 10$, nadam se da će stići, a PDV i carinu sam već ukalkulisao, pa ako prođem jeftinije super, samo neka stigne.
Malo se teze usudjuju da cackaju USPS i RoyalMail, ja nisam imao problema sa takvim posiljkama, bez obzira sto nemaju pracenje u Srbiji.
Već vidim ljude u redu kako stoje da ih tuže. Poenta je u tome što znaju da se niko neće ni potruditi da se zeza zbog tih para, pogotovo u Srbiji gde pravni sistem ne funkcioniše. Doduše nije da su oni prvi otkrili te šibicarske fore.
Usps ne kradu samo priority mail jer ima tracking. Meni su ukrali ovaj bez trakinga. Mislim da je first class mail.
Pa sad, rekao bih da je u ovom slučaju reč samo o računarskoj nepismenosti zaposlenih.
Od naručioca se 99% traže samo boldovane stavke, ali se nisu setili to i da navedu. Pogledajte kako izgleda dokument, klasičan primer nabadanja po tastaturi u wordu.
....otvoreno je hiljade naloga, pa ima manjih problema u postupku carinjenja i isporuke naručene robe zbog brojnih pošiljki.....
Matić je ukazala da je sada situacija normalizovana jer je opao broj pošiljaka preko PejPala "jer su gradjani u prvom trenutku poručili sve ono za šta su se godinama spremali".
Прочитах чланак иако мрзим антисрпске новине као што је Бљиц. Не могу да постигну цариници а? До сада нисункшта радили а сада мало више посла а за исту кинту *** не може и то.
Углавном знамо већ шта и како поодавно. Чудно је да нема неке колективне организације да се лепо то све избубеца и избаци на видело шта се ради. Пдв и царињење наруџбина од 1$ и отварање пакета, ко им је дозволио да отварају? Какви јадници, ућароши, цела бре земља препуна ућароша одвратних, срамота.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari