Ve®sus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 380
Sta se promenilo, su ih buffovali?
Ne.
Sta se promenilo, su ih buffovali?
Bole me uvo sta kaze neka tamo statistika, ja vidim sta se desava na svakoj partiji protiv zergova, ne prave nista sem mutaliska.
Thorovi su bas efikasni protiv 300 zerglinga ili bane rusha.
U mid i late game zerga mozes dobiti samo ako si manijak za micro i non stop ga harasujes, s tim sto je haras kod terana 10x komlikovaniji nego kod zega jer nemas ultra overpowerd unit kao sto je to mutalisk.
Naravno da je i do mene problem, trudim se, ali u macro game sam dosta los jos uvek. Urnisu me mutalisci na 90% partija. Kad napravim tenkove ne valja, nemam air, napravim thorove dodje 300 baneova, i tako u krug.
Moracu poceti da igram kao zerg jer koliko vidim oni su idealana rasa za one koji vole agresivno da igraju, i da imaju jednostavan nacin za harsment.
I cekajte ako ja nisam u pravu da si zergovi OP zasto onda sve turnire osvajaju igraci sa zergovima?
Gledao sam prosle godine dosta turnira i na svima je onaj NesTea osvajao kao zerg.
Edit: Imam i jedno pitanje, kako mogu sebe da nađem na ovom sc2 ranks sajtu?
to je sad bar lako, igras Diablo, prodas par itema i uzmes Sc![]()
Ja sam na nekoj od prethodnih strana predvideo takav kraj trilogije..Ne postaje ista Queen of Blades, vec kad kaze "now i see who is my real enemy" tu se misli na Mengska i hibride, tako da ocekujem da se protiv njih prvenstveno bori Kerigan.
Jasno je rekao Zerathul u WoL da ih jedino Kerigan moze spasiti.
Neki ocigledno nisu pratili pricu u WoL i generalno kako ide prica u Blizzardovim igrama, tipican primer je Warcraft 3, jeste da sam ga bas davno igrao, ali ako me secanje dobro sluzi sve 3 rase su se udruzile protiv onog ogromnog lika, ne secam se kako se zove.
Zavisi kako si birao..Ako si birao Novu umesto Tosha..I have some bad news for you..pa u jednom delu trejlera kaze Rejnoru : There is something dark within me.
Pretpostavljam da ce se kroz ceo HotS voditi unutrasnja borba u njenoj glavi.
Mene zanima kakvu ulogu ce imati Valerian i ona korporacija, i nadam se povratku onog crnje ghousta sa dredovima
Pa svi smo mislili da ce Kerrigan da se udruzi sa Rejnor-om, ali ja nekako nisam dobio taj dojam iz ovog zadnjeg trejlera. Bas sam se nadao da ce da bude vodja zergova ali u svom normalnom obliku sa Zerg dredovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari