Ovi iz Blizzarda bi stvarno jednom mogli da odrese kesu i da naprave jedan dugometrazni film slicnog kvaliteta.
btw i ja se nadam odlicnoj kampanji, posto je to u sustini ono sto me najvise interesuje.
Ja se nadam da na kraju price necemo dobiti novu regenerisanu Kerigan..Jer cemu onda sve mucenje u WOL-u?Sta da kazem posle ovakvog filma. Kucka se vratila.
Ja se nadam da na kraju price necemo dobiti novu regenerisanu Kerigan..Jer cemu onda sve mucenje u WOL-u?
Zato sto je ona potreba da bi se sprecili Xel'naga?
Dal ce biti nekih grafickih poboljsanja u igri? Ipak je proslo vec 3 godine kako je SC2 izasao.
Osim mozda World in Conflict koji nisam igrao, da li uopste postoji RTS igra koja izgleda bolje od Starcraft 2? Jedino kad novi Rome Total War izadje.
Vs. AI Mode has been enabled. Players can now challenge an AI opponent that scales in difficulty.
Training Mode has been enabled. In Training Mode, you’ll work your way up from basic StarCraft gameplay skills to greater challenges designed to hone your skills.
Moze li neko naci link CoHa sa tim boljim podesavanjima? Gledao sam po youtubu, i iako je odlicna grafika, shaderi i sl. nisu ni blizu SC2. To sto SC2 ima mnogo vecu raznolikost boja, tj izgleda malo cartoony, je nesto drugo. Broj poligona kod SC2 jedinica je isto mnogo veci, do te mere da se Blizzard hvalio da imaju vise poligona nego karakteri iz WoWa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari