Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

Na trejleru se lepo vidi kako Sara Kerigan u čistoj ljudskoj formi barata sa PSI sečivom i sa njim probada Saru Kerigan u zerg formi (Queen of Blades). Ovo definitivno miriše na neku unutrašnju borbu! Uhhh, Jedva čekam 12 mart!

ma CE vredi samo u kutiji, ovaj digitalni CE ne vredi ni 5$ doplate...

ja sam ga uzeo samo zato sto i onako ne mogu da podizem pare sa BNet balanca, a limit je 250e pa mora i da se trosi na nesto
dobiju se i Kerrigan krila za Diablo :-devil-: cista navlaka i uzimanje para, al ajd meni ni iz dzepa ni u dzep...

i ja bih ga uzeo samo zbog tih krila :p

eh, meni krivo sto nemam ona Nephalem krila iz D3 CE :)

realno, svi znamo da su to gluposti, al opet onaj ko igra jednu te istu igru stotine i stotine sati, kad tad pozeli i nesto od tih make up sitnica. Ne uspeva za dzabe taj f2p sistem u mnogim igrama

realno, svi znamo da su to gluposti, al opet onaj ko igra jednu te istu igru stotine i stotine sati, kad tad pozeli i nesto od tih make up sitnica. Ne uspeva za dzabe taj f2p sistem u mnogim igrama

cheers

Ja nesto merkam da uzmem digital deluxe, ali glupo bi izgledali na monku :D ta krila... mogu na DH i Wiz njih dok nabudzim bice i treca krila.
I nesto se plasim da ga nece biti kad izađe igra, mada ne znam kako je fazon sad sa tim jer za poslednji Wow je isto bio Deluxe ali nema to smece da vidim da li moze da se uzme preko blizz store.

Poslednja izmena:
Jel vredi sta doci pre 00h ispred Orange-a? Ili poneti suzavac i lepo uzeti igru. :D

Ahahahha, vredi da se malo sociališeš :p

Pa ja uzimam CE npr.

Nego jel moze game client vec da se skine?

Poslednja izmena:
Nego jel moze game client vec da se skine?

Koliko sam ja razumeo igra će se pokretati sa postojećeg klijenta. Većina fajlova potrebnih za Hots je tu i dodato je kroz poslednjih veliki patch.

Ahahahha, vredi da se malo sociališeš :p

*sa ljudima sa kojima se ionako "socijalises" online :D
Ja sam razumeo da klijent mogu da skinu oni koji su kupili vec bilo koju verziju, ali je encrypted, i bice dostupan key nakon launch-a.

Pitaću opet :), da li će možda Digital Deluxe biti dostupan i posle launcha igre, ako neko ima ceo WoW osim pandi neka proveri je tamo je ista situacija bio je Digital Deluxe a da li ga jos ima?

E, ljudi, ja planiram da odigram samo SP starcraft 2 Heart Of The Swarm, ako postoji SP, pa me interesuje da li je to moguce bez instalacije starcraft 2 wings of liberty.

Nije moguce, ko hoce da igra HotS mora imati WoL.

sećam se kada sam prešao kampanju wings of liberty-ja, spreman sada kao zapeta puška za MP okršaje, ušao sam u 4 partije, ljudi su me iskrivili u rekordnom roku, nisam znao gde se nalazim. onda sam shvatio da ja kao casualac nemam šta da radim u MP sc2 :)

Ako su te 4 partije bile placement matches, onda ti ne bi trebalo biti cudno ako si izgubio sa velikom razlikom. Pocnes lepo od bronze lige posle toga i nece biti tolika razlika. :)

60e je trenutno pack WoL+HotS na BNetu :) Mozda i ima boljih ponuda, ali kome trebaju obe, nije losa ponuda.

Samo HOTS je ~30€ sto je skroz korektna cena :)

A WoL je oko 20€ ako ne i manje, sto ispada jeftinije nego taj pack

Da li se zna tacno u koliko sati ce HotS biti otkljucan? Hoce li biti danas u 22h ili tacno u ponoc? Ocu da opletem kampanju makar pola sata a ujutro se mora rano na posao :(

U 24h je zvanično za Evropu i za Srbiju.

da, za sp i pitam

zar nije bilo reci da ce ovde biti neki slican drm kao sto je diablo3?

U SC2 ništa nije menjano. Dakle postoji offline mod u kome možeš da igraš SP i custom games protiv AI. Tako je bilo u WoL tako će biti i u HotS.

Nazad
Vrh Dno