Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

ma ljudi su brzinski jos nocas presli (u australiji i aziji je ranije otkljucana igra pa su oni jos ranije krenuli da igraju).
Kontam da ako se igra na normal, kampanja moze da se preleti za 10sati...
Nikako ne razumem te ljude, cekamo ovo 3g. i onda je prelete ko ludaci :) Ja cu polako da uzivam par dana.

zato molim vas :

BEZ SPOJLERA !!!!

tj. stavljajte sve sto je vezano za kampanju u spojler tagove :
OVAKO

hvala u napred :)

29. Ovde ima i nekih mini misija, vezanih za evoluciju nekih jedinica u odredjenom smeru, ali se ne racunaju kao misije, koliko sam video.

Nisam pratio, gledao sam sve misije ali nisam obracao paznju, 5-6 cini mi se

Prica je busna kao sito u odnosu na originalnu pricu, onu koja je isla uz SC 1

A kakva je kampanja generalno u odnosu na WoL?

ma ljudi su brzinski jos nocas presli (u australiji i aziji je ranije otkljucana igra pa su oni jos ranije krenuli da igraju).
Kad sam pitao ovde su serveri bili tek ~20h aktivni.
A ljudi ne da su presli kampanju, vec su na BRUTAL je presli, snimili, stigli da KONVERTUJU za upload i uploadovali! Izgleda kao neko organizovano igranje:
- jedan igra normal, drugi gleda i smislja kako ce na brutal
- dok prvi igra sledecu misiju, drugi igra i snima prvu na brutal, itd.
- dok prvi igra trecu, drugi igra drugu i snima drugi, treci vec konvertuje prvu
- prvi igra 4., 2. igra i snima 3., 3. konvertuje 2., uploaduje 1.
:D

Sto se same kampanje tice, necu jos da komentarisem pricu (od koje nisam nista ni ocekivao pa cu verovatno biti vise odusevljen nego ostali), ali mi se sama igra za sada svidja. Nekako je dinamicnija! Imam utisak i da je mnogo vise putanja moguce igrati nego u WoL.
One Evolution misije za sada su smrc - proba kao izgleda koja strana, nema nikakvog otpora cini mi se.

Poslednja izmena:
Priča je za sada ljubavna limunadica isprepletana sa pričom o osveti, baš je očajna. Valjda će se popraviti kasnije. A i misije su nekako...šta znam, ne volim više taj fazon "e sad sve što smo ti rekli pre 10 minuta da ti je cilj ne važi nego moraš da uradiš nešto deseto", sa stalnim dodavanjem novih stvari i ciljeva i elemenata tokom misija...

Ili sam samo ostario :)

ma jok kakvi ostario :d

kao sto kazete priča nije priča vec pričica, zbrzani momenti patetike koji navodno treba nešto da nam znače :)

ali opet, igram polako degustiram, ima i par fini caka i momenata

Cela priča od prvog dela je puna klišea i pozajmljenih stvari ali je sve to lepo spakovano i zanimljivo bez neke preterane filozofije. SF sapunica što bi neki rekli :)
Šteta što nema ovakvih filmova ili serija.

Mene je HotS kampanja zanimljivija od WoL. Ne bih sad o elementima koji su mi se više svideli da ne bi spoiler-isao.

Kad sam pitao ovde su serveri bili tek ~20h aktivni.
A ljudi ne da su presli kampanju, vec su na BRUTAL je presli, snimili, stigli da KONVERTUJU za upload i uploadovali! Izgleda kao neko organizovano igranje:
- jedan igra normal, drugi gleda i smislja kako ce na brutal
- dok prvi igra sledecu misiju, drugi igra i snima prvu na brutal, itd.
- dok prvi igra trecu, drugi igra drugu i snima drugi, treci vec konvertuje prvu
- prvi igra 4., 2. igra i snima 3., 3. konvertuje 2., uploaduje 1.
:D

Sto se same kampanje tice, necu jos da komentarisem pricu (od koje nisam nista ni ocekivao pa cu verovatno biti vise odusevljen nego ostali), ali mi se sama igra za sada svidja. Nekako je dinamicnija! Imam utisak i da je mnogo vise putanja moguce igrati nego u WoL.
One Evolution misije za sada su smrc - proba kao izgleda koja strana, nema nikakvog otpora cini mi se.

Ma jok, sto bi neko gledao kako se igra pa cepao na brutal. Nije brutal tezak za jako dobre igrace. Ja sam solidan, nista spec, i sa teranima mi najgore ide, ali sam presao skoro sve misije iz WOL na brutal uglavnom iz prve (do duse, prvo sam na hard; ostala mi je zadnja sa protosima i poslednja sa teranima). Jeste li gledali njihov nenormalni apm :D

Ciji nenormalni APM?

filipenko, nisi ostario, za naslov koji je imao 2.5 godine da napravi pricu ako nista drugo mogli su milion puta bolje. Barem je taj deo mogao lagano da se radi u pozadini, ovo vise lici da je neki programercic napisao sta je sanjao dva dana pred premijeru :D

E al' stvarno izgleda kao da su sklapali pricu par nedelja pred premijeru ...
Mislim da su se svojski potrudili da rastegnu pricu kako bi protos kampanja imala jos sta da kaze. Samo se nadam da nece biti jos kraca posto mi je ovo kresanje 10 nivoa u odnosu na WoL bas kurvinski.
Nema veze, ova igra ce pruziti pregrst sati zabave online preko multija i custom games-a.

a i kad je bre prica u blizz igrama bila originalna? :)

Prica je najbitnija. Mada, cenim da nije za MP igrace, od kojih mnogi ni ne odigraju SP.

Ali Naiša, Izscha, Omunaša, Udaraša, i kao kruna, tamo neki Abatur. ***, šta će još na kraju da ispadne, da zergovi nisu kolektivni entitet, nego individualni, samo mnogo tupavi...:d

Elem, izašao patch, ništa više od singla za mene, prešao sam desetak misija...:evil:

Što se tiče kampanje za sada mi se dopada, iako sam možda tek na pola.
Ne mogu da kažem da sam oduševljen pričom ili nešto slično, ali kampanja je baš takva kao što sam i očekivao. U svakom slučaju, uživam igrajući je, ali prave stvari tek slede.
Ne znam da li ste primetili, ali ima sigurno 50% više achievementa nego ranije.

Mozda vs AI, ali ne verujem za SP. Uostalom, pre ili kasnije ce se pojaviti HOTS basic, gde ce moci da se igra custom game sa nekoliko predefinisanih mapa.

Sama priča u kampanji je onako, očekivan kliše za današnji Blizz, ali mislim da su same misije zabavne, evolucija/mutacija/levelovanje je odlično odrađeno. Mada su ostali likovi traljavo odrađeni, mislim da je sam Abatur prilično kul. U svakom slučaju, sve se svodi na mp, a on ide u dobrom pravcu, promene oko interfejsa su fantastične, resume from replay, itd. SC2 is alive and well.

Poslednja izmena:
Bolje nemojte, jer nije sasvim OK, ali isto tako, ta fora više i ne funkcioniše nakon popodnevnog patchevanja igre :)

Nazad
Vrh Dno